reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa - będzie dobrze!!!!!!!!

Iza - jakoś wcześnie Zębowa do Was musiała zawitać.

Boo - u nas w przedszkolu dalej te same wychowawczynie. no i dalej wozimy Titka, bo stwierdził, że on do innego (duuuużo bliżej położonego od domu) przedszkola nie idzie. ja mam jutro zebranie.

Ostatnia edycja:
reklama
Kubusiowa nie wierzę, ze nic nie piłaś :-) Marzenia są po to by je spełniać :-)
Kasia Tito stanowczy. I dobrze, jak się już przywyczaił a macie możliwośc dowożenia go to szkoda byłoby znów go od nowa przyzwyczajać.
Iza ja byłam na występie zawodów tanecznych przedszkolaków ze śląska i była taak grupa 3 latków z przesdzkola na 1000-leciu (chyba im. Hałabały), rozksoznie tańczyły. Nam od tego roku wprowadzają zajęcia taneczne, mamy zamiar dzisiaj zapisać Ozika.
A co Karola dostała od wróżki ? ;-)

No no Kubusiowa co te literki ci tak skakały??? Widzę, że musiałaś myć łazienkę i szampankiem się delektować :) kubusiowa i tak trzymać teraz kolejne marzenie czas spełnić.... a my też :D

Dziewczyny mam coś z bb bo mam wszystko w takiej duzej czcionce i niewiem czy coś przycisłam że strona bb jest wieksza niż ekran Pomózcie jak zmniejszyć tą stronę. Bo żle mi się czyta...

taaa - wpakowali mnie do trójki przedszkolnej.
wymyśliłam dla Piotra pomarańczowo-brązowy lub pomarańczowo-stalowy kombinezon na zimę i teraz szukam i szukam....... Krzysiek tylko pyta kiedy na Rzeszę jedziemy.

Łaziska Górne są rewelacyjne. Jak mieszkałam w Orzeszu lubiłam przez Łaziska przejeżdżać, zwłaszcza tą drogą przez Bradę. Bardzo ładnie tam jest:)

Ja dostałam w końcu na zebraniu teczkę z pracami Ozika z zeszłego roku, piękne są, od razu porozwieszałam :-) Nowa Pani jest boska, doszła dzisiaj jeszcze jedna nowa. Zapisałam Młodego na tańce, rytmikę, angielski i audycje muzyczne (rytmikę i audycje już miał w tamtym roku). Możliwe, ze będzie jeszcze piłka nożna, więc też go wstępnie zapisałam.
Kasia ja w trójce jestem od początku, fajna sprawa - na dużo rzeczy masz wpływ, n. na prezenty na Mikołaja i Dzień Dziecka, na zakup nowych rzeczy, itd.
Basia a nie zmieniłaś sobie przypadkiem opcji przeglądarki ?Masz laptopa czy stacjonarny, bo na touchpadzie też łatwo pozmieniać opcje prawie niezauważalnie.
Trysia na GG tylko migasz i opisy zmieniasz, napisz coś czasem do nas :-)
Justyna zapraszamy :-)

reklama
No jestem Boo jestem,jakoś brak czasu spowodował że nie miałam weny na pisanie....długo podczytywałam, a później wstyd się przyznać nawet tego zaprzestałam... a unas z nowości to Maćko był 3 dni w zerówce i już jest chory...a ja razem z nim...chyba grypisko nas dopadło...powoli coś tam robimy w domku...ale strasznieee powoli...wściekam się bo moglibyśmy własnymi siłami wiele zrobić bo kasy brak,ale jakos mojemu mężulowi chęci opadły....nie wiem może trochę się wypalił na początku,zbyt wiele chciał zrobić w zbyt krótkim czasie a teraz nie ma chęci...może musi trochę odsapnąć od tego biegania...zobaczymy...powolutku coś przybywa,tu jakaś krzewinka,tu jakaś listwa...
No a teraz kicham i prycham na klawiaturę Wam i tyle...idę się położyć bo coś słaba jak mucha jestem.Cieszę się,że nasze forum się utrzymało,dzięki dziołuszki :)

Do góry