reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
No i pogoda dzisiaj w dalszym ciągu beznadziejna. Kamilek w przedszkolu a ja mam luzik :)

Iza - to twoja Karolinka jeszcze bedzie leżakowała??? U Kamilka w grupie tylko 1 dziecko bedzie leżakowało.

Basia tak będzie leżakowała :-) razem z innymi dziećmi. W domu też lubi sobie pospać w ciągu dnia i nie widzę w tym nic złego. W końcu jak dziecko śpi to rośnie ;-):-D.
Przenieśliśmy ją z innego przedszkola tu, cieszę się że się dostała, ale niestety jest w najmłodszej grupie. W starszej niestety nie ma miejsc, ale mam nadzieję że w ciągu najbliższych tygodni coś się zwolni i ją przeniosę. W grupie będzie ośmioro 4-latków więc nie jest chyba źle:baffled:

Ostatnia edycja:
Dziś montują nam szafę w przedpokoju :-), przed chwilą przyszli się zameldować i poszli po sprzęt. Juz nie mogę się doczekać tej szafy, bo wszystko mamy gdzieś poupychane :angry:.

Iza - absolutnie to nic złego co do leżakowania tylko dla mnie troszke to dziwne bo mój w dzień to wogóle już nie umie spać. Jak meble???

Mały juz dziś po pierwszym dniu w przedszkolu bardzo mu się podobało i spytał się mnie dlaczego nie może być długo w przedszkolu :D Dla niego to dziwne że zawsze był tak długo a teraz tylko 5h dziennie.

u nas po pierwszym dniu też ok. w poprzednim roku szkolnym leżakowali, teraz już nie. ale za to mają do dyspozycji dwie sale - jedną dydaktyczną, a drugą zabawową.

Basia - dziś w podskokach poszedł. hmmm.... a ja sięzabieram za farbowanie włosów mojej mamy - pierwszy raz farbą typowo fryzjerską - mam nadzieję, że włosy jej pozostaną na głowie w dobrym kolorze,

Kaśka - to super, ze Piotruś poszedł w podskokach. Mnie czas tak szybko leci, że dopiero go zaprowadziłam a juz niedługo trzeba go odebrać. Napewno kolor mamy wyszedł super ;)

reklama
Ciesze sie, ze jeszcze ktos mnie tutaj pamieta :)

U nas wczoraj pierwszy dzien w przedszkolu, bo Oliwka chodzic zaczela dopeiro od tego roku, ale bylo dobrze-żadnych łez czy niechęci do przedszkola. Zniosła to o wiele lepiej niż ja. A dzisiaj tak jak Piotruś od Kaski pognala w podskokach :)

Za to moja mlodsza pociecha wlasnie dostala wysypki po trzydniowce, ehhh :) a ja walcze z katarem. A nie moge sie poratowac zadnym lekiem, bo karmie piersia :/

Baska
pomysl z budowa domu jest super, napewno nie bedziecie zalowac!

Do góry