reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
heja laseczki :)
widac forum powolii odzywa :) no i to jest to :) tylko tak dalej :) u nas nic nowego zdechal jestem po pracy ;/ Nadinka juz opluskana i spi sobie a ja mam chwilke dla siebie Siedze wlasnie i winko popijam :)) mmmmm :) ale juz tez zmeczona jestem bede sie szykowala spac zaniedlugo :p Milej niedzielii wam zycze kobietkii :)))))))))

reklama
Witam wieczorkiem!
My dopiero przed 21 wróciliśmy z Wesołego, a wypad był bardzo udany :-).
Od wczoraj stał pod znakiem zapytania ze względu na pogodę, mieliśmy karnety i koniecznie chcieliśmy je wykorzystać, a tu jak na złość deszcz :wściekła/y:. Nie wiedzieliśmy czy iść, czy to nie będzie strata czasu i kasy, ale postanowiliśmy zaryzykować. Na początku było słońce, potem deszcz na przemian ze słońcem, część karuzel nieczynna, jak rozpadało się na dobre mieliśmy zamiar coś zjeść i zmywać się do domu. Ale jak wyszliśmy z obiadku to już świeciło słońce, zrobiło się cieplej i do wieczora było super :-). Karolinka zaliczyła chyba wszystkie urządzenia przeznaczone dla dzieci i nie tylko ;-)a najbardziej podobały jej się wszelkiego rodzaju autka, szczególnie jeśli mogła je sama prowadzić.

Basia życzę Wam z całego serca, żeby Julcia była taka jak sobie wymarzyliście. Ja faktycznie na Karolinkę nie mogłam narzekać jak się urodziła, oprócz tych problemów z karmieniem przez pierwsze dwa tygodnie, może faktycznie z dziewczynkami jest łatwiej. Nie wiem, bo nie mam synka. Ale wiem też że nie ma reguły i różnie bywa.
A imię naprawdę wybraliście superowe :tak:

Hejka:)

Mama Boo- :))) teraz wiem że życzysz mi dobrze:)) fajnie by było

Baśka - wyglądasz naprawde supcio do schrupania:)) - Widziałam Baśke w sobotę:)

zmykam bo rano do pracy:)
Reszta dziewczyn REAKTYWACJA!!!!!!!!

A czy mnie tutaj jeszcze ktoś pamięta ?? :happy2:
Można znów dołączyć po kilku latach przerwy ?? :zawstydzona/y:
(choć przez caluteńki czas Was podczytuje, bo ciągle jestem aktywna na forum)

Ale miło mi jest, że dziewczyny zaczęłyście się odzywać Luczynka pewnie, ze cię pamiętamy pisz tu częściej.

Iza - dzięki, fajnie że imię ci się podoba to jest oczywiście wybrane przez Adama bo ja chicłam Agatkę bądź Nadię ale ponieważ Kamil teraz też ino Julka i Julka to tak zostało ustąpiłam im i będzie Julia Wiktoria :) (myślałam na drugie Barbara ale jakoś Wiktoria mi sie bardziej ładniej z Julią i nazwiskiem rymuje ;)) Karolinka rzeczywiscie juz duza dziewczynka i widać wypad udany :)

Kubusiowa - dzięki za komplement. Miło słyszeć ale ja sama czuje się już ciężka ale trudno takie sa uroki ciąży już niedługo...Tobie oczywiście ja też życzę córci i trzymam mocno kciuki i bedę kochana ;) Domek macie superowy :)))

Kubusiowa wypraszam sobie, czyżbyś miała jakiekolwiek wątpliwości ? :-) To do dzieła moja droga ! Cóż Ci stoi na przeszkodzie ?
Luczynka witamy z powrotem :-)
Iza fajnie, że Wam się wypad udał, znów widziałam Twojego męża w piątek w centrum. Karolinka coraz bardziej podobna do Ciebie.

Matka zapominalska dzisiaj wybrała się po nowe kapcie i spodnie do przedszkola. W tamtym roku miałam już miesiąc wcześniej wszystko kupione, wyprasowane, a teraz - leń ....
Oskar się dzisiaj z Ry pobyczył w domu, jutro znów do babci. Szału dostałabym gdyby ona się nim cały czas opiekowała... Ma takie fochy i odzywa się takim tonem... Mam nadzieję, ze jak wróci do przedszkola to wszystko wróci do normy ...

Witam wieczorkiem!
MamaBoo Ty ciągle gdzieś widzisz mojego męża :szok::-D
Basia dobrze że ustąpiłaś Twoim mężczyznom ;-)z tym imieniem :rofl2:

Dziewczyny jestem w ciężkim szoku, Karolinka mówi mi dziś że ma złamany ząbek. Myślałam że coś sobie wymyśliła, bo sama miałam ostatnio problem z zębem i myślałam że mnie naśladuje. Zaglądam jej do paszczolka a tu - dolna jedynka jej się rusza :szok::szok::szok:. Chyba to za wcześnie:confused::confused::confused:. Szczerze mówiąc wcale mnie to nie cieszy, wręcz martwi :-(, a mała już czeka na prezent od zębowej wróżki :happy:.

reklama
Ale dzisiaj pogoda masakra i to jeszcze cały tydzień tak ma być a ja mam problem bo już w nic sie nie mieszczę i myślałam, ze to co mam to jeszcze do końca września pochodzę a tu zimno i w czym teraz na dwór wyjść... Kamilka już dziś worek do przedszkola spakowałam i zadowolony jest, że jutro idzie do przedszkola. Teraz go daję od 8 do 13 bo skoro jestem w domu to nie musi już siedzieć tam do 15.

Do góry