reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
aa bo ja taka skromna jestem :)))
.:-D pora się ośmielić;-).

.Życzę miłego dnia
motyl.gif
.

reklama
hejo :)
No Karoll dziś juz na szczęście lepiej...wyjaśniłam sobie jedną sprawę z jedną osobą i już jest ok...:-)
Kubusiowa,byłam u Pani O. drugi raz wczoraj...wiesz prawie sobie razem popłakałyśmy :zawstydzona/y:,no może nie popłakałyśmy bo każda z nas zatrzymywała łzy na poziomie gałki ocznej...ale sobie od serca pogadałam z lekarzem...muszę przyznać,że niezbyt często mi się to zdarza...wiesz mam tylko jedną obawę co do wziewów które mały ma zalecone...jakoś tak te pleśniawki po tym pieroństwie mnie przerażają..nigdy nie mieliśmy z tym problemu,ani pół raza bo mały nie wciskał nigdy ani zabawek ani brudnych łapek do dziuba...:-(Oczywiście zdrówka dla Kubula!!
Kobitki,kochane macie te Wasze dzieciorki,
Kaśka narobiłaś mi smaka na tą gyrosową a jaka była ta druga??:-p Tito słodziach nieobadany,a ten jego usmiech ala Gioconda,niesamowity :-)
Sylcia, a Ty to rzeczywiście to jakoś tak skromniutka w swoich rozpiskach jesteś ...a może to tylko my takie lejwody jesteśmy ;-)
Zmykam do mojego cherloczka... i miłego dzionka Wam kochane życzę..

Ano taka ze mnie skromniucha a wy wylewne jestescie dziolszkii :))
U mnie zadnych nowosci moze tylko tyle ze Nadinka miala wczoraj 7 miesiecy 27 lecimy do polski w koncu :)) A u nas pogoda nie fajna leje i leje ... Wczoraj byla u mnie kolezanka i hmm wszystko bylo ok a wieczorkiem wody jej odeszly i jechala do szpitala :))

Tryś- bardzo mi poprawiłaś humor, nawet nie wiesz kochana jak bardzo. wszystko mi się wali na łeb, nie radzę sobie. kurr a ile jeszcze przede mną

Ostatnia edycja:
Tryś - nie będę zanudzać. odezwij siędo mnie na mail, bo nie umiem znaleźć do Ciebie telefonu.

Karoll - dzięki. też mi sie wydaje, że ciekawie układa.

Ostatnia edycja:
Witam
Ja dla odmiany melduję się z Chorzowa, mam na imię Dominika i od ponad roku jestem mamą słodkiego Bartusia:tak:

reklama
Do góry