reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam, dzieki za troske ...
do 16 bylo spoko tylko 4 kupki ale po 16 zarzygal pol pokoju no i decyzja byla do szpitala, pojecham na izbe do Matki i Dziecka, pobrali mu krew z paluszka !!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kur.. jakis terror dla dzieci !!!! potem welflon !!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra dla malego i dla mnie tez, plakalam razem z nim z tej bezsilnosci :no:
no i kroplowka to dopiero byla atrakcja, maly nie bardzo chcial lezec ale co mial zrobic jakos dalismy rade, ale nie zapomne tego jak biedak plakal :crazy:
w domku zjadl kolacyjke i poszedl spac ladnie.
Mam nadzieje ze to juz spokoj, tylko teraz trzeba zaleczyc obszczypana pupe ...
Życze wszystkim zdrowka kochaniutkie.

Kochana bardzo bardzo bardzo mi przykro Boszee co wy sie oboje nacierpicie i tatus rowniez :(( Naprawde szkoda mi takich maluszkow sa takie male te istotki a tyle musza sie nacierpiec :((

reklama
hejo, a my po kolejnej wizycie u lekarza..kupki znowu zrobiły się luźniejsze i na dodatek pieniste..na szczęście lekarka stwierdziła, że nic bardzo złego się nie dzieje,stan zapalny w jelitkach jest, więc dlatego tak może się zdarzyć.Mamy się trzymać diety beznabiałowej i nie jeść rzeczy rozluźniających stolce...no i tak robiłam cały czas ale wystraszyłam:szok::szok: się nieobadanie jak zobaczyłam znowu ten placek w nocniku..teraz,Maćko zjadł właśnie bułeczkę z drobiową szyneczką i nie umiał się jej nachwalić jakież to nie jest pyszne( sam sobie zażyczył)...ale co łez dziś znowu wylałam to moje...:-(byłam święcie przekonana, że powie mi lekarka, że musimy jechać do szpitala.:no::-(. Jak narazie jestem znowu dobrej myśli i takiej wersji się będę trzymać, grunt to wierzyć że będzie dobrze.
A mężul już dobrze, zastopowało go na amen ale apetyt już wraca i to w szybkim tempie...ale nie da się ukryć, że trwa to już 7 dzień...
Pozdrawiam Was wszystkie bardzooo serdecznie i zmykam popracować bo mały ogląda teraz bajkę a mąż wiadomości ;-)

hejo, a my po kolejnej wizycie u lekarza..kupki znowu zrobiły się luźniejsze i na dodatek pieniste..na szczęście lekarka stwierdziła, że nic bardzo złego się nie dzieje,stan zapalny w jelitkach jest, więc dlatego tak może się zdarzyć.Mamy się trzymać diety beznabiałowej i nie jeść rzeczy rozluźniających stolce...no i tak robiłam cały czas ale wystraszyłam:szok::szok: się nieobadanie jak zobaczyłam znowu ten placek w nocniku..teraz,Maćko zjadł właśnie bułeczkę z drobiową szyneczką i nie umiał się jej nachwalić jakież to nie jest pyszne( sam sobie zażyczył)...ale co łez dziś znowu wylałam to moje...:-(byłam święcie przekonana, że powie mi lekarka, że musimy jechać do szpitala.:no::-(. Jak narazie jestem znowu dobrej myśli i takiej wersji się będę trzymać, grunt to wierzyć że będzie dobrze.
A mężul już dobrze, zastopowało go na amen ale apetyt już wraca i to w szybkim tempie...ale nie da się ukryć, że trwa to już 7 dzień...
Pozdrawiam Was wszystkie bardzooo serdecznie i zmykam popracować bo mały ogląda teraz bajkę a mąż wiadomości ;-)

Kochana ciezka masz sytuacje z malenstwem :(( Buziakii ode mnie i od Nadinki dla maluszka Twego niech szybko zdrowieje !!! :))))

reklama
Do góry