reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
jaka cudna, ile wloskow ma, kochaniutka, dawaj "przepis" na taka niunie bo tez chce :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Wiem ze wczesnie jeszcze ale juz sie z wami pozegnam kochane
Mielj nocy zycze i slodkich snow :*****
Diablica dzidzia sliczna A wloskow mnostwo )
Mielj nocy zycze i slodkich snow :*****
Diablica dzidzia sliczna A wloskow mnostwo )
diablica2
mały wielki OLO :)
skunkanka.... nawet wrogowi nie życzę takiej teściowej hak ja ;-).... a jeśli Aniula będzie miała charakterek po mamusi ... a do tego dalej będzie słuchać braciszka.... to biedny twój Wojtasek.... no cóż , ale każdego jest szkoda.... hihihiiihi
anian... fajnie że imienniczka się podoba
sylcia007.... ma trochę dłuższe włoski niż Oluś.... jak mi ją przywieźli w szpitalu po kąpaniu to miała kucyk na środku .... hihihihi
salik_agnieszka... jak chcesz to podeślę Ci męża hihihihi.... tylko twój mąż mógłby mieć coś przeciwko
karolinna.... masz rację że obaj wdali się w Przemka..... zresztą też obaj owinęli już sobie tatusia wokół palca.... hihihihii
anian... fajnie że imienniczka się podoba
sylcia007.... ma trochę dłuższe włoski niż Oluś.... jak mi ją przywieźli w szpitalu po kąpaniu to miała kucyk na środku .... hihihihi
salik_agnieszka... jak chcesz to podeślę Ci męża hihihihi.... tylko twój mąż mógłby mieć coś przeciwko
karolinna.... masz rację że obaj wdali się w Przemka..... zresztą też obaj owinęli już sobie tatusia wokół palca.... hihihihii
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo mamy dizen mi dzis minal zakupowo ! Byl szal shoppingu ) Od czasu do czasu mi sie tez cos nalezy ) A malenka troszke harczy ale wszystko z nia ok Taki jakis wirus panuje ;/
Misiak ma dalej wolne wiec spedzamy czas razem Obiadek byl zrobiony Pojedzona jestem na maxa a pozniej kolacyjka Pity ) I jakis fajny filmik ii prztyluansko )
Milego wieczorku mamy )
Diablica no no no kucyczek to juz superr Moja Nadinka tez miala i ma nadal wloski ale nie miala ich az tak mnostwo )
Misiak ma dalej wolne wiec spedzamy czas razem Obiadek byl zrobiony Pojedzona jestem na maxa a pozniej kolacyjka Pity ) I jakis fajny filmik ii prztyluansko )
Milego wieczorku mamy )
Diablica no no no kucyczek to juz superr Moja Nadinka tez miala i ma nadal wloski ale nie miala ich az tak mnostwo )
kubusiowa
Fan(ka)
Witam
Diablica - gratulacje !!! śliczna córeczka:-)
Pozdrowionka dla "starego;-) grona" i miłego powitania z "nowym"
U nas do przodu do przodu: Kubuś chodzi do przedszkola i już mozna powiedzieć że się zaklimatyzował może troszkę ranki sa delikatnie mówiąc "płaczliwe" ale bez zadnej paniki. Dzisiaj przywitał mnie nawet z usmiechem i zadeklarował że jutro idzie do "swojego" przedszkola - zobaczymy rano.
W tym roku zaczelismy 3 rok uczęszczania na angielski i powiem Wam że Kubus super zaskoczył mnie na wakacjach gdzie posługiwalismy sie często angielskim i dał popis słówek :-)- dlatego warto juz od maluszka uczyc jezyków obcych.
U mnie.......... dużo dużo pracy i juz zaczyna ogarniać mnie zmęczenie a raptem jestesmy 3 tyg. po wspaniałych 2 tyg. wakacjach /a ponoc miało mi to starczyc do nastepnych wakacji/.
to narazie tyle
do nastepnego napisania
Diablica - gratulacje !!! śliczna córeczka:-)
Pozdrowionka dla "starego;-) grona" i miłego powitania z "nowym"
U nas do przodu do przodu: Kubuś chodzi do przedszkola i już mozna powiedzieć że się zaklimatyzował może troszkę ranki sa delikatnie mówiąc "płaczliwe" ale bez zadnej paniki. Dzisiaj przywitał mnie nawet z usmiechem i zadeklarował że jutro idzie do "swojego" przedszkola - zobaczymy rano.
W tym roku zaczelismy 3 rok uczęszczania na angielski i powiem Wam że Kubus super zaskoczył mnie na wakacjach gdzie posługiwalismy sie często angielskim i dał popis słówek :-)- dlatego warto juz od maluszka uczyc jezyków obcych.
U mnie.......... dużo dużo pracy i juz zaczyna ogarniać mnie zmęczenie a raptem jestesmy 3 tyg. po wspaniałych 2 tyg. wakacjach /a ponoc miało mi to starczyc do nastepnych wakacji/.
to narazie tyle
do nastepnego napisania
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo hmm nowa tzn stara ) mamusko ) Milo mi Cie poznac kochana )
A jak na teraz to zmykams pac kochane Zycze milej nocki )
A jak na teraz to zmykams pac kochane Zycze milej nocki )
Podziel się: