reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
zgodnie z obietnicą trochę Ani :) :cool2:

Załączniki

• ania01p.jpg
    ania01p.jpg
    73,3 KB · Wyświetleń: 30
  • ania02p.jpg
    ania02p.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 41
  • ania03p.jpg
    ania03p.jpg
    63 KB · Wyświetleń: 37
  • ania04p.jpg
    ania04p.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 40
  • ania05p.jpg
    ania05p.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 33
reklama
.diablica ale słodka kruszynka!!!! :tak: tylko całować i całować:-D ale wam się córeczka udała,a jaka podobna do braciszka!! oboje dzieciaczków wdało się w tatusia:tak:.

skunkanka.... nawet wrogowi nie życzę takiej teściowej hak ja ;-).... a jeśli Aniula będzie miała charakterek po mamusi ... a do tego dalej będzie słuchać braciszka.... to biedny twój Wojtasek.... no cóż , ale każdego jest szkoda.... hihihiiihi:tak:

anian... fajnie że imienniczka się podoba :tak:

sylcia007.... ma trochę dłuższe włoski niż Oluś.... jak mi ją przywieźli w szpitalu po kąpaniu to miała kucyk na środku .... hihihihi

salik_agnieszka... jak chcesz to podeślę Ci męża hihihihi.... tylko twój mąż mógłby mieć coś przeciwko :-D

karolinna.... masz rację że obaj wdali się w Przemka..... zresztą też obaj owinęli już sobie tatusia wokół palca.... hihihihii

Hejo mamy dizen mi dzis minal zakupowo ! Byl szal shoppingu :)) Od czasu do czasu mi sie tez cos nalezy :)) A malenka troszke harczy ale wszystko z nia ok Taki jakis wirus panuje ;/
Misiak ma dalej wolne wiec spedzamy czas razem :) Obiadek byl zrobiony Pojedzona jestem na maxa a pozniej kolacyjka Pity :)) I jakis fajny filmik ii prztyluansko :))

Milego wieczorku mamy :))

Diablica no no no kucyczek to juz superr :) Moja Nadinka tez miala i ma nadal wloski ale nie miala ich az tak mnostwo :))

Witam
Diablica - gratulacje !!! śliczna córeczka:-):tak:

Pozdrowionka dla "starego;-) grona" i miłego powitania z "nowym"

U nas do przodu do przodu: Kubuś chodzi do przedszkola i już mozna powiedzieć że się zaklimatyzował może troszkę ranki sa delikatnie mówiąc "płaczliwe" ale bez zadnej paniki. Dzisiaj przywitał mnie nawet z usmiechem i zadeklarował że jutro idzie do "swojego" przedszkola - zobaczymy rano:tak:.
W tym roku zaczelismy 3 rok uczęszczania na angielski i powiem Wam że Kubus super zaskoczył mnie na wakacjach gdzie posługiwalismy sie często angielskim i dał popis słówek :-):tak:- dlatego warto juz od maluszka uczyc jezyków obcych.

U mnie.......... dużo dużo pracy i juz zaczyna ogarniać mnie zmęczenie a raptem jestesmy 3 tyg. po wspaniałych 2 tyg. wakacjach /a ponoc miało mi to starczyc do nastepnych wakacji:szok::tak::-D/.
to narazie tyle:happy:

do nastepnego napisania

reklama
Do góry