reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
zgodnie z obietnicą trochę Ani :) :cool2:

Załączniki

• ania01p.jpg
    ania01p.jpg
    73,3 KB · Wyświetleń: 33
  • ania02p.jpg
    ania02p.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 45
  • ania03p.jpg
    ania03p.jpg
    63 KB · Wyświetleń: 42
  • ania04p.jpg
    ania04p.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 44
  • ania05p.jpg
    ania05p.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 38
reklama
.diablica ale słodka kruszynka!!!! :tak: tylko całować i całować:-D ale wam się córeczka udała,a jaka podobna do braciszka!! oboje dzieciaczków wdało się w tatusia:tak:.

skunkanka.... nawet wrogowi nie życzę takiej teściowej hak ja ;-).... a jeśli Aniula będzie miała charakterek po mamusi ... a do tego dalej będzie słuchać braciszka.... to biedny twój Wojtasek.... no cóż , ale każdego jest szkoda.... hihihiiihi:tak:

anian... fajnie że imienniczka się podoba :tak:

sylcia007.... ma trochę dłuższe włoski niż Oluś.... jak mi ją przywieźli w szpitalu po kąpaniu to miała kucyk na środku .... hihihihi

salik_agnieszka... jak chcesz to podeślę Ci męża hihihihi.... tylko twój mąż mógłby mieć coś przeciwko :-D

karolinna.... masz rację że obaj wdali się w Przemka..... zresztą też obaj owinęli już sobie tatusia wokół palca.... hihihihii

Hejo mamy dizen mi dzis minal zakupowo ! Byl szal shoppingu :)) Od czasu do czasu mi sie tez cos nalezy :)) A malenka troszke harczy ale wszystko z nia ok Taki jakis wirus panuje ;/
Misiak ma dalej wolne wiec spedzamy czas razem :) Obiadek byl zrobiony Pojedzona jestem na maxa a pozniej kolacyjka Pity :)) I jakis fajny filmik ii prztyluansko :))

Milego wieczorku mamy :))

Diablica no no no kucyczek to juz superr :) Moja Nadinka tez miala i ma nadal wloski ale nie miala ich az tak mnostwo :))

Witam
Diablica - gratulacje !!! śliczna córeczka:-):tak:

Pozdrowionka dla "starego;-) grona" i miłego powitania z "nowym"

U nas do przodu do przodu: Kubuś chodzi do przedszkola i już mozna powiedzieć że się zaklimatyzował może troszkę ranki sa delikatnie mówiąc "płaczliwe" ale bez zadnej paniki. Dzisiaj przywitał mnie nawet z usmiechem i zadeklarował że jutro idzie do "swojego" przedszkola - zobaczymy rano:tak:.
W tym roku zaczelismy 3 rok uczęszczania na angielski i powiem Wam że Kubus super zaskoczył mnie na wakacjach gdzie posługiwalismy sie często angielskim i dał popis słówek :-):tak:- dlatego warto juz od maluszka uczyc jezyków obcych.

U mnie.......... dużo dużo pracy i juz zaczyna ogarniać mnie zmęczenie a raptem jestesmy 3 tyg. po wspaniałych 2 tyg. wakacjach /a ponoc miało mi to starczyc do nastepnych wakacji:szok::tak::-D/.
to narazie tyle:happy:

do nastepnego napisania

reklama
Do góry