reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć Kobietki
My chodzimy do aquaparku w TG, tzn. bylismy raz, mielismy isc dzisiaj, ale mamusia ma anginę ropną i dodatkową atrakcję w postaci zapomnianej kobiecej dolegliwości:zawstydzona/y:i tak długo miałam spokój...
Pozdrawiam!!

reklama
Iza - basen, ale czy specjalne ćwiczenia na basenie? to jest główne pytanie. przez nfz są refundowane ćwiczenia na basenie - o to powinnaś spytać lekarza. Tito miał przez pewien czas takowe zlecone w szpitaluw DG. prowadzone są przez rehabilitantów, a nie ratowników wopr czy nauczycieli wf. są również ratownicy, którzy mają kursy i uprawnienia do ćwiczeń hallywick, ale jest to już kosztowna "przyjemność". my właśnie po ćwiczeniach w szpitalu przeszliśmy za zgodą dr rehabilitacji na hallywick.
a rozmawialaś z ortopedą jakie ćwiczenia proponowalby w wodzie. czy nauka pływania na rękawkach, makaronie czy desce? co byłoby najodpowiedniejsze dla kolan?

MMM - numer telefonu Daniela jest na stronie.

Ok babki dzis sie narobilam troszke Dom wyspraztany byl i obiad zrobiony i mala marudna Ahh 7 swiatow :( Noo ale teraz juz sobie smacznie spi a ja sobie piwko gruszkowe pije Mmmm :)) I zmykam patrzec na film :))

Slodkich snow mamki :))

Cześć Kobietki
My chodzimy do aquaparku w TG, tzn. bylismy raz, mielismy isc dzisiaj, ale mamusia ma anginę ropną i dodatkową atrakcję w postaci zapomnianej kobiecej dolegliwości:zawstydzona/y:i tak długo miałam spokój...
Pozdrawiam!!

Noo ja tez tam czesto jezdzilam :)) Mmm uwielbiam plywac :-p:-p:-p
A mamie zdrowka zycze :))

Dobranoc ~~~~:tak:

.Hej.

.U mnie na osiedlu coś słuchy chodzą że niejaka Diablica urodziła;-).

GRATULACJE DLA MAŁEJ ANI!!!!NIECH SIĘ ZDROWO CHOWA I BĘDZIE POCIECHĄ DLA SWOICH RODZICÓW .

Hejo mamy Mi dzien minal wspaniale :)) Rano sniadanko pozniej zakupki Kupilam malej mnostwo sloiczkow i soczki i takie tam pysznosci ale najlepszym zakupem byl jumper z tygryskiem :)) Mala jest zakochana lubii w nim sobie skakac i bujac sie :) A pozniej kawka z kolezanka Nastepne zakupki spotkalam jeszcze dwie kolezanki :)) Obiadek Rosolek mmm i kfc pozniej tzn na zakupkach :)) Filmiki w domku i wspaniale spedzony czas z rodzinka :)) A teraz z tatuskiem filmiki malenka spii :))

Dobranoc moje drogie :))

reklama
Do góry