reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczyny! Ja tylko na chwilkę wpadłam, pokazać się, że żyjemy :-D

Mam dziś wolne ale jutro niestety do pracy :-(

MamaBoo buziaki dla Oskarka!!!! Oby przeszedł tą wstrętną chorobę jak najłagodniej, akurat na święta się rozchorował :-(.

Mam dużo sprzątania, nie dość że święta to jeszcze w niedzielę mamy gości, a Karolince znów coś jest (niekończący się kaszel, katar od dziś, lekki stan podgorączkowy), po poludniu idziemy do lekarza :baffled:

reklama
zdrowka dla dzieciakow :-) zycze ... Boo mam nadzieje ze Ozik wyzdrowieje i sie spotkamy po swietach :-)

my odpukac zdrowi,

Moj J w pracy na rano , popoludniu jedzie do centrum do denstysty i ja sama musze leciec na zakupy dobrze ze chociaz sis przyjedzie mi pomoc ponosic to co sie do wozka nie zmiesci ... ehhh ...

hej kobietki:)

melduję ze zyję .........i mam sie mozna rzec dobrze ......dopada mnei tylkozmęczenie ale to normalne w moje pracy nie leże a po pracy dzien z dzieciakami któe juz coraz wiecej potrafią zwłaszcza Zuzia która jak mała pijawka się wpina jak wrcam a zaraz po niej Fifi...........

boooooo mnóstwo zdróweczka dla Ozika.:))))

ZDROWYCH WEOŁYCH SWIĄT ORAZ BARDZO MOKREGO DYNGUSA:))))

Zajączka pięknego,
dyngusa mokrego,
koszyczka pełnego,
śniadania smacznego,
pisanek kolorowych,
świąt wesołych i zdrowych,
palemki ozdobnej,
owieczki modnej.
Wesołych Świąt życzy:
Bodzia i Lolo

dalmatek612zq8.gif

WESOŁEGO ALLELUJA

Zdrowia szczęścia humoru dobrego.
A przy tym wszystkim - stołu bogatego.
Mokrego Dyngusa, smacznego jajka,
I niech te święta będą jak bajka:)

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE MAMUŚKI I KOCHANE DZIECIACZKI!!!!!!!!

Jutro (a właściwie dziś ;-)) pierwszy dzień świętowania, u nas podwójnie :-) bo robimy urodzinki Karolinki :-).

Hej dziewczyny !
Mam nadzieję, że Święta upływają Wam w wesołej i spokojnej atmosferze.
Nam właśnie tak upływająmimo, iż nie pojechalismy do rodziny, jest bardzo fajnie.
Oskarek mimo choroby poszedł do Kościółka (u nas święcenie trwa 10 minut i jest na dworze), codziennie rodzinne spacerki. Naprawdę bardzo fajnie. W środę idziemy na kontrolę i jestem ciekawa czy pozwoli mu iść do żłobka już.
Iza spóźnione, ale szczere z całego serca : Wszystkiego co najlepsze dla Karolinki ! Spełnienia marzeń oraz samych radosnych dni !

reklama
Iza spóźnione ale szczere życzenia dla Karolinki Wszystkiego naj...naj...naj... samych radosnych dni

Nie mam ostatnio humoru bo Kamilka nieprzyjęli do przedszkola :-:)zawstydzona/y: Głupie kryteria są i tyle... Najgorsze, że na wniosku nie wypisałam innych przedszkoli bo nie wiedziałam, że może być taki problem i tyle... Przedszkole pod nosem i teraz niewiadomo co dalej...pozostało tylko modlić się o cud, że ktoś zrezygnuje

Do góry