reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczyny! Ja tylko na chwilkę wpadłam, pokazać się, że żyjemy :-D

Mam dziś wolne ale jutro niestety do pracy :-(

MamaBoo buziaki dla Oskarka!!!! Oby przeszedł tą wstrętną chorobę jak najłagodniej, akurat na święta się rozchorował :-(.

Mam dużo sprzątania, nie dość że święta to jeszcze w niedzielę mamy gości, a Karolince znów coś jest (niekończący się kaszel, katar od dziś, lekki stan podgorączkowy), po poludniu idziemy do lekarza :baffled:

reklama
zdrowka dla dzieciakow :-) zycze ... Boo mam nadzieje ze Ozik wyzdrowieje i sie spotkamy po swietach :-)

my odpukac zdrowi,

Moj J w pracy na rano , popoludniu jedzie do centrum do denstysty i ja sama musze leciec na zakupy dobrze ze chociaz sis przyjedzie mi pomoc ponosic to co sie do wozka nie zmiesci ... ehhh ...

hej kobietki:)

melduję ze zyję .........i mam sie mozna rzec dobrze ......dopada mnei tylkozmęczenie ale to normalne w moje pracy nie leże a po pracy dzien z dzieciakami któe juz coraz wiecej potrafią zwłaszcza Zuzia która jak mała pijawka się wpina jak wrcam a zaraz po niej Fifi...........

boooooo mnóstwo zdróweczka dla Ozika.:))))

ZDROWYCH WEOŁYCH SWIĄT ORAZ BARDZO MOKREGO DYNGUSA:))))

Zajączka pięknego,
dyngusa mokrego,
koszyczka pełnego,
śniadania smacznego,
pisanek kolorowych,
świąt wesołych i zdrowych,
palemki ozdobnej,
owieczki modnej.
Wesołych Świąt życzy:
Bodzia i Lolo

dalmatek612zq8.gif

WESOŁEGO ALLELUJA

Zdrowia szczęścia humoru dobrego.
A przy tym wszystkim - stołu bogatego.
Mokrego Dyngusa, smacznego jajka,
I niech te święta będą jak bajka:)

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE MAMUŚKI I KOCHANE DZIECIACZKI!!!!!!!!

Jutro (a właściwie dziś ;-)) pierwszy dzień świętowania, u nas podwójnie :-) bo robimy urodzinki Karolinki :-).

Hej dziewczyny !
Mam nadzieję, że Święta upływają Wam w wesołej i spokojnej atmosferze.
Nam właśnie tak upływająmimo, iż nie pojechalismy do rodziny, jest bardzo fajnie.
Oskarek mimo choroby poszedł do Kościółka (u nas święcenie trwa 10 minut i jest na dworze), codziennie rodzinne spacerki. Naprawdę bardzo fajnie. W środę idziemy na kontrolę i jestem ciekawa czy pozwoli mu iść do żłobka już.
Iza spóźnione, ale szczere z całego serca : Wszystkiego co najlepsze dla Karolinki ! Spełnienia marzeń oraz samych radosnych dni !

reklama
Iza spóźnione ale szczere życzenia dla Karolinki Wszystkiego naj...naj...naj... samych radosnych dni

Nie mam ostatnio humoru bo Kamilka nieprzyjęli do przedszkola :-:)zawstydzona/y: Głupie kryteria są i tyle... Najgorsze, że na wniosku nie wypisałam innych przedszkoli bo nie wiedziałam, że może być taki problem i tyle... Przedszkole pod nosem i teraz niewiadomo co dalej...pozostało tylko modlić się o cud, że ktoś zrezygnuje

Do góry