reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
frezja mała faktycznie duża :) a do okulisty bo od narodzin praktycznie lewe oczko jej ropieje i teraz będziemy używać 3 rodzaju kropel ::) mam nadzieję że wyleczymy bo inaczej będzie bolesny zabieg przetykania kanalika łzawowego :( ile waży Twoja niunia?

reklama
Natalka -myślę że z 6,5 będzie ważyła, na domowej wychodz prawie 7 ala nie będzie tyle miała. Karolcia masuj jej te kanaliki a może przejdzie, słyszałam że przetykanie jest bolesne :(

Frezyjko i Karolinnko dziękuję Wam za miłe słowa.
re6hl.jpg
Mam nadzieje, że mi szybko przejdzie.

serduszkodmuchane2ch.gif

Karolinnko ja od samego początku piore w YELP-ie i póki co to jestem bardzo zadowolona. Wyczytałam kiedyś (jeszcze będąc w ciąży) cały wątek tu na forum dot. środków piorących. Zdania były podzielone, ale Yelp mi pasuje i ciuszki są czyściuteńkie. Nawet niektóre rzeczy dopierają się dopiero teraz (te pożyczone od kochanych cioć :) ). Oj i widzisz u nas niestety nie można kupić takich opasek na buzię, a ten szaliczek tak mnie wkurza.... non stop mi spada. No i serce boli, że nie mogę za bardzo tulić mojego Maleństwa :( :mad: :( . Dobrze, że poszedł spać. Nawet nie widzi jak się do niego uśmiecham. Zabawne jest z kolei to, że on śmieje sie za mnie. Pewnie wyglądam jak kosmitka z tym szaliczkiem.
Oj, martwi mnie ten kanalik u Twojej Ślicznotki. Masuj, za radą Frezyjki, trzymam kciuki żeby szybko przeszło i ominęło ja to nieszczęsne przetykanie.

Beata wracaj do zdrowka jak najszybciej:)
A czy ktorac z Was moze mi cos poradzic na popuchniete dziasla, zaczelo sie to wczoraj wieczorem i dzis co prawda nie jest zle ale dobrze tez nie jest, nadal bola i krwawia przy myciu. Pomocy!

Izka znalazłam dla ciebie, może się przyda

ACH, TE ZĘBY!!!
Ciąża, poród, połóg

Odp: ACH, TE ZĘBY!!! wysłane przez goska29
... , kup sobie płyn Eludril, taki różowy. NIe wiem ...
... jest w aptece, pewnie tak. Ja kupowałam w punkcie ...
... . Jest świetny! Na opuchniete, przerośniete ...
... .krwawiące i bolące dziąsła. Wpierw miekką ...
... ą porządnie trzeba wyszczotkować(nie ważne ze ...
... łukać. Poprawa jest już po dwóch dniach. Sama go używałam-zalecił mi go ...
... bo dosłałam zapalenie dziąseł. ...

reklama
Karolina mojej małej też ropiało oczko lewe krople nic nie pomagały. Później okulistka pokazała jak masować i to nie pomogło. Kanał łzowo nosowy był bardzo zatkany. 12 stycznia Martyna miała zabieg na te oczko. Zabieg trwał nie całe 10 minut. Po zabiegu było OK.

To moja prawie 11-miesieczna Martynka

39oq.jpg

Do góry