reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Frezja to moze dostosujemy sie do Ciebie i jak tylko bedziesz miala transport to sie odezwij i zorganizujemy spotkanko:) Mam nadzieje ze sandros tez to bedzi epasowalo:) pozdrawiam

Witam,

Co do spotkania to moze sie zgram z Frezja, a moze opoznie spotkanie

Sonia jest chora, dawno jej tak nie wzielo... ostatnio rok temu
W piatek w nocy zaczela kaszlec, w sobote rano miala okropny mokry kaszel. Ja musialam isc na caly dzien na uczelnie, ale podobno pod wieczor bylo juz bardzo dobrze. W nocy jednak nikt nie spal. Wzielam Sonie do siebie kreciala sie, kaszlala ciagle budzila, moja mama juz pogotowie chciala wzywac, bo tak brzydko kaszlala gardlowo, ale uspokoilo sie. Dzis zarwalam studia i zajmowalam sie Sonia. Katar sie pojawil i zupelny brak apetytu.
Na sile wcisnelam jej 300 ml picia, jak normalnie z litr wypija. Cos tez zjadla, ale kipesko. Jutro czeka nas wizyta u pediatry.... Oskrzela raczej czyste, ale wole sie upewnic.

Uciekam, bo mam pelno pracy, a Sonia sie co chwilke budzi.

Pozdrawiam,

Sandros, oby malutka wrocila do zdorwka szybciutko. Teraz taki czas, ze byle do WIOSNY!!! Zycze zdrowka i czekam na wiadomosc co do spotkanka, mozecie mnie zlapac tez na GG:)

Dobry wieczór mamusie! Ale dawno mnie tu nie było. Mam nadzieje, że Sonia i Liwcia szybciutko wróca do zdrówka. Jutro chyba ja się wybiorę do lekarza, bo coś mnie bierze, a boje się żeby nie zarazic Mateuszka. Lepiej działać szybko. Ostatnio mam jakieś doły. Po prostu fatalne dni. Niech juz naprawdę będzie wiosna.
Karolinnko mam nadzieje, że impreza udana. Czy chodziło Ci o lilie??
lilie2yy.jpg

Podrawiam Was serdecznie i życze spokojnej nocki! Duże buźki!!!!!!!!!

A więc się długo nie nacieszyłam dobrym samopoczuciem :( dzisiaj pierwszy raz wymiotowałam :( mam juz dosyć :( tak bardzo zle sie czuje :( JA CHCĘ JUŻ SIERPIEŃ :) NIECH TO ISĘ JUŻ SKOŃCZY!!!

Witam wszystkie nowe mamusie!!!

Czarnulka- pomyśl,ze nudności nie trwają 9 miesięcy. Wystrzymasz! Trzymam kciuki.

Karolinna- udało mi się wysiedzieć całą imprezę. Odkryłam na nowo uroki poduszeczki pod plecami ;D

Wszystkim dzidziolkom życzę zdrowia!!!!

witamy z Lenką :)

my już po imprezce ;) było bardzo sympatycznie i mała była w miarę spokojna oprócz paru krzyków ;) jestem z niej dumna ;D rozdawała uśmiechy i ogólnie była czarująca :)

dziś idziemy do lekarza na te szczepienie i przyznam że się obawiam :( no ale co mogę :( a i mała ma bardzo dużo krostek na klatce piersiowej i szyjce i myślę czy to nie skaza białkowa ??? trzymajcie kciuki żeby było ok.

sandros
dużo zdrówka dla małej!

beatko
nie takie kwiaty ::) ale i te są super :)

mokkate to super że imprezka spox :D

frezja jak tam było u Ciebie ?

czarnulka mdłości "tylko" do 3 miesiąca ;)

Trochę już ze mnie dawna mama ale ze śląska ;-)) :laugh: Pozdrawiam wszystkie młodsze mamuski i te co dopiero nimi zostaną.Może się spotkamy przy narodzinach ? ::) ???

reklama
wrócliliśmy od lekarza właśnie :)
mała przebadana,zdrowa(czyli spacerki ok!!yupii!ale się cieszę ;D dziś znów wyskoczę :) ,przez weekend nie byłam na spacerku bo nie byłam pewna czy mała całkiem zdrowa :) ) ,zaszczepiliśmy się tylko na żółtaczkę bo powiedziałam swoje obawy a ona że możemy rozłożyć to na większy okres czasu :) , a badanie moczu powiedziała że w 3miesiącu :)
i że skieruje mnie na usg bioderek a najlepsze to że byłam taka zaaferowana że nie wzięłam skierowań i recept! ::) gdzie ja mam głowę ??? :p ;D no i musimy do okulisty ale to za 2 tyg. (mąż skoczy po recepty ;) )
mała waży 5100,czyli pół miesiąca -półkilo ;D rosnie mała ,rośnie :D obwód główki i klatki po 39 cm.
gglizak7fm.gif
suuuper :)
acha mała te krostki to uczulenie najpierw muszę wyprać wszystkie rzeczy w innym proszku niż teraz a jak to nie pomoże to eliminujemy nabiał z diety mojej

witam marzenamg7 i chochlik
bukietkolorowy1ov.jpg
( beatko wybacz że od Ciebie zgapiłam te bukiety ale bardzo mi się podobają ;D miałaś niezłego nosa że je wyczaiłaś na necie ;D )

ciekawe jak tam aga77 ?

Do góry