reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

otóz dziewczyny byłam dzisiaj w szkole :) fajnie tam jest::) zajęci a zaczynają się teraz w lutym i we wrzesniu.......W pierwzej chwili chciałam w lutym ale zaczynają ise w dniu kiedy wracam do pracy , sa 4 razy w tygodniu ale są dwie grupy rano i po południu także nie ma problemu , tylko teraz u mnie wpracy gorący sezon zwolnien jeszcze 20% załogi mają zwolinic i troszkę się boję ze rozpocznę szkołe i pójde na zieloną trawkę a to by było kaski szkoda .Także podjelismy decyzję ze od wrzesnia napewno wtedy troszke u mnie się wyjasni i u mojego R bo on przez ten wypadek tez może miec róznie a ma umowe do końca kwietnia:)

Ja tez bym chętnie dołaczyła do grona spotkających a sobota moze byc ok:)

reklama
Cześć!

Jak tak czytam o tych waszych szkołach i jak się cieszycie... :blink:ja tam jestem happy że już mam to za sobą ;-).

Co do soboty to też mi pasuje, bo akurat ten weekend mam wolny, ale ciekawe jak inne mamuśki :confused:.

Boo to jest studium farmaceutyczne po skonczeniu bedę miec tytuł technik farmaceuta szkoła jest 2 letnia nauka w systemie dziennym ale jak pisałam w dwóch grupach do i po południu 4 razy w tygodniu czesne 350zł miesięcznie .
dlatego decyzja zeby dopiero od wrzesnia zaczac :)
Męzus już obmysla róg obfitosci heheheh

a to moja panna dzisiaj

.Dostałam smska od mmm.

.Urodziła dziś Alicję o godzinie 13.00!!!!!!!!!! maleńka waży 3800g,przyszła na świat przez cesarskie cięcie.

.WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!WITAMY NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!.

.Hej.

.Mnie też raczej pasuje sobota,ja bym wybrała figloraj,ten co mówiła iza na ul.1 Maja w Katowicach. To tak w godzinach południowych,co wy na to?

.iza napisz tylko ile to kosztuje ,bo nie wiem czy na stronie którą znalazłam pisze dobrze?? pierwsze pół godziny 8 zł kolejne pól godziny 6 złotych,co wydaje mi się bardzo drogie bo to od jednej osoby chyba :dry:.

reklama
Hejka!

Mmm OGROMNE GRATULACJE!!! Niech maleńka rośnie zdrowo!!! :-)

Jak ten czas leci, szok!

Karolinna dzięki za info od Mmm :tak:a co do figlarni to tyle kosztuje, my tam zawsze jedziemy na godzinkę, max 1,5, płaci tylko dziecko, dorośli nie. Figlarnie można dokładnie obejrzeć na stronce, jest tam taka prezentacja (pewnie oglądałaś:confused:)
Tak sobie myśle żę ta figlarnia to chyba nie jest jednak najlepszy pomysł, każda z nas będzie biegać za dzieckiem (lub dziećmi ;-)) i nie pogadamy. Lepsze byłoby miejsce gdzie wszystkie byłyby na widoku i wszystkie razem, może któraś będzie miała jakiś pomysł :confused:.
A tak w ogóle panuje grypa, może odłożymy to spotkanko na wiosne :confused:.

Do góry