reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

otóz dziewczyny byłam dzisiaj w szkole :) fajnie tam jest::) zajęci a zaczynają się teraz w lutym i we wrzesniu.......W pierwzej chwili chciałam w lutym ale zaczynają ise w dniu kiedy wracam do pracy , sa 4 razy w tygodniu ale są dwie grupy rano i po południu także nie ma problemu , tylko teraz u mnie wpracy gorący sezon zwolnien jeszcze 20% załogi mają zwolinic i troszkę się boję ze rozpocznę szkołe i pójde na zieloną trawkę a to by było kaski szkoda .Także podjelismy decyzję ze od wrzesnia napewno wtedy troszke u mnie się wyjasni i u mojego R bo on przez ten wypadek tez może miec róznie a ma umowe do końca kwietnia:)

Ja tez bym chętnie dołaczyła do grona spotkających a sobota moze byc ok:)

reklama
Cześć!

Jak tak czytam o tych waszych szkołach i jak się cieszycie... :blink:ja tam jestem happy że już mam to za sobą ;-).

Co do soboty to też mi pasuje, bo akurat ten weekend mam wolny, ale ciekawe jak inne mamuśki :confused:.

Boo to jest studium farmaceutyczne po skonczeniu bedę miec tytuł technik farmaceuta szkoła jest 2 letnia nauka w systemie dziennym ale jak pisałam w dwóch grupach do i po południu 4 razy w tygodniu czesne 350zł miesięcznie .
dlatego decyzja zeby dopiero od wrzesnia zaczac :)
Męzus już obmysla róg obfitosci heheheh

a to moja panna dzisiaj

.Dostałam smska od mmm.

.Urodziła dziś Alicję o godzinie 13.00!!!!!!!!!! maleńka waży 3800g,przyszła na świat przez cesarskie cięcie.

.WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!WITAMY NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!.

.Hej.

.Mnie też raczej pasuje sobota,ja bym wybrała figloraj,ten co mówiła iza na ul.1 Maja w Katowicach. To tak w godzinach południowych,co wy na to?

.iza napisz tylko ile to kosztuje ,bo nie wiem czy na stronie którą znalazłam pisze dobrze?? pierwsze pół godziny 8 zł kolejne pól godziny 6 złotych,co wydaje mi się bardzo drogie bo to od jednej osoby chyba :dry:.

reklama
Hejka!

Mmm OGROMNE GRATULACJE!!! Niech maleńka rośnie zdrowo!!! :-)

Jak ten czas leci, szok!

Karolinna dzięki za info od Mmm :tak:a co do figlarni to tyle kosztuje, my tam zawsze jedziemy na godzinkę, max 1,5, płaci tylko dziecko, dorośli nie. Figlarnie można dokładnie obejrzeć na stronce, jest tam taka prezentacja (pewnie oglądałaś:confused:)
Tak sobie myśle żę ta figlarnia to chyba nie jest jednak najlepszy pomysł, każda z nas będzie biegać za dzieckiem (lub dziećmi ;-)) i nie pogadamy. Lepsze byłoby miejsce gdzie wszystkie byłyby na widoku i wszystkie razem, może któraś będzie miała jakiś pomysł :confused:.
A tak w ogóle panuje grypa, może odłożymy to spotkanko na wiosne :confused:.

Do góry