reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam po długiej przerwie
Mam nadzieję, że pamietacie o nas :-:)-(
U nas wszystko po staremu. Przedszkolak teraz się rwie do przedszkola i mnóstwo rzeczy się już nauczył. W czwartek pierwszy teatrzyk dla rodziców.
I tak jak chyba u większości co chwile jakieś choróbska łapie.
Wiecznie nawracający sie kaszel i katar.

Diablica...matko dobrze ze Oli zwiał szybciutko a mówili o podobnej tragedii w tv:-:)-(

Justyna ...leżec duzo i wypoczywać:-):-)

Iza pierwsze dni najgorsze i masz racje taka pustka w domu ale beie dobrze pamietasz jak ja pisałam jak płakał 1,5 tygodna a teraz
"szybko ubieraj bo szymek czeka";-);-);-)
A Karolcia urocza dziewczynka
To ci dobrze tyle wolnego;-);-);-)

Czarnulka szkoda ze blizej nie mieszkasz , chrenie bym u Ciebie pazurki robiła. Ostatnio zmienilam "tipsiarke" jest to dziewczyna ktora sama sie wszystkiego nauczyla i powiem ci ze lepiej sie trzymaja niz u kosmetyczki u której wczesniej robiłam
Zdrówka dla dziewczynek

Izoldzia jak tego kurczaka robisz???? Nigdy ze szpinakiem nie robiłam a teraz moge kombinowac z obiadami bo sama w domu a tak zawze wszystko na szybko

Trysia kiedy przeprowadzka a moze juz po????

Jutr rezerwujemy bilety na sylwestra...w koncu bo 3 roku w domu siedziec nie bede.
Teraz czas juz myslec o kreacji:-):-):-)trzeba męża na wydatek przygotować.

reklama
Karolinna - Daria bardzo podobna do was.Bardzo śliczna dziewczynka i te oczka:-):-)
Polecam na obiadek kurczaka w tym woreczku z przyprawami co reklamuja, szybko i co najwazniejsze..pychotka
.

Karolinna bo miałam zkręcony czas ostatnio na maksa...wybaczcie mi laseczki i na przeprosinki przyjmijcie ciacho:-D:-D

hej hej !!!!

Izka super Karolcia wygląda !!!!

Karolcia zdówka dla Lenki !! a powiedz mi mała tez zaraz łapie od Lenki ??? bo tego sie boje najbardziej ze taki maluch wzystko bedzie łapał :sorry2:

a ja juz sama nie wiem z tym porodem, co ma być to bedzie !!! chociaż jak dać sie ciąć to tylko mojemu lekarzowi a prawie wtedy co mam termin mają remont i zamykają oddział wiec jak gdzie indziej to chyba wole sn :rofl2: mój męzowy chyba po cichu liczy na cesarke bo mu sie upiecze i nie pójdzie wtedy cykor ze mną :-D ostatnio mi mówi to byś miałą takie urozmaicenie a nie dwa te same porody :rofl2: W sumie jak wspomne poród Liwii to sama nie wiem czy chce żeby sie obróciło :baffled:

Ewcik fajnie że jestes !!!

byłam dzis na rozmowie z panią przedszkolanką i powiem Wam ze dumna jestem z Liwii !!! generalnie powiedziała ze nie ma do czego przyczepić sie, jest wzorowym przedszkolakiem, zawsze uśmiechnięta, mówi prosze i dziekuję a nie ja to chce itp chętna do każdej zabawy, pracy, łatwo nawiązuje z dziećmi kontakt itp samodzielnie je, ubiera sie, korzysta z toalety! ładnie powtarza sylaby, zdania tworzy, umie nazwać i przypasowac rzeczy no generalnie super ! powiedziała ze akiego przedszkolaka to kazda by chciała mieć w grupie :-D

no i jeszcze Wam napisze ze teściową zabrało dzis pogotowie bo albo wirus albo zatrucie czy coś normalnie z minuty na minute tak ją łapło a jak była w wc to zemdlała ! zaraz ją wzieli bo to w tym wieku to tak jak z małymi dziećmi zaraz odwodniona !! Byle mnie to teraz nie chwyci :baffled:

.ewcik ja pamiętam o was:-D ale wam fajnie ,wyjdziecie sobie z domu na sylwestra a my... może za rok;-).

.bodzinka no widzisz,zapomniałabym... STO LAT dla Karolka:tak:.

.justyna Daria raz złapała od Lenki katar .Za każdym razem jak Lenka łapie choróbsko to cała drżę,wiem że cię to nie pocieszy ale tak niestety mam.

.Lecę już bo P. przyszedł z pracy.

.Dobranoc.

hej

Ewcik no szkoda ;-) masz racje,są ''kosmetyczki'' które dostały certyfikat bo zapłaciły a nie dobrze się nauczyły.Na szczęście ja mam instruktorkę która mnie nie puści przez egzamin jak nie będę umiała dobrze robić ;-) i to mnie cieszy ;-)

justyś cieszę się razem z tobą z osiągnięć Liwunii w przedszkolu :-) super że pani tak ją chwali :-) Zdrówka dla teściowej :-(

salik agnieszka witaj kochana i czuje się jak u siebie :-) napsz coś więcej o sobie ;-)

reklama
Do góry