Witam po długiej przerwie
Mam nadzieję, że pamietacie o nas :--(
U nas wszystko po staremu. Przedszkolak teraz się rwie do przedszkola i mnóstwo rzeczy się już nauczył. W czwartek pierwszy teatrzyk dla rodziców.
I tak jak chyba u większości co chwile jakieś choróbska łapie.
Wiecznie nawracający sie kaszel i katar.
Diablica...matko dobrze ze Oli zwiał szybciutko a mówili o podobnej tragedii w tv:--(
Justyna ...leżec duzo i wypoczywać:-):-)
Iza pierwsze dni najgorsze i masz racje taka pustka w domu ale beie dobrze pamietasz jak ja pisałam jak płakał 1,5 tygodna a teraz
"szybko ubieraj bo szymek czeka";-);-);-)
A Karolcia urocza dziewczynka
To ci dobrze tyle wolnego;-);-);-)
Czarnulka szkoda ze blizej nie mieszkasz , chrenie bym u Ciebie pazurki robiła. Ostatnio zmienilam "tipsiarke" jest to dziewczyna ktora sama sie wszystkiego nauczyla i powiem ci ze lepiej sie trzymaja niz u kosmetyczki u której wczesniej robiłam
Zdrówka dla dziewczynek
Izoldzia jak tego kurczaka robisz???? Nigdy ze szpinakiem nie robiłam a teraz moge kombinowac z obiadami bo sama w domu a tak zawze wszystko na szybko
Trysia kiedy przeprowadzka a moze juz po????
Jutr rezerwujemy bilety na sylwestra...w koncu bo 3 roku w domu siedziec nie bede.
Teraz czas juz myslec o kreacji:-):-):-)trzeba męża na wydatek przygotować.
Mam nadzieję, że pamietacie o nas :--(
U nas wszystko po staremu. Przedszkolak teraz się rwie do przedszkola i mnóstwo rzeczy się już nauczył. W czwartek pierwszy teatrzyk dla rodziców.
I tak jak chyba u większości co chwile jakieś choróbska łapie.
Wiecznie nawracający sie kaszel i katar.
Diablica...matko dobrze ze Oli zwiał szybciutko a mówili o podobnej tragedii w tv:--(
Justyna ...leżec duzo i wypoczywać:-):-)
Iza pierwsze dni najgorsze i masz racje taka pustka w domu ale beie dobrze pamietasz jak ja pisałam jak płakał 1,5 tygodna a teraz
"szybko ubieraj bo szymek czeka";-);-);-)
A Karolcia urocza dziewczynka
To ci dobrze tyle wolnego;-);-);-)
Czarnulka szkoda ze blizej nie mieszkasz , chrenie bym u Ciebie pazurki robiła. Ostatnio zmienilam "tipsiarke" jest to dziewczyna ktora sama sie wszystkiego nauczyla i powiem ci ze lepiej sie trzymaja niz u kosmetyczki u której wczesniej robiłam
Zdrówka dla dziewczynek
Izoldzia jak tego kurczaka robisz???? Nigdy ze szpinakiem nie robiłam a teraz moge kombinowac z obiadami bo sama w domu a tak zawze wszystko na szybko
Trysia kiedy przeprowadzka a moze juz po????
Jutr rezerwujemy bilety na sylwestra...w koncu bo 3 roku w domu siedziec nie bede.
Teraz czas juz myslec o kreacji:-):-):-)trzeba męża na wydatek przygotować.