reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolla, nie mam czasu na odpisywanie ale podczytuję i to regularnie :-) A Darunia to trzecia ślicznota w Waszym domku...no nooo ...szykuj flinta dziołcha,szykuj na tych adoratorów :tak::-D
Izka trzymaj się dzielnie, strach zawsze ma wielkie oczyska, ale zobaczysz że wszystko będzie dobrze

Ja również powiem że jestem antyzabobonowa i żadnej czerwonej wstążeczki nie brałam ze sobą na cmentarz...a co do rzucania uroków, to wierzę że istnieją bo wierzę w istnienie diabła, a wszelkie tego typu uroki pochodzą od niego....Niekoniecznie musi to stać się na cmetarzu,może stać się to w każdym innym miejscu...Nie na darmo odprawia się egzorcyzmy w kościołach..i to w dodatku w mojej rodzinnej parafii...słyszałam na ten temat już niejedną historię i to w 100% prawdziwą a nie powielaną przez pokolenia legendę...
Mackowi w tym roku bardzo podobała się atmosfera Zaduszek i te lampeczki wieczorem...bylismy na spacerku :tak:
Pozdrowionka , buziaczki i do zobaczyska :-):-)

reklama
co do zabobonów ! to ja bez przesady tam w czarnego kota albo trzynastego to nie ale takie cos jak była tu podawana sytuacja to jednak wierze !

hej

jejka jaki tu ruch się zrobił :szok: ale fajniutko tak,bo jest co poczytać :-D

Moja Wikusia zaczęła coś pokasływać :baffled: oby się to nie rozwinęło :sorry2: Emilcia na szczęście zdrowa :-)

Justyś :-D tak myślałam że kaszana będzie z tego kalendarza (jakościowo):tak: choć moglo być lepiej z tego co pisalaś.Większość fotografów jak robi dzieciom w przedszkolu fotki to się nie uśmiechają jak widziałam :baffled: Ale to szczędność przedszkoli na pewno ;-)

Ostatnia edycja:
Hejka!

Karolinka w przedszkolu i tak jakoś dziwnie bez niej ;-). Poszła bez problemu, w ogóle nie płakała, nie marudziła. Dała buzi, cześć i poszła :tak:. A my z mężem zrobiliśmy jesienne porządki na ogródku, zaraz biorę się za sprzątanie mieszkanka :happy2:. Jutro już niestety do pracy, ale potem mam aż 4 dni wolne :-) (od soboty).

Bodzinka zgadza się, przeżywam to strasznie, ale pomalutku wszyscy przyzwyczaimy się do nowej sytuacji.

Justyna widziałam jak nauczycielka dawała te kalendarze rodzicom, trochę żałowałam że Karolinka się nie załapała, ale teraz to już mniej żałuje :-p.

Czarnulka zdrówka dla Wiki!!!

Co do zabobonów to ja wierze w niektóre rzeczy ale nie do przesady, czasem trochę ostrożności nie zaszkodzi :blink:.

Iza 1 widać że Karolinka chętnie idzie do przedszkola i bardzo fajnie a ty masz więcej czasu dla siebie,trzeba czasem odetchnąć troszkę;-)Śliczna dziewczynka!

Czarnulko taka pogoda rano zimno popołudniu ciepło i jak tu nie chorować,dużoooo żdrówka!

Ja już obiadek ugotowany mam,Mauryś smacznie śpi ,zaliczona kawka z koleżanką już ,teraz tylko czekam na mężusia i Kacperka.
Miłego popołudnia
Zobacz załącznik 99725

Co dobrego na obiadek dzisiaj zrobiłyście??? Ja dzisiaj zupkę kalafiorową :-) a jutro chcę upiec zapiekankę ;-) trzeba coś urozmaicić obiadki ;-)

Majeczka
dzięki ;-) Widzę że się bawisz w obróbkę fotek :-) ślicznie ci to wyszło :-) w jakim programie to robiłaś???

Iza
cudniasta karolcia :-)

Karolina Jaka Daria jest przesłodziutka :-)

MAJECZKA buhchcachachahc:-D:-D:-Ddobre:)

KAROLINNA ale słodziak z Twojej Darii:))

JOLA super ze maluszek ma sie dobrze:))

CZARNULKA ja pichcę kurczaczka za szpinakiem marchewką i makaronem:)

IZA ale masz fajowa przedszkolankę:-)super dziewczynka:)

Czarnulka koleżanka się w obróbkę bawi ja nie mam czasu,czasem ją poproszę o jakieś ciekawe efekty.Na obiadek rosołek,z racji karmienia piersią dla mnie udko gotowane (dla męża łopatka w sosie)kartofelki dla mnie marchewka z jabłkiem a dla mężusia surówka ,no i kompocik.

Mały mi dziś ciągle śpi hihihi ciekawe co w nocy będzie kombinował?

Ostatnia edycja:
reklama
.Witanko.

.Jutro z rana idę z Lenusią do lekarza bo zaczęła gorączkować,szkoda mi jej że musi się tak męczyć,mam nadzieję że dostaniemy jakieś leki które szybko zadziałają.

.Dziękuję serdecznie za komplementy pod adresem Daruni:-).

.mokkatko i iza sorki że się dziś nie stawiłam na spotkanku ale to w związku z powyższym,ale tęskno mi za wami bo już tyle czasu się nie widziałyśmy ze szok.A wy sie spotkałyście?.

.majeczka no to nie ma co porównywać z tymi ciuszkami bo Daria po urodzeniu ważyła 4,5 kg i mierzyła 57 cm:tak:.Co do rozmiarówek ciuszków to się zgadzam:tak: Bardzo fajną fotkę wkleiłaś:tak:.

.iza słodziutka twoja Karolka,dzielny przedszkolak:happy:.

.czarnulka na na obiad miałam kluski z mięsem ale kupne:zawstydzona/y: czasem tak robię bo nie narzekam na nadmiar czasu aktualnie:-p ale wczoraj ugotowałam zupę pieczarkową a jutro moze placki ziemniaczane:rolleyes2:. Zdrówka dla Wiki.

.justyna też co nieco czytałam o masażu,ale twoja mała ma jeszcze spro czasu żeby sie obrócić;-) w sumie to w każdej chwili może:tak: ale to przecież wiesz;-).

.bodzinka mało cię tu coś ostatnio na śląskim:baffled:.

.trysia no to jak masz czas czytac to widzę sens w pisaniu do ciebie:-p:-D;-).

.Szukam własnie jakichś specyfików na szybszy porost włosów i na necie trochę znalazłam na ten temat... a może wy coś wiecie?wypróbowałyscie? itp.

.Miłego wieczoru.

Do góry