reklama
Przed chwilą rozmawiałam z lekarką, wypisze zaświadczenie i możemy w każdej chwili sobie je odebrać :-).
cosmolady no co Ty? Jak CI głupio? Pisz często a szybko się tu zadomowisz, zobaczysz ;-). Co do pracy to niestety nic CI nie doradzę, mój małż też szuka lepszej... i jest niestety ciężko.
Karolinna papućki mamy, takie specjalne z wyższym tyłem, kupione w sklepie ortopedycznym, nie należą niestety do tanich ale już teraz w takich sklepach chyba będziemy się zaopatrywać. Mała chodzi w nich po domu i będzie miała do przedszkola, lekarz kazał żeby nosiła takie wszędzie gdzie jest twarda powierzchnia. Są drogie i dlatego ma tylko jedną parę, więc będziemy musieli codziennie je ze sobą tam nosić, przynajmniej na razie, bo może za jakiś czas kupimy jej drugie takie. Co do wyprawki to pewnie dopiero dostanę listę , a szczoteczkę i pastę to pewnie się tam zostawia?
Dumna jestem to fakt ;-):-). I strasznie podekstytowana, pewnie bardziej to przeżywam niż ona, jak to zresztą zwykle bywa z mamusiami ;-).
Mmm od nas również NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA DLA GRZESIA!!!! STO LATEK!!! Aż mi głupio, że to przegapiłam .
cosmolady no co Ty? Jak CI głupio? Pisz często a szybko się tu zadomowisz, zobaczysz ;-). Co do pracy to niestety nic CI nie doradzę, mój małż też szuka lepszej... i jest niestety ciężko.
Karolinna papućki mamy, takie specjalne z wyższym tyłem, kupione w sklepie ortopedycznym, nie należą niestety do tanich ale już teraz w takich sklepach chyba będziemy się zaopatrywać. Mała chodzi w nich po domu i będzie miała do przedszkola, lekarz kazał żeby nosiła takie wszędzie gdzie jest twarda powierzchnia. Są drogie i dlatego ma tylko jedną parę, więc będziemy musieli codziennie je ze sobą tam nosić, przynajmniej na razie, bo może za jakiś czas kupimy jej drugie takie. Co do wyprawki to pewnie dopiero dostanę listę , a szczoteczkę i pastę to pewnie się tam zostawia?
Dumna jestem to fakt ;-):-). I strasznie podekstytowana, pewnie bardziej to przeżywam niż ona, jak to zresztą zwykle bywa z mamusiami ;-).
Mmm od nas również NAJSZCZERSZE ŻYCZENIA DLA GRZESIA!!!! STO LATEK!!! Aż mi głupio, że to przegapiłam .
Ostatnia edycja:
izoldzia
Fanka BB :)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA JUBILATA GRZESIA!!!!!!1
w IMIEniu Zuzy dziękuję za miłe słówka :-)
KKASIA chrzest mielismy w KatedrzeA dzis idziesz poskakac????
KAROLINNa rozmiar sukienusi 62 a Zuzka miała troszke rękawki podwinięte i długosc taka do pół łydki góra jest bawełniana a dół i kołnierzyk aksamitny w razie czego daj znac)
COSMOLADY a jaka praca intereusje Twojego mezusia????tzn czym się zajmuje ewentualnie mógłby się zajmowac???
No a przy okazji nie dowiedziałam sie czy jesteśy sąsiadami skrobnij gdzie mieszkasz??????
w IMIEniu Zuzy dziękuję za miłe słówka :-)
KKASIA chrzest mielismy w KatedrzeA dzis idziesz poskakac????
KAROLINNa rozmiar sukienusi 62 a Zuzka miała troszke rękawki podwinięte i długosc taka do pół łydki góra jest bawełniana a dół i kołnierzyk aksamitny w razie czego daj znac)
COSMOLADY a jaka praca intereusje Twojego mezusia????tzn czym się zajmuje ewentualnie mógłby się zajmowac???
No a przy okazji nie dowiedziałam sie czy jesteśy sąsiadami skrobnij gdzie mieszkasz??????
Ostatnia edycja:
Mmm- 3 333 buziaczki dla Grzesia z okazji urodzin!!!!!!!!:-)
:-):-):-)
Baśka- zobacz jak mały układa stopy. Jeśli pięty są na zewnątrz, a nie pod pupą- to lepiej niech tak nie siada.
Cosmolady- witaj!!!! I pisz....
Karola, Iza- a może tak jakiś spacerek?
Dawno się razem nie włóczyłyśmy...:-)
:-):-):-)
Baśka- zobacz jak mały układa stopy. Jeśli pięty są na zewnątrz, a nie pod pupą- to lepiej niech tak nie siada.
Cosmolady- witaj!!!! I pisz....
Karola, Iza- a może tak jakiś spacerek?
Dawno się razem nie włóczyłyśmy...:-)
No on umie wszystko i praca każda byle nie kopalnia....
a mieszkam na Wagowej tj Kazimierz Górniczy. Mamy tu taki fajny park, jakbys miała kiedyś ochotę to zapraszam :-)
Dolaczam się do życzeń dla Grzesia. Sto lat malutki !! :-)
mmm
Fanka BB :)
Grześ dziękuje za życzenia :-)
karolinna ja tam zdjęć nie obiecuję, bo u mnie z tym bardzo ciężko a co do przygotowań to na razie pokój dziecięcy pomalowany i palny przemelowania w głowie. Teraz póki pracuję tzn do końca listopada nic nie robię potem będę mieć dużo czasu :-) (przynamniej mam taką nadzieję) w grudniu się z Wami wybiorę na jakis spacerek :-)
cosmolady niestety w sprawie pracy nie pomogę, a nasza czarnulka mieszkała kiedyś na wagowej o ile dobrze pamiętam. Pisz, pisz, pewnie czujesz się na śląsku trochę obco... a ja się urodziłam we Wrocławiu, ale niestety nigdy tam nie mieszkałam
karolinna ja tam zdjęć nie obiecuję, bo u mnie z tym bardzo ciężko a co do przygotowań to na razie pokój dziecięcy pomalowany i palny przemelowania w głowie. Teraz póki pracuję tzn do końca listopada nic nie robię potem będę mieć dużo czasu :-) (przynamniej mam taką nadzieję) w grudniu się z Wami wybiorę na jakis spacerek :-)
cosmolady niestety w sprawie pracy nie pomogę, a nasza czarnulka mieszkała kiedyś na wagowej o ile dobrze pamiętam. Pisz, pisz, pewnie czujesz się na śląsku trochę obco... a ja się urodziłam we Wrocławiu, ale niestety nigdy tam nie mieszkałam
Obiecuje się poprawić.
.bodzinka kiedyś tak duzo wklejałaś fotek Karolka a teraz praktycznie nic.A mogłabyś pokazac np.z linku allegro jaką miałąś chustę?.
.Do napisania .
Myśmy mieli, a właściwie mamy taką
Chusta Kieszonka + FILMY JAK NOSIĆ na CD, Rozm.1 (464619053) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo fajna jest
Natomiast jeszcze fajniejsza jaest wiązana i obiecałam sobie,że przy drugim maluszku sobie taka kupie.I własnie tej firmy mi sie marzy
Chusta Kieszonka + FILMY JAK NOSIĆ na CD, Rozm.1 (464619053) - Aukcje internetowe Allegro
Są jeszcze chusty kółkowe.One sa bardzo podobne do tych kieszonek tyle,że maja kółka do regulacjii
Chusta kółkowa - od noworodka do trzylatka (461380446) - Aukcje internetowe Allegro
Najwięcej jednak możliwości motania daje chusta wiązana
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Karolinna - u nas na wątku laska miała taką elastyczną chustę ona jest bardzo długa i idzie się nią pozawijac nawet na grube ubrania a dziecku jest w niej wygodnie :-) Sa różne kolory a u nas na osiedlu laska ma w paski i świetnie w niej wyglada z dzieckiem. ja bede kiedyś jeszcze w ciąży to chyba się w nią zaopatrze gdyż Kamilek jest taki żywy ze tak byłoby mi chyba wygodnie z dwójką dzieciaczków się poruszac wszędzie A na spotkaniu babyboomowym miała tez taką chustę MARIAOLA (chyba nie przekreciłam) która juz się tu nie udziela. Ona miała czerwoną chustę jak Iza i Mokatte,Kaśka i Kubusiowa pamiętają ;-)
reklama
Podziel się: