reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam wieczorkiem!

Baska dużo zdrówka dla Kamilka!!! Oby szybko mu przeszło!

Izoldzia świetne fotki :tak:Zuzia wyglądała ślicznie w tej sukienusi :tak:!!!

Karolinna super że tak dobrze sobie radzisz z dziewczynkami :tak:! A jak Lence się podoba rytmika?

Anian jak często ćwiczysz z Pati? Domyślam się że pewnie codziennie? A jak długo trwają te ćwiczenia? My też z Karolcią zaczęliśmy ćwiczyć, ma strasznie słabiutkie mięśnie, sama nie usiądzie po turecku bo nie potrafi, trzeba jej pomóc. Jak się ją posadzi to siedzi, strasznie mnie to martwi :-(. 13 listopada idę z nią na kolejną wizytę do poradni rehabilitacyjnej, mam nadzieję że skierują nas na jakąś rehabilitację na której opanuję te ćwiczenia, żeby jak najwięcej ją trenować.

Jutro wolne :-) może odwiedzimy pediatrę, bo potrzebne jest nam jeszcze zaświadczenie że mała może chodzić do przedszkola.
Papa!

Ostatnia edycja:
reklama
Kaśka wcześniej zapomniałam CI napisać, dzięki za info o tych gipsach, muszę się co do nich zorientować. Chciałam Cię zapytać o basen, bo wiem że jeździcie z Titkiem co niedziele. Macie jakieś specjalne zajęcia? Gdzie jeździcie?

:tak:Cześć Wszystkim w ten pochmurny dzień!

Wszystkim chorowitom dużo zdrówka!

Podczytuję Was trochę w pracy, ale z tym pisaniem bywa różnie. Grześ poprzedni tydzień siedział w domu, ja na 13 do pracy chodziłam, potem dziadek mnie wymieniał. A wcześniej obiad ugotować i posprzątać... a w piątek i w niedzielę mieliśmy imprezy urodzinowe Grzesia. Trochę latania było, a kręgosłup już mi się daje we znaki. Teraz Grześ chce siedzieć ze mną w domu i mówi nie bardzo chce wstawać do przedszkola. To tak w skrócie :tak:

izoldzia sliczne zdjęcia :-)

iza miałam dwie koleżanki z "miękkimi" stawami, które zostały uświadomione o tym jak były pełnoletnie! Ciężko powiedzieć czy im to wogóle przeszkadzało w życiu :sorry2: Operacja dla mnie byłaby ostatecznością. A co do przedszkola to uważam że podjęliście bardzo słuszną decyzję :-) A badanie na pasożyty już robiliście ???

karolinna oj dzielna Ty jesteś, a mówią że pół roku po cesarce nie wolno dzwigać :baffled: oczywiście w życiu to jest niestety nie do zrobienia :dry:

justyna wiem że musisz leżeć, ale czasem daj znać jak się czujesz :tak:

Iza - tylko zaświadczenie od lekarza jest ważne 2 dni (tak jest do żłobka jak małemu zawsze biorę po chorobie i jak brałam przed jego pójściem do żłobka 1 raz) Dopytaj w przedszkolu. Jak mała bedzie szła w poniedziałek to w piątek powinna ci lekarka je wystawic

.fajnie tak ponudzić się w domu,co?;-).

.bodzinka czy mi się zdaje czy Karolek ma kolejnego ząbka do kolekcji? jesli tak to gratki:blink:.
.
TAK!!
3 piateczka, jeszcze jedna i koniec.A jest juz tuz tuz więc może do dwóch latek wylezie:tak::tak:
Karolcia na naszym forum to Bodzinka jest znawczynią w kwestii tej chusty więc może jej zapytaj jak i co...??:tak::-)
a
Troszke się znam jkaby co to wal smiało:tak::tak:
U nas nadal choróbsko i najgorzej chora jestem Jaaaaaa Buuuu
Piekne fotki dziewczynki i Mila i Zuza ślicznie wygladały na swoich uroczystosciach:tak::tak:

reklama
Hej dziewczyny!

Basia nie wiedziałam że takie zaświadczenie jest ważne 2 dni :baffled:, ciężko będzie to załatwić bo do końca miesiąca pracuje:baffled:, chyba że moi rodzice albo R odbierze je w piątek.

Mmm strasznie jesteś zapracowana, ale czujesz się dobrze? A takie badanie jest konieczne? Miała jakiś czas temu robione badanie kału, a to jest do przedszkola potrzebne?

Justynka napisz co tam u Ciebie, jak brzucholek?

Ja byłam w niedziele u koleżanki która jest w ciąży, widziałam zdjęcia 3D i filmik :happy2:. Super sprawa z takim USG :happy:. Będą mieli małą Martusię :-).

WSZYSTKIM CHOROWITKOM DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA!!!! :-):-):-):-):-):-):-)

Do góry