baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Iza - niewiem co ci mam powiedziec, jak bedziesz konsultowała sie z różnymi lekarzami to powiem ci będziesz miała mętlik w głowie jak każdy powie ci coś innego. Tak jak ja miałam gdy Kamilek miał wodniaczka ale o tyle miałam lepiej, że poprostu postanowiłam poczekac 2 miesiące i jak sie nie wchłonie do końca roku jeszcze udac sie z kamilkiem na zabieg (to co się naczytałam i nadenerwowałam to moje) Miałam szczescie, że Kamilkowi wodniaczek sie wchłonął tak jak zaobserwowałam tak potwierdził lekarz ale zaś pojawił sie drugi problem , że MA PRZEPUKLINE PACHWINOWĄ (zaś miałam zmartwienie) pojechałam po miesiącu Na lIgote do Centrum Dziecka i tam lekarz powiedział, że nie ma przepukliny ( a przepuklina jak była to nie mogła się wchłonąc) takze ucieszyłam sie bardzo ale postanowiłam za miesiac się jeszcze raz upewnic. Mnie się wydaje, wiem to cieżkie pół roku dziecko w gipsie ale ja moze poczekałabym rok, dwa i zdecydowała się na ten zabieg dla dziecka (ty masz pomoc rodziców zawsze ci pomogą przy małej) takze bedziesz mogla chodzic do pracy jak co. To jest moje zdanie ale ja tak bym postapiła bo nie chciałabym miec kiedyś wyrzutów sumienia (ale ty sama musisz zdecydowac).
Dziewczyny mam pytanie skoro tu mowa o siadaniu dziecka. Kamilek siedzi na kolankach a stópki ma pod dupką. Czy tak dziecko może siedziec???
Dziewczyny mam pytanie skoro tu mowa o siadaniu dziecka. Kamilek siedzi na kolankach a stópki ma pod dupką. Czy tak dziecko może siedziec???