reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Iza - niewiem co ci mam powiedziec, jak bedziesz konsultowała sie z różnymi lekarzami to powiem ci będziesz miała mętlik w głowie jak każdy powie ci coś innego. Tak jak ja miałam gdy Kamilek miał wodniaczka ale o tyle miałam lepiej, że poprostu postanowiłam poczekac 2 miesiące i jak sie nie wchłonie do końca roku jeszcze udac sie z kamilkiem na zabieg (to co się naczytałam i nadenerwowałam to moje) Miałam szczescie, że Kamilkowi wodniaczek sie wchłonął tak jak zaobserwowałam tak potwierdził lekarz ale zaś pojawił sie drugi problem , że MA PRZEPUKLINE PACHWINOWĄ (zaś miałam zmartwienie) pojechałam po miesiącu Na lIgote do Centrum Dziecka i tam lekarz powiedział, że nie ma przepukliny ( a przepuklina jak była to nie mogła się wchłonąc) takze ucieszyłam sie bardzo ale postanowiłam za miesiac się jeszcze raz upewnic. Mnie się wydaje, wiem to cieżkie pół roku dziecko w gipsie ale ja moze poczekałabym rok, dwa i zdecydowała się na ten zabieg dla dziecka (ty masz pomoc rodziców zawsze ci pomogą przy małej) takze bedziesz mogla chodzic do pracy jak co. To jest moje zdanie ale ja tak bym postapiła bo nie chciałabym miec kiedyś wyrzutów sumienia (ale ty sama musisz zdecydowac).

Dziewczyny mam pytanie skoro tu mowa o siadaniu dziecka. Kamilek siedzi na kolankach a stópki ma pod dupką. Czy tak dziecko może siedziec???

reklama
Basia - nie wiem, Piotrek jest nauczony siedzieć po turecku

Anian - aleś.... teraz Mokatkę wsyśnie znowu na 155 lat :-D:-D:-D

a ta moja gizda zrobila dziś kupsztal na kibelek - po raz pierwszy

Kaśka, brawo dla Titka,

a Mokatka nie zniknie (OBY):happy::happy: prawda Kasiu (nie wiem czy dobrze zapamiętałam imię:-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2:)????????????????

baska jeszcze ważne jest jak Kamil ma stopy ułożone.Jeżeli ma wszystko z kolanami, biodrami oki, chociaż panie rehabilitantki odradzają takie siedzenie, bo koślawi kolana. A jeżeli tak siedzi to stopy powinien mieć całkiem pod pupą i tak obrazowo napiszę mieć oparte o zewnętrzne krawędzie

justyna, fajne te Twoje rozrabiaki:happy2::happy2:

Miłej nocki:happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
Witam Was Kobitki !!!

Chorowitkom zdróweczka!!!
Justynko dbaj o siebie Kochana ;-)

Wczoraj w ostatni dzień urlopu Małża
oddaliśmy Milene pod opieke mojej mamie,
od 15 do 12 w południe następnego dnia,
spędziliśmy miło cały wieczór,
tylko powiedzcie mi dlaczego tak wspaniale
jest tylko gdy Mileny nie ma wśród nas ??? :-(
nie wiem czy chodzi o stres związany z jej wychowaniem,
czy o to że nie odchodzi ode mnie na krok
i jest z natury marudą :confused:

Kilka fotek
ImageShack - Hosting :: zdjcie017im4.jpg
ImageShack - Hosting :: zdjcie002wh5.jpg
ImageShack - Hosting :: dsc03649hh2.jpg
ImageShack - Hosting :: dsc03651kt6.jpg
ImageShack - Hosting :: dsc03654cd3.jpg

Dzięki dziewczyny za rady!!! Jesteście kochane! Na razie poczekamy jeszcze, może pójdziemy do innego ortopedy za jakiś czas, zobaczymy.

Mokkatko super że znowu się pojawiłaś :-):tak:.

Kaśka gratki dla Titka!

Basia raczej zwracaj uwagę Kamilkowi żeby tak nie siadał, najlepszy siad to chyba właśnie po turecku, Karolinka mało kiedy tak siada i musimy ją tego siadu nauczyć, mam nadzieję że m.in. przedszkole w tym pomoże.

dziendoberek kobietki:))

MNie ostsanioo mało byłoo ale to w związku z nawałem robót domowych tzn dzis Zuzanka na chrzciny wiec troszke trza było domek ogarnąc jakies ciacha upiec:)

Teraz wszsystko zapięte na osoatni guzik czekamy na gosci i potem do koscioła i na obiadek .Cała imprezkę robimy w knajpce mój dom nie pomiesci takich tłumów hehehh

Kurcze cięzko mi pisac bo pazurki nieziemskie wychodowałam i nie umiem za bardzzo ppisac tzn niewygodnie podziwiam laski z tipsami szacuneczek:)

Wpadnę wieczorkiem po imprezce

MIłej niedzielki :)

Dzień dobry dziewczyny anian dzięki za komplement w imieniu dzieciaczków izoldzia udanej imprezki mam nadzieję że wrzucisz jakieś fotki
Miłej niedzieli

reklama
.Hej,hej.

.Zapowiada się dziś ładna pogoda:tak:.

.Wczoraj byliśmy w SCC i kupiłam sobie buty-kozaczki:-p cieszę się ;-) .Dziewczyny były grzeczne nawet, więc jestem zadowolona,trochę gorzej było z powrotem bo wybraliśmy się autobusem:sorry2:.

.iza widzę że mam zdanie jak dziewczyny,a można poczekać z tą operacją kilka lat? bo w tym wieku jest tak intensywny rozwój dziecięcy że szkoda by było:dry: no i koniecznie poradź się innego lekarza.

.monysia bardzo fajne fotki ,obie jesteście ładniutkie:happy2:.

.izoldzia życzę wam udanej imprezki i koniecznie zdjęcia wklej:happy2:.

.kaska76 gratki dla Titka:happy2:.

.baska super że Kamilek ok i nie ma tej przepukliny.

.Życzę wam miłej niedzieli.

Do góry