reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czy wiecie dziewczyny gdzie można kupić fajne ciuszki ciążowe w Bielsku Białej? Mieszkam w okolicach dopiero od niedawna i nie mam pojęcia gdzie są takie sklepy. A brzuszek mi rosnie i juz nie dopinam guzików moich ulubionych spodni :)

reklama
Czesc Goska ja jestem z Bielska i wiem ze sa ciuszki w Klimczoku!! ale czy fajne niewiem...ja osobiscie wole pojechac do wiekszego miasta ....albo kupic cos w necie!! :):)
pozdrawiam!!
Karolinna te krople do nosa nazywaja sie :
EUPHORBIUM COMPOSITUM S
ja bylam i jestem nimi zachwycona!! :):)

Dzięki LILITH :) Przejade sie sprawdzic :) Masz rację w necie są fajne ciuszki, ale mi jakos trudno zdecydowac sie na taki zakup, lubie sobie cos najpierw przymierzyc :) . Póki co to czeka mnie tu jeszcze wybór jakiegos lekarza i w ogóle. Trochę ciężko jak nie zna sie miasta ale jakos powoli sie przyzwyczajam :)

nie miza nie sprawdzałam bo mam dzidzię jeszcze w brzuszku ;) ale zastanawiałam się czy czasem nie wysłać swojego zdjęcia jak byłam mała i moich rodziców z tamtego czasu,jestem ciekawa jak by to wyglądało i na ile by się sprawdzało.

myślicie że apap to bezpieczny lek na gorączkę?

Wrcam po kilku dniach przerwy bo net mi padł :(

Karolinna, apap całkowicie bezpieczny bo mi w szpitalu nim temperaturę zbijali. skutecznie zresztą.
U nas wszystko ok, wróciłyśmy z dzidzią do pracy, teraz mała codziennie będzie słuchała lekcji języka polskiego, może jej się nie zmudzi. wreszcie porządnie zaczęła się ruszać, tzn. tak, że czuję ją i ja i jej tatuś, który każdy wieczór spędza teraz z córeczką :) W przyszłym tygodniu jadę na USG 3D więc przekonamy się czy to rzeczywiście córunia ;) Wszystko jedno, aby zdrowe było malenstwo.
pozdrawiam!!

dzięki kasiu178 za info o apapie,a ile dawali Ci tego apapu? ja na usg jestem zapisana 10 września :) i mam nadzieję że też się dowiem płci :) (dziecka oczywiście ;) ) .Chcielibyście córunię? super uczucie jak dzidzia kopie ,prawda? :)

Goska!! niema za co!! co do ciuszkow to ja tez wolalabym sobie pierw przymierzyc...ale idz i zobacz w Klimczoku( to tam kolo KFC ) ale mnie osobiscie rok temu nic do gustu nie przypadlo!
Co do lekarza to moge ci polecic choc zalezy gdzie chcesz rodzic!Wojewodzki ma zle opinie...ale dobrego lekarza doktor Ozime , klinika Eskalup ma dopre opinie i doktor Kawulok , a ja chodze do doktora Lasatowicza ktory przyjmuje porody na wyspianskiego (1) teraz nie jest tam za ladnie ale na nowy rok ma byc juz po remoncie i opieka i personel super i symatyczni!!! :) no to tyle moge ci doradzic :)

Czesc ciezaroweczki :laugh:

Mam na imie Agnieszka , mieszkam w centrum Katowic. Urodzilam 6.02.2005 na Raciborskiej pieknego , tlusciutkiego chlopczyka ;D ( 3700g, 55 cm) Moj synek ma na imie Oliver i jest moim sloneczkiem , wyczekanym przez 6 lat. Jutro konczy 7 m-cy , Ma 2 zabki , dwie gorne jedynki wlasnie sie wyzynaja . Uwielbia swojego pocieszyciela i maskotke czyli cycusia ;D .Obecnie wazy 10,5 kg , a wzrostu ma 74 cm. Nadrabia wzrostem i waga mamusie i tatusia ;D . Milo poczytac i znow przezyc ciaze od poczatku ;) Moja ciaza przebiegla bez problemow , nie znalam co to wymioty , zachcianki itd , do ostatnich dnie pucowalam podlogi na czworaka ( nawet teraz nie sa takie czyste jak wtedy ;D) chodzilam na zakupy i tachalam je na 4 pietro , na Raciborska do pani doktor na piechotke - standard . A porod byl w miare lekki , po 12 godzinach urodzilismy z mezem naszego skarbika . Ok lece , caluski dla was , pozdrowionka ;)
Zdjecia nie mam bo jeszcze nie obcielam , a suwaczka szczerze mowiec nie wiem jak wkleic :p

reklama
witaj aga77
mylove27sa.gif
no nie wierzę że w końcu jest tu ktoś z centrum katowic :) ale się cieszę :) na zdjęcie oczywiście czekamy!! też chcę rodzić na raciborskiej,poszłaś tam na poród ot tak czy wcześniej się deklarowałaś że tam chcesz rodzić? bo nie wiem co robić,hm.Buziaczki dla Oliwierka :)
cmok7vt.gif

ja dalej trochę nie domagam i niestety ( :mad: ) kończy mi się L-4 dziś,akurat jak chcę posiedzieć w domu i się wykurować to muszę jechać co najmniej do dwóch lekarzy,np.na raciborską po wypis i ligotę do lekarza. I stłukłam termometr,ale jestem gapą,wrr. Taki mam dziś humorek ;)

Do góry