reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
czarnulka w jakiej częśći Wrocławia mieszkałaś? Mąż nie wolał się tam przenieść?

a Ty izoldzia gdzie w tym sosnowcu mieszkasz? może sąsiadkami jesteśmy ;-)

Witam Was Kochane, ja tylko na chwilkę przypomnieć o nas. Że żyjemy i mamy się dobrze.
Oskar od dwóch tygodni chodzi do żłobka i początki były kiepskie, ale teraz w czwartek nie mógł iść, bo się rozchorował to rano był płacz, że on chce iść do "przedszkola". Poza tym Młody pięknie liczy do 9, nauczył się w trakcie zabawy a mama chodzi dumna jak paw. Poza tym Pani po dwóch dniach w żłobku mówi, jaki on jest fajny, ale ... jak dużo mówi. No co ja zrobię ? Ma matkę gadułę to jaki może być ?
Nie było mnie trochę, bo nie za ciekawie miałam z małżem, teraz niby jest ok, ale ja czuję, ze coś się wypaliło.....
Justynko jak ten czas leci ! Przecież Ty już za niedługo rodzisz ! oby nie za wcześnie, 3mam kciuki, żeby Wasza córeczka nie za szybko chciała Was zobaczyć !
Justyna,Cosmolady witam serdecznie !
Iza zdjęcie śliczne, Karolinka ma taką "dorosłą" buzię, nigdy bym nie powiedziała, ze ona ma dwa i pół roku ! A co do przedszkola to ja przynaję Ci rację ! Oskar chodzi do żłobka i trochę żałuję, bo jednak dzieci w pzredszkolu więcej robią, niż w żłobku, malują, śpiewają itd. W żłobku sa trochę pozostawione same sobie, Karolinka na pewno sobie świetnie poradzi !
Kasiu Titek rośnie jak na drożdżach ! A jak chłopak się potrafi sam zabawić, no proszę !
Czarnulka na tych zdjęciach na przystanku dziewczynki wyglądają jakby były tego samego wzrostu. Rozkoszne są obie.
Gwioleta współczuję tego koszmaru z Dodą. Musiało ją strasznie boleć. Mam nadzieję, ze już jest w porządku ?
Bodzinka paznokcie już widziałam na n-k, bardzo ładne, mnie się tipsy trzymają zawsze góra tydzień.... Zdrówka Ci życzę !
Karolinna jak fajnie, że Daria robi postępy ! Na pewno te uśmieszki wynagradzają wszystko ! A zdjęcia skasowałaś, więc nie widzę.... :-(

dzięki za komplementa, ale jak przeglądam stare zdjęcia Titosława to dochodzę do wniosku, że zbrzydł, a Krzysiek gada, że chłopak nam mężnieje:-D:-D:-D:-D

Cosmolady - ja też ze wsi Sossnowiec:nerd::rofl2::-p

czarnulka w jakiej częśći Wrocławia mieszkałaś? Mąż nie wolał się tam przenieść?

Ja mieszkałam zaraz koło rynku :-) na szewskiej :-) dookoła same uniwersytety miałam :-D no a tutaj mąż ma firme itp i nie za bardzo było nam sie przeprowadzać,a szkoda bo ja tęsknie za Wrocławiem :tak: te uliczki wieczorem oświetlone hhhmmm...... aż miło powspominac :-D a teraz cieszę się kazdą wizytą u rodzinki mojej jak do Wrocławia jade ;-) A tutaj przyjechałam do Sosnowca do męża :-D i mieszkam teraz obok w Czeladzi,bo tu mieszkanko wynajmujemy ;-)

Kaska Ja ci dam zbrzydł!! Super małego przystojniaczka masz!

Iza cudowna ta twoja gwiazdeczka :-)

1.gif

Dzieciaczki Boskie wszystkie bez wyjątku...
Wybaczcie lakoniczność ale choroba się rozwija....:-:)-(

Dziewuszki witam wszyściuchne bez wyjątku :))) no pocieszki ich również oczywiście ;)))
Hmmm, Izka super ta Twoja córcia:-), Inaczej powiem wszystkie te nasze dzieciaczki sa rewelka, prawda??
Kaśka, jak Ty możesz mowic o swoim synku że zbrzydł, przecież super z niego gość!!!!!!!!!!ślicznego masz synka :tak:
Bodzinka zdrówka życzę
Justyś trzymajcie się dzielnie, a ja się będę modlić, żeby Klusynka trzymała się w brzusiu jak najdłużej....
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i znikam bo muszę posprzątać po mojej ostatniej niebytności w domu :rofl2:

hej !!!

puścil mnie :biggrin2: dzidzior zrezgnował z dalszego wypychania sie !! pojechałąm na 6 i z rana zaraz zrobił mi zapis potem badanie, wymaz i o 7 byłam w domku !!! fenoterol dalej mam brać !!! oj i uważam teraz bo juz mi zatliło bo z tego co mi powiedział to w środe było jak do akcji porodowej tak sie cisła :sorry2: dalej jest miednicowe ułożenie i czekamy bo ma czas jeszcze sie obrócić !!!

witam nowe maminki !!!!!

reklama
Iza ale elegantka z Twoje córeczki slicznusia:-);-)

Cosmolady ja mieszkam w centum blisko urzedu miasta:))

kaska co Ty opowiadasz super przytojniak z Twojego synusia:))szykuj sie na przyszły tydzień na ruszanie dupką nie odpuszcze ci teraz mój męzus ma drugie zmiany wiec nie mam co z dziecmi zrobić:(

Do góry