reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justyś - jak się czujesz?

Czrnulka - kuruj się

Izoldzia - no ładnie Fif położył przy Zulce młotek - coby jej szalone pomysły z główki wybić?????:-D:-D:-D:-D

mamaBoo matko przerzoczysta???????????????

Tak Filipek zabrał się już za prostowanie siostry hehheh tak na wszelki wypadek chyba:)

Dziewczyny mam pytanie czy macie kogoś kogo mogłybyście polecic mi jako opiekunkę do dziecka???
MYslę o powrocie do pracy i chyba na 2-góra 3 godzinki będe kogos potrzebowac do dzieci:)ii nie w kazdym tygodniu
nie pali sie póki co ale wiem jak ciężko kogos znalesc:)

KASKA moze w sobotę ruszysz dupką???????

Hellllllllllllllllllllllllo:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mamoboo...........a tam przezroczysta, takie zdjęcie trudno przeoczyć:happy:a no co Ci nie odpisałyśmy:baffled::sorry2:

justyś, trzymaj się dzielnie, skrzyżuj nóżki i nie daj się JEJ :rofl2::rofl2:a właśnie....jaka decyzja co do imienia, wiesz już coś? A jak tam z Liwciorkiem?

:happy2::happy2::happy2:WITAM NOWE MAMUŚKI:happy2::happy2::happy2:

iza
, jak przedszkole?? Też wydaje mi się, że dobrze robisz....a zdjęcia...superaśne

izoldzia...ale masz słodycze w domu...;-);-)

czarnulka zdrówka:happy2::happy2:

trysia i jak tam domek? a ta końcówka z nicku to rok urodzenia?? tak, dopiero teraz zauważyłam i tak się zastanawiam czy jesteśmy równolatkami:sorry2:

nie pamiętam już nic więcej....dlatego całej (ukochanej/cudownej/wspaniałej) reszcie wielkie buziaczki i pozdrowionka.
U nas po staremu....czekam do 7.11, bo będzie jakieś wolne:rofl2:i trochę odpocznę:blink:a jeszcze lepiej to czekam na WAKACJE (letnie!!!) bo już mi sie nic nie chce:happy2::happy2::sorry2::sorry2::sorry2:
Moje dziecię zabija swoimi spostrzeżeniami, np. czarny (królik, już potrawka) pojechał nad morze się opalać, dzisiaj babci zaserwowała: nie martw się, babcia, coś wykombinujemy (jak przejść przez kałużę):happy2::happy2:
A moje serce rośnie...w niedzielę powiedziała mi, że kocha mnie (to już standard) oraz że jestem jej ukochaną przyjaciółką....:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Miłego:happy2::happy2:

.Witam dziewczynki.

.Dziś byliśmy na szczepieniu Darii,dzielnie to nawet zniosła:-) przy ukłuciu i wstrzykiwaniu płakała,ale zaraz potem sobie coś gadała po swojemu,z pielęgniarką się uśmiałyśmy. I 1,5 godzinki temu jeszcze gruchała do mnie i uśmieszki mi słała,haha sobie pogruchałyśmy nawzajem,mała cwaniara myśli że odwróci w ten sposób moja uwagę od tego że to jej pora spania:-p.

.Lenka od poniedziałku chodzi do przedszkola i jest dalej zadowolona:-) .

.anian super ci twoja malutka mówi:-D . Do wakacji przeleci zanim się spostrzeżesz;-) . Tak poza tym dłuuugo nic nie pisałaś,nie ładnie ,musisz się poprawić :blink:.

.justyna super że już w domku,mała niech nie żartuje sobie;-) . Oszczędzaj się! mam nadzieję że do pracy już nie chodzisz! A i czy lekarz potwierdził płeć drugiej kruszynki?.

.mamaboo tylko bez takich,hehe. Ja jeszcze nie pisałam od czasu twojego posta bo bym zaraz ci odpisała:tak:. Więc,mam nadzieję że z twoim małżonkiem lepiej? tzn.z relacjami między wami? najtrudniej własnie w małżeństwie odnaleźć się w codzienności,niestety.

.czarnulka co u was ? jak zwasze zdrówko rodzinne?.

.izoldzia super fotencje ,twoje maluchy słodkie,oddałam głos na twojego dzieciaczka :tak:.

.iza i jak tam formalności z przedszkolem? co u ortopedy? no i co kupiliście ??bo taka tajemnicza byłaś?;-).

.Ok ,lecę lasencje .

.Dobranoc.

reklama
Hej!!!!:-)Dzień dobry!!!!:-):-)
Zdrówka życzę "chorowitkom" i nie tylko im....:-):-):-)
Buziolki dla dzieciaczków...tym na zewnątrz i tym w środku :-):-):-):-)

P.S. Ale się rozpisałam!!!!!!!!!!:szok:

Do góry