reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kochane moje ja tylko na chwile !!!!

jestem na wekend w domu lekarz sie ulitował widząc chyba moją załamke bo psychicznie nie wytrzymywałąm rozstania z Liwią ! a ona bardzo dzielna była no i P jestem pod wrażeniem ze tak dawała sobie chłopak rade !!! a myślałam ze jestem niezastąpiona :-D

ja jutro wracam spowrotem i zaraz na zapis skurczy nst i zobaczą w któą strone idziemy i zapadnie decyzja co dalej !! poki co cała dygocze po leakch i leze chociaż ciężko mi z dupą wyleżeć !!!

strasznie sie bałam bo malucha jeszcze 2 kg nie ma i jest malutka wiec byłoby bardzo źle jakby wyszła !!!! mam nadzieje ze odpuści !!!!

ściskam Was mocno !!! i wracam mam nadzieje jak najszybcije !!!

reklama
hej

cosmolady
to miło cię lepiej poznać ;-) Ja też jestem z Wrocławia :-) ale męża poznałam ze śląska i tu mnie wywialo 6 lat temu i tak tu sobie siedzę :-D:-D:-D

Ja też nie jestem stąd pochodzę z lubuskiego ale tak jak Ty poznałam męża ze śląska i mieszkam tu sobie cztery lata.A tak w ogóle to mam 28 lat dwóch synków i od niedawna pracuję w ciucholandzie:-)

witam świeżą krew :-D:-D:-D piszcie duuuuużo:tak::tak::tak:

Justyna - gdzie mieszkacie???

Justa - trzymaj się kochana, fenoterol to cudna sprawa:happy2::happy2: trzymam kciuki coby Maluta siedziała w brzucholcu jeścio

a to ciutkę Titka
c701485e88d8bc46.jpg

nowy zestaw naczyń

Gruby Zawiadowca i Damian

hej kobietki:)

No jak wszyscy to wszyscy i ja tez sie dołaczam do grona emigrantek:)ja pochodze z Czestochowy a tu przywiodła mnie miłosc i tak sobie tu siedze 4 latka ale cały czas mysle jak wrócic do cz-wy:)))

justyna trzymaj sie kochana sciskam mocno:tak:

a u mnie to było tak, że pierwsze 14 lat zycia mieszkaliśmy we wrocławiu, po powodzi przenieslismy się do Sosnowca bo mój ojciec stąd pochodzi, po LO od razu wrócilam do Wrocka, tam skończylam studia, wyszłam za mąż (mój chłop jest wrocławianinem) mieszkaliśmy z tesciową ale to cholera straszna nie da sie z nią wytrzymac w dodatku leczy się na głowe bierze psychotropy, dzieci jej przeszkadzają (moje oczywiście bo dzieci córeczki są kochane) byłam tam ciągle zdołowana, niewyrabiałam psychicznie więc na jakis czas przeniosłam sie do mojej mamy ale szczerze powiem że wolałabym mieszkac we Wrocławiu tylko te ceny wynajmu a teściowej więcej nie chcę na oczy widzieć, ona nas wyzywa i w ogóle tragedia

Cosmolady kurcze taka przykra ta Twoja opowiesc a tesciowej nie zazdroszcze chociaz sama mam jędzę :wściekła/y:i na szczescie tez juz z nią nie mieszkam bo niewiem co by się działo dobrze ze jestem ambitna i na kilka dni przed slubem kupilisy mieszkanko małe ciasne ale własne....................
a ja tez tutaj czuję się obco w pracy klimaty typowo plotkarskie trzeba bardzo uwazac z kim i o czym sie rozmawia:-( po pracy tez nie ma z kim pogadac bo mało ludzi tutaj znam kumpela sasiadka z bloku od tesciowej to najlepsza towarzyszka mojej niedoli super laska...................

Witam wieczorkiem! Niedawno przyszłam z pracy, jeszcze jutro i dwa dni wolnego :-).
We wtorek idziemy z małą do ortopedy, ciekawa jestem co powie lekarz, trochę boję się tej wizyty.

Justyna trzymam kciuki za Twoją malutką kruszynkę!

Czarnulka super foteczki :tak:. Dziewczynki są tak bardzo do Was podobne że :szok: i obie oczywiście śliczne :tak:.

Kaśka świetne foteczki :tak:. Mały przystojniak z Titka :tak:.

Justyna1980 może niedługo odwiedzę Twoje miasto, macie pewną bardzo znaną fabrykę materacy ;-)

Bodzinka kuruj się! Dużo zdrówka życzę!

Ja nie dołącze do grona emigrantek :baffled::rofl2:;-).

reklama
Do góry