reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Cześć.

.Życzę wam laseczki miłego weekendu:happy:.

.iza może twoi rodzice trochę zazdrośni o to przedszkole i będą tęsknić za Karolcią? ale jakby,odpukać,złapała katarek to masz przynajmniej z kim ją zostawić :tak:.

.izoldzia haha,chyba taka stara to ty nie jesteś:-p albo nadzwyczaj dobrze się trzymasz:-p bo na foteczkach wyglądasz młodziutko:tak:. No to może wklej jakieś fotki paznokietków:tak:.

.czarnulka dzięki za info od justynki ,justa pewnie rozbawi towarzystwo na sali:-D.

.cosmolady witaj,witaj i pisz,przyda nam się świeża krew:-p.

.pa.

Cosmolady witaj u nas przyłaczaj sie kochana i pisz jak najwięcej :-):-)

karolinna dzięki za komplementa :-Dfaktt dobrze się konserwuję hehe;-)e chyba nie ma czym się chwalić nie jestem tak perfekcyjna jak Czarnula ale jak na chrzcinki sobie zrobię to sie pochwalę;-)

Kaska a czy ty bys dzisiaj szła dupka poruszac?????? bo mnie moja przyjaciółka niespodzianka chyba opusciła nic juz nie rozumię:no:a poskaksc to bym chetnie szła Zobaczymy jak dlaej będzie jak nic to chyba się skusze

Spadam lecę torcik robić kumpeli synusiowi na urodzinki :tak:wpadnę pozniej:-)

miłego dzionka

Witajcie Kochane !!!

U nas małe urwanie głowy bo jutro impreza roczkowa,
a wczoraj nam się okablowanie w chacie poprzepalało,
jazda nieziemska i tyle syfu przed roczkiem :angry:
na dokładke M miał wszystko w dupie i poszedł na impreze
a wrócił ... :wściekła/y:
ale już jest dobrze

Justynko Kochana ściskam Cię mocno !!!

Witam wieczorkiem!
Przed chwilką wróciłam z pracy, zaraz biorę się za obiad na jutro :nerd:.

Czarnulka cieszę się że u Justynki już lepiej!

Cosmolady i Justyna1980 witajcie kochane! Piszcie, piszcie, piszcie!!!!! :-)

Karolinna trudno powiedzieć, raczej nie są zadrośni, ale chyba są przekonani że robimy małej krzywdę, że chcemy za wszelką cenę żeby szybciej rosła, bo ma dopiero 2,5 roczku a juz ją do przedszkola dajemy :baffled:. Teściowa to samo :baffled:.
Ale my się tym nie przejmujemy :happy2:.

Miłej niedzieli kobietki!!!!

Witaj kochana,Pewnie że TAK :-):-):-) Czuj się jak u siebie ;-) Napisz coś więcej o sobie ;-)

no nie napisałam takiego długasnego posta i mi wcieło :wściekła/y:

Mam na imię Karolina, za niespełna miesiąc skończe 25 lat :szok:, właśnie skonczylam studia pedagogiczne, z musu przeniosłam się na śląśk, teraz jesteśmy na etapie szukania w miarę dobrej pracy dla mojego męża chce się tu przenieść ponieważ chwilowo nie stac nas na wynajem mieszkania we Wrocławiu (o kupnie nie wspomnę) a jesli taka praca się nie znajdzie to poczekamy aż Michaś będzie mógł iśc do przedszkola wtedy ja poszukam pracy we Wro i tam wrócimy.

Co jeszcze? hmm interesuję się fotografią, uwielbiam czytać ale niestety ta to hobby ostatnio coraz mniej czasu.

Jesli chcecie wiedziec coś więcej to po prostu pytajcie :tak:

Dziękuję za miłe przyjęcie

reklama
czekamy na autobusik
icon_biggrin.gif

Obraz019.jpg

Obraz018.jpg

Obraz014.jpg

i czytamy bajeczki
icon_biggrin.gif

100_7073.jpg

Do góry