reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej! Ja mam dziś i jutro wolne :-), za to niestety weekend pracujący :-(, no ale coś za coś.

Justyna trzymaj się kochana!!! Jesteśmy z Tobą!

Czarnulka dziękuję w imieniu wszystkich dziewczyn za info o brzuszku Justyny, przekaż jej od nas pozdrowienia!
A co do pazurków to gratulacje, możesz już pomału zdobywać rynek ;-)

Gwioletko współczuję przeżyć, Dorotka bidulka nieźle się nacierpiała. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

Dziewczyny powiedzcie mi czy ja dobrze robię z tym przedszkolem od listopada? Moi rodzice twierdzą że Karolinka jest za mała na przedszkole, ja się z nimi nie zgadzam. Ona bardzo chce chodzić, ważne jest to że będzie miała kontakt z innymi dziećmi bo teraz ma bardzo mały. Dziś rozmawiałam z rodzicami i już sama nie wiem :baffled:. Ale na pewno spróbujemy, jak nie będzie chciała chodzić to oczywiście nie będziemy jej zmuszać, póki co chce bardzo ale tak naprawdę nie wie co to znaczy.

reklama
Justynko trzymajcie się z Dzidzią!!!!!
Iza na listopadówkach jest dziewczynka, która od ponad miesiaca chodzi do przedszkola, bo do żlobka jej nie przyjeli i radzi sobie świetnie!!! Także kochana myśle,że Ty znasz Swoja Małą najlepiej i wiesz co będzie dla niej dobre.Jeżeli uważsz,że przedszkole to spróbuj!!! Zawsze możecie zrezygnować.:tak::tak:

.Hello.

.Dawno nas tu nie było :rolleyes2: chociaż staram się was podczytywać;-).

.Wczoraj byliśmy z Lenką i Darią u lekarza żeby zbadać co i jak. Lenka ma dalej katar ale znów wrócił jej stan podgorączkowy więc lekarka dała nam skierowanie na badanie moczu i kupki Lenki,dziś więc z rana wzięłam dziewczyny ze sobą i zaniosłam Lenki siuśki ale tego drugiego nie bo Lenie się nie chciało:sorry2: może w poniedziałek się uda. Dziś o 15 będą wyniki mam dzwonić do doktorki i pytać. Daria w porządku ale dostała dużej wysypki ,prawdopodobnie od oliwki bambino:baffled: mamy stosować oilatum i smarować przepisanymi maściami zmiany,do tego jeszcze ciemieniucha się pojawiła,eh.

.A z osiągnięć Darii to muszę napisać że zaczęła od niedawna się do nas pięknie uśmiechać:-) te uśmieszki pomagają zapomnieć o nieprzespanych nocach:tak: do tego słodkie minki nam strzela i tak super już sobie wierzga rączkami i nóżkami:tak: ,bardzo lubi leżeć na przewijaku:-D tam praktycznie w ogóle nie marudzi ale ja zaczynam bo muszę długo przy niej stać;-).

.justynka oj,trzymam mocno kciuki żeby szybko wszystko było dobrze! współczuję ci bardzo.

.iza a do którego przedszkola? do tego na Rolnej? Lenka była starsza o dwa miesiące od twojej córy jak poszła do przedszkola i super się tam zaaklimatyzowała wiec jak najbardziej jestem za:tak: wcale nie trzeba czekac do 3 urodzin:tak: ,postąp tak jak ty uważasz za słuszne bo cię to będzie gryzło;-). Jeszcze dodam że Lenka też już w wakacje chciała chodzic do przedszkola mimo iż też nie rozumiała za bardzo jak tam będzie;-) .

.mmm ja po drugiej cc super,o wiele szybciej doszłam do siebie niż po pierwszej:tak: pielęgniarka na korytarzu mówiła mi że wcale nie wygladam jakbym była po cc bo śmigałam po korytarzu wyprostowana;-). Wątpię żeby można było się psychicznie przygotować do nieprzespanych nocek :-D ;-).

.Super macie te pazurki dziewczyny,aż chciałoby się zrobić sobie samej:tak:.

.bodzinka świetne foty z weselicha.

.czarnulka a jak ci idzie malowanie paznkokietków na prawej ręce? nie drży ci rączka?;-). Nie pamiętam czy pisałaś czy byliście na tym weselu czy nie? ,

.izoldzia już okres:eek: . Ja się właśnie cieszę że mi się połóg skończył:-p.

.Miłego dnia,choć dziś jest tam zimno,brr... .

Ostatnia edycja:
.
.czarnulka a jak ci idzie malowanie paznkokietków na prawej ręce? nie drży ci rączka?;-). Nie pamiętam czy pisałaś czy byliście na tym weselu czy nie?

Hej karolcia :-) Gratuluję osiągnięć Darii i życzę zdrówka dla Lenki :-) Przy malowaniu mam gorzej lewej ręki hihi bo jesttem obu ręczna ale robię wszystko lewą a piszę i jem prawą ;-) rączka trochę się trzęsie,ale tylko chwilke i puźniej już jest Ok ;-) lepiej komuś robić ;-) A na weselu byliśmy :-) do puki nienie się nie zmęczyły,czyli około 23 byliśmy już w domu :-D ale ja miałam dzień dobroci i wysłałam Radka spowrotem ;-):-D bo sala była nie daleko nas ;-) po co mieliśmy oboje siedzieć w domu ;-)

reklama
Karolinna jakie piękne trzy kobietki:-D:-DPo Tobie w ogóle nie iwdać,że miałas cc i byłas w ciąży:-D:-D
Daria taki uroczy krasnalek w tej czapusi a Lenka jaki fajny przedszkolaczek:-D:-D:-D

Do góry