reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam !!!

Nie zaglądam za często bo jestem w trakcie
robienia str Milenki :blink: zabrałam się za to pół
roku temu ale się zniechęciłam i wróciłam do pracy :tak::-D

Byłam dziś u frycka i czuje się fantastycznie :laugh2:

Milenka już zupełnie zdrowa :rofl2::biggrin2:
Nawet zabawiła się przez całe 5 min
sama jedną rzeczą, aż w szoku byłam,
i jaka dumna :-p

A jutro wielkie sprzątanie i gotowanie
bo w niedziele robie urodzinki a w przyszłą
niedziele roczek :rolleyes2:

Izoldzia
a co to macie za kosmiczny wózek ???

reklama
monysia hehe po prostu w moimm wózeczku widac tylko jedno dziecko aktualnie Filipa bo siedzi wysoko i w przodzie natomiat Zuzi wcale nie widac bo ona lezy sobie pod nim :)
I ogolnie na miescie wzbudzamy niezłe zanteresowanie stadsamopoczucie jakibyśmy kosmitami byli bo kazdy reaguje tak:"........o matko tam jest drugie dziecko...................." ja już sie przywyczaiłam ze coraz wiecej pan mnie goni i pyta się o zalety wózka....................powinni mi za relakmę płacić

Jutro wyjazd do rodziców jedziemy poszkudzic dzaidkom:)

cześć

U nas niezbyt dobre wieści:-( Byłam u lekarza i niestety skonczyło sie na przepisaniu antybiotyku i ja drugi tydzień wyladowałam na opiece:baffled:

Humory mamy do bani bo kolejne dni musimy siedzieć w domu, jutro chyba sama wyrwe sie na jakieś zakupy, może poprawię sobie kiepski nastrój:confused:

Sorki że smęce

Monysia udanej imprezki zyczę:tak:

kaśka - :-) skąd ty te kilogramy do zrzucenia wzięłaś??? od sąsiada:-D:-D:-D

Kubusiowa - naklupię Ci.

Izoldzia - to mi sięprzypomina jak miałam na stelaż fotelik wpięty i też był kosmos i wytykanie paluchami i hasła "wózek z rurek"

Dziń Dybry
Kubusiowa zdróweczka:tak::tak:
Ja za kosmitke robiłam w chuście....
Bo nie dość,że chusta to jeszcze my nie mamy wiązanej tylko kieszonke..Choć starsi ludzie reagowali bardzo dobrze:-D:-D:-D
Wszystko mnie boli, żle nynkałam..

Hejo kobitki,
Kubusiowa więc życzę zdróweczka w pierwszej kolejności dla małego smyka!! a w drugiej życzę realizacji marzeń w zwiazku z domeczkiem :-)
Justyś i Kubusiowa, zdjęcia może wstawię w przyszłym tygodniu, bo jak narazie to jest tam totalny bajzelik bo istalator podlącza tzw płaszcz wodny z kominka i ......;-);-) ale parapeciki sa śliczne...jak się cieszę:-D:-D
Kaśka, a że tak pozwolę się zapytać ile wazysz i ile masz wzrostu??? Bo może Ciebie trzeba zgłosić już do jakichś anorektyczkopodobnych :tak::-)
Izoldzia, a co Ty masz to za wózio???? zapodaj jakiegoś linka to sobie pooglądamy ( to a propos żywej reklamy jaką jesteście :-D)
Monysiu, udanej imprezki urodzinowej i aby Milcia dała Ci niektóre rzeczy zrobić w spokoju :-)

Pozdrowionka dla wszystkich MAMUSIEK :-):-)
p.s. ciekawe co tam u Karolliny, Czarnulki, Anin, Sandroska, Karlam, czy jeszcze o kimś zapomniałam????:confused:

reklama
DZiń Dybty niedzielnie
Za oknem piękne słoneczko więc spróbuje facetów wyciagnąć na spacerek:-D:-D
Spałam fatalnie bo wieczorem nie mogłambo M ogladał TV i wiecie jakie to spanie było, ja o 2 się wybudziłam całkiem i zasnełam o 4 a o 6,30 zrobił mi pobudke Lolo...
Zaraz ide naczynia umyć...

Do góry