reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Droga Kasiu juz wiem otóz zajęcia są we wtorki o 20.30 i w soboty o 17.45 cena karnetuu 44zł a pojedyncza lekcja 11zł mnie to nawet odpowiada tzn godzinki umówiłam sie na wtorek.

Dzis jestem wrakiem człowieka moje dzieci mnie wykończyły Fifi ma niekoncząca się biegunkę Zuzka darła sie za wszytskoe czasy a ja taka mała bezradna sie czuje :(

reklama
hahaha kaśka :-Djaka desperacja?! o a może ty na modelke stroi bikini chcesz wystartować to szacuneczek - cialo musi byc idelane - ;-);-);-);-):-):-D:-D

Kubusiowa - z tym wzrostem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a zawzięcie siew sobie to chyba dobra sprawa, no nie. przecieżefekta chcę uzyskać. inna sprawa, że te efekta omijają mnie lukiem

Dzieńdoberek!!:-):-)
Kaśka Ty to rzeczywiście przesadzasz, zgadzam się w 100% z justi i kubusiową ... zawzięcie zawzięciem ale jeżeli jest takowa potrzeba !!!:-pa u Ciebie z tego co zdąrzyłam zauważyć to nie ma takowej potrzeby!!!:baffled:

A u mnie parapeciki zamontowane i domeczek zaczyna się robić coraz bardziej przytulny i przygotowany na parapetóweczkę :-D
wczoraj wybralismy drzwi do wewnątrz...ło matkoo..można oszaleć z tymi wydatkami...ale co zrobić jak trzeba...kominek już też prawie podłączony, mój mężul to mądra głowka i zacięcie ma, najchętniej to wszystko w tym domku zrobiłby sam ;-) ale doba zdecydowanie jest za krótka na jego możliwości przerobowe, oczywiście mam na myśli możliwości "psychiczne" bo fizycznie to za chwilę miałby zjazd...Zmykam bo mam zaległe prasowanie chyba z trzech tygodni a kuuuuuuuupa nadal rośnie, papappaapaa i do zobaczyska :-)

hejo!
Słońce zagląda przez okno, zapowiada się ładny dzień, może i nastrój będzie lepszy :-)

Kaśka ja Cię podziwiam za zawzięcie, chętnie sama bym się wybrała na takie aqua wygibasy, ale teraz do Sosnowca to za daleko :no:

a ja zaraz do fryzjera idę, może mój podły humor się poprawi :-D

Grzes od wczoraj buszuje w przedszkolu od razu więcej porządku w domu :-)
a to ze słownika Grzesia:
-"muszę coś wykombinować"

ciekawe co u karolinny:confused:

reklama
Do góry