Hejka dziewczyny!
Kaśka skończ już z tymi Twoimi dietami, masz fajną figurkę, jak ja bym tak wyglądała to byłabym szczęśliwa, serio :-)
Kubusiowa dużo zdrówka dla Kubusia!!!
Nie wiem co jeszcze komu napisać, nie mam czasu nadrabiać Waszych postów. U nas w zasadzie nic nowego, dziś mam wolne, poszłam z Karolinką do pediatry troszkę ją skontrolować. Na szczęście w ogóle nie choruje więc lekarkę odwiedzamy bardzo rzadko (odpukać!!!!). Jest zdrowiutka, waży 14 kg i mierzy 97 cm, zalicza się do dzieci wysokich
. Ale mamy mały problem, od dłuższego już czasu, mała iksuje troszkę nóżki od kolan, od małego stawiała stópki do środka. Byliśmy z nią jak miała rok u ortopedy prywatnie, powiedział że ma tak skonstruowane udka i zawsze będzie miała tendencję do stawiania stópek do środka :-(. Chcemy iść z nią do lekarza jeszcze raz, prywatnie, ale już raczej do innego ortopedy.
Może znacie jakichś dobrych specjalistów w tej dziedzinie w okolicy Katowic . Państwowo też pójdziemy do poradni rehabilitacyjnej i do ortopedy, mamy skierowania.
Ogólnie to u nas ok. Karolinka mówi coraz więcej, strasznie łobuzuje
.
Mam do Was jeszcze jedno pytanko znacie może wózki firmy Anmar, lub Hebard konkretnie tej firmy Omega
. Koleżanka jest w ciąży i szuka wózka, te dwa jej się podobają, z firmy Anmar niestety nie wiem który, i nie wie jakie są opinie na ich temat, czy są dobre i w ogóle. Jak coś wiecie to proszę o info
.
Pa pa!