reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaska jasne bardzo chętnie powiedz gdzie chodzisz kiedy w jakich dniach godzinach i ile kosztowac ?????????? sorki za tyle pytań ale to dla mnie istotne bo ja juz od jakiegoś czsu mysle o aqua:-)

Ato my na niedzielnym spacerku

I Zuzia oczekująca kąpieli

Ostatnia edycja:
reklama
Izoldzia - na czeladzką. podobno jest w kolejówce. na czeladzkiej są karnety. ceny nie pamiętam. jest 3 razy w tygodniu o 20. ja chodzę 2 razy.

Kaska bedac w ciązy z Fifem chodziłam do kolejówki wtedy prowadziła to babka która uczyła tam w f a teraz nei wiem a gdzie jest czeladzka???????? no a mozna by wykupywac zajęcia ndywidualnie bo mnei nie zawsze będzie pasowacjak mój R będzie miał 2 zmiany to wtedy kapa i ile trwaja zajęcia 60 min czy 45???????może w przyszłym tygodniu bym się wybrała z chęcią:)

Izoldzia - a masz możłiwość sprawdzenia w kolejówce? czeladzka - na pogoni, boczna od gospodarczej. zajęcia 30 czy 45minut. nie pamiętam. ostatni raz byłam w kwietniu czy maju, potem się zaniedbałam bardzo

Witam !!!

Milena wkońcu zasnęła :blink:
oj miałam z nią przeboje dzisiaj, miałam :wściekła/y:
wszystko mi wymusza płaczem, znowu jest tak jak było,
jak czegoś nie zrobie jak chce to zaciska pięści,
robi się czerwona, warczy i ząbki zaaciska ze złości :zawstydzona/y:
Ale przynajmnie lepiej już z tym katarkiem :tak:

reklama
Do góry