reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajce dziewczyny. Jestem zmęczona, dzieciaki dają nieźle popalić. Śpiąca jestem strasznie. Ostatnio prawie w ogóle ni śpię. Do tego Malutka chce być cały czas na rączkach, a Marcinek gdy jest marudny, śpiący, zmęczony staje się zazdrosny.:-(uff...

Iza wiem co czujesz. Współczuję Ci. Na pewno dasz radę i uda Wam się.

Basia. Ja właśnie z tego powodu znalazłam Sobie świetnego lekarza. Gdy coś się dzieje z dzieciaczkami od razu do Niego dzwonię. Jeśli mam być szczera wolę zapłacić ale mieć pewność że nie będą "zgadywać" co jest moim dzieciątkom. A jak na razie jestem bardzo zadowolona. Jeśli by ktoś potrzebował mogę podać namiary.

reklama
Oj AREWENA ale masz jazdę łacze się z Tobą w "bólu" ja dzisiaj miałm tez nieprzespaną noc junior cosik marudny był wył cały czas i co tu robić..... a niedługo tez duecik będzie ............
Ja włąsnie dzisiaj oglądałm wózeczki dla dwojki znalazłam GRACO w sumie niezłej cenie bo chyba jednak mimo posiadania juz dwoch wózeczków zakupimy trzeci heheh nie ukrywam że podoba mi sie phil&teds ale chyba przekracza naze możliwosci finansowe.

Co do lekarza tez nie mogłam znależć bo jak Filipek był malutki trafiliśmy na taka p doktor że szkoda mówić a potem znależliśmy lekarkę która leczyla jeszcze mojego męzula i teraz jestem zadowolona jak nie ma jej w przychodni zawsze moge zadzwonic i albo poradzić sie telefonicznie albo ona przyjedzie....

Cześć dziewczyny! Dziękuję Wam za wsparcie. Nie wiedziałam, że to aż tak boli. Oczywiście chodzi o ból psychiczny nie fizyczny. Fizycznie boli mnie tylko pępek, jutro muszę jechać na zdjęcie szwów.

Nie mam ochoty nic więcej pisać, wybaczcie mi.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.

Arewena - please podaj mi namiary na przychodnię do której chodzisz i do którego lekarza bo muszę mieć w razie czego. A ja też jestem z Zabrza :-)

Hejka !!!

Wyobraźcie sobie że Mila dopiero zasnęła
wtulona w me ramiona, ponad godz czytałam jej bajki,
aż mi gardle zaschło, ostatnio polubiła czytanie,
jak super komentuyje po swojemu jak czytam,
albo obrazki ogląda, miło było :biggrin2:

Ale po całym dniu jestem padnięta

Zdecydowaliśmy się jednak jechać na te wesele,
jakoś tego nie widzę...

baska - To prywatny lekarz jeśli chodzi o przychodnię to Prywatna Praktyka ul. Floriana 12/5 41-800 Zabrze Dr n. med. Stanisław Pająk tel. 032-271-91-46
numer dr podam na PW

Hej :-)

hej hej !!!!

sorki Kasia że to napisze ale inny lekarz kobito Ci za chwile sie przyda a nie dietetyk... bo głupoty piszesz !!!! :zawstydzona/y:
Fajna z Ciebie laska, na dowód weź ostatnie zdj a piszesz jakbyś miała zadek jak co najmniej ...... Jak źle sie czujesz to moze jakieś ćwiczonka, basenik itp no i do tego jakaś dietka ! Jak przyjedziesz to z Czarnulą tą chudą dupę Ci skopiemy ;-)

Hahaha popieram w 100%, Kasia żadnego sadełka nie ma! Bo chyba jak była ostatnio u mnie to go wyciągła i schowała hahaha

reklama
.Hej dziewczyny.

.My po spacerku,rano o 8.30 było 24,5 stopnia w cieniu więc już po 9 bawiłyśmy się w piaskownicy co by uniknąć tych upałów koło 11;-) zapowiadali burze na dziś i co? chyba psińco:sorry:.

.Piotrek odsypia nocki a jeszcze dziś idzie o 14 do pracy,narobiło im się tych nadgodzin:eek:.

.Ja się trzymam jeszcze w dwupaku:tak: choć czasem mam takie delikatne boleści,lekarz kazał mi łykać nospę ale jeszcze nie doszłam do apteki:zawstydzona/y: jutro muszę to nadrobić:zawstydzona/y:.

.Widziałyście może gdzieś w sklepach jakieś fajnie koszulki nocne,bo chciałabym kupić taką Lence:tak:.

.justynka jak samopoczucie? jak ci sie pracuje? czy masz L4;-) chociaż o to chyba nietrudno we własnej firmie;-).

.kaśka76 patrząc na twoje fotki to sporo już schudłaś,teraz jak chcesz jeszcze trochę schudnąć to polecam ci gimnastykę,serio w pewnym momencie organizm zwalnia z odchudzaniem a wtedy tylko gimnastyka pozostaje i np.łykanie L-karnityny ,tylko żeby ta L-karnityna zadziałała trzeba ćwiczyć a ona przyspiesza spalanie tłuszczu:tak:.

.izoldzia sto lat
f4ce70e0.gif
.

.baska
oj nie wiem co ci poradzić z tym sierpniem,mimo wszystko to 2 lekarzy poleciło zabieg a tylko 1 nie polecał,spytaj dla równowagi jeszcze jednego lekarza.

.Miłego dnia.

Do góry