reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kochane,serdecznie Was wszystkie pozdrawiam, szczególnie brzucholkowe mamuśki..
Wybaczcie, że mnie tak długo nie była ale ostatnio poszedł się paść na twardy dysk i został wymieniony więc wszystko od początku musieliśmy instalować, na szczęście porobiłam sobie kopie zapasowe niektóre rzeczy bo inaczej byłabym w kaczym tyłku: nie wyobrażam sobie odtwarzać wszystkich dokumentów księgowych z przed półtora roku:szok::szok::szok: masakra,
Justyś zapodaj mi Twojego maila na gg, na szczęście kontaktów przy tej całej zawierusze nie zgubiłam, bo rówież zapisaliśmy awaryjnie na innym dysku..
Zmykam bo Maciek się niecierpliwi, trzymajcie się cieplutko,papapaa
:-):-):-)

reklama
Witajcie. Ja jestem z Zabrza. Mam 2 dzieciaczków. Marcinka i Ewunie, moje dwa najukochańsze skarby. Choć skarby te dają nieźle czasem popalić . Jeśli pozwolicie przyłączę się.

Witaj AREWENA

Ja własnie oczekuję drugiej pociechy małej Zuli która ma już 14 miesięcznego brata Filipka
JAk widzę po Twoich suwaczkach róznica wielku miedzy moimi dzieciakami a TWoimi prawie taka sama.Tak wiec w przyszłości napewno będe potrzebowała kilku rad od Ciebie
pozdrowionka

Witaj izoldzia
Jeśli tylko będę potrafiła na pewno chętnie pomogę :-)
Jak na razie nie jest łatwo ale na pewno wesoło. Szkraby są przekochane. Jak się czujesz teraz?? Ja byłam wykończona bo mój Marcinek zaczął mi przesypiać noc dopiero na miesiąc przed porodem., więc nawet nie zdążyłam się przyzwyczaić:tak:Pozdrawiam bardzo serdecznie!

WItam w południe

AREWENA mój syncio juz od jakiegos czasu przesypia nocki także budzi się sporadycznie na łyk picia i spi dalej .Teraz mam większy kłopot bo ida mu czwóreczki ze wszytskich stron i przyplątały sie plesniawki wiec jest bardzo rozdrazniony ale mam nadzieję ze szybko mu miną bolączki.
Dzięki ja czuje sie bardzo dobrze chociaz nie mam juz siły na harce z FIfem ale dwa spacery dziennie obowiązkowo,Mam nadzieje że tez będzie wesoło i wszystko będzie dobrze ,czaasem nie mogę sobie tego jeszcze wyobrazic ale czas pokaże

POzdrowionka

hej
no i gdzie wszzystkie mamuśki?

Ja kochane jestem poparzona strasznie od słońca
icon_cry.gif
nawet włosów rozpuścić nie mogę bo ich dotyk ból mi sprawia
icon_cry.gif
Jest źle
icon_rolleyes.gif
nie tragicznie,ale boli okropnie
icon_sad.gif
Wczoraj aż się popłakałam z bólu wieczorem
icon_cry.gif
Mam nadzieje że szybciutko mi przejdzie,bo przy niuniach sama nie wytrzymam
icon_sad.gif
Tym bardziej że Emilcia na rączki czasami chce
icon_confused.gif
Najgorzej mnie wkurza to że Ja sobie nie leżałam na kocyku,tylko za dziećmi chodziłam i chwilke w wodzie byłam.A wszystkiego naraz na dworku byliśmy z godzinę,półtora
icon_mad.gif
i to wystarczyło
icon_rolleyes.gif
Teraz już napewno nie wyjde bez posmarowania :baffled:

UUUUUUUU CZArnulka to CIe dopadło drapieżne słonko oby szybciutko minęły bolączki .Ja pewnie znów w tym roku będe smiesznie opalona tzn na stópkach paski od sandałek i to tak po skośie ramiączka od koszulek a na słońcu to jestem tyle co na spacerze bo ja z natury nie nawidzę sie opalaćc.

Jeszcze raz szybkiego powrotu do normalnosci trzymaj się i pamiętaj o kremiku!!!!!!!!!

wrócłam net mi juz działa w domu !!!

ja padam po zatokach teraz mam mega okropny kaszel :baffled: nawet wyleżeć nie mam kiedy ani jak bo kupa roboty a strasznie mnie to stresuje jak cos mi wisi i wisi nie dokończone !!!

Hej!!!

Ja nie mam ochoty nic pisać. Jestem troszke załamana. Kamilek ma wodniaka wysokociśnieniowego prawego jąderka i czeka go operacja 18 sierpnia. Powiem wam szczerze, ze teraz już nawet wczasy nad morzem mnie nie cieszą bo strasznie boję się tego zbliżającego się terminu.

ojej kochana trzymaj sie ! wszystko będzie dobrze a Kamiś na pewno szybko zapomni o nie przyjemnościach ! wierze ze strasznie sie denerwujesz !!!

hej
no i gdzie wszzystkie mamuśki?

Ja kochane jestem poparzona strasznie od słońca
icon_cry.gif
nawet włosów rozpuścić nie mogę bo ich dotyk ból mi sprawia
icon_cry.gif
Jest źle
icon_rolleyes.gif
nie tragicznie,ale boli okropnie
icon_sad.gif
Wczoraj aż się popłakałam z bólu wieczorem
icon_cry.gif
Mam nadzieje że szybciutko mi przejdzie,bo przy niuniach sama nie wytrzymam
icon_sad.gif
Tym bardziej że Emilcia na rączki czasami chce
icon_confused.gif
Najgorzej mnie wkurza to że Ja sobie nie leżałam na kocyku,tylko za dziećmi chodziłam i chwilke w wodzie byłam.A wszystkiego naraz na dworku byliśmy z godzinę,półtora
icon_mad.gif
i to wystarczyło
icon_rolleyes.gif
Teraz już napewno nie wyjde bez posmarowania :baffled:

bidulo to żeś se narobiła !!! smaruj sie smaruj jakimiś olejkami czy najlepiej czymś na oparzenia !!!

reklama
Hej

Mnie moj Radek wczoraj kupił i wypsikał wieczorkiem pantenolem 2 x
icon_biggrin.gif
jest już lepiej bo się dotknąć mogę
icon_biggrin.gif
ale jeszcze trochę boli
icon_confused.gif
a co najgorsza to zaczęło nieźle swędzieć
icon_confused.gif
będzie nieźle skóra mi schodziła
icon_sad.gif

Justynko
zdrówka Ci życzę jak najwięcej! Współczuję męczenia się!

Basiu
myślami jestem z Tobą :-( Zobaczysz że wszystko będzie dobrze i niuniek zapomni szybciutko co go spotkało! Bądź dobrej myśli proszę!

Do góry