reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witamy Sie:-D:-D
Witamy nowa mamusie:-):-):-)
Czarnula torcik bombowy!!!
Iza gratulacje dla Karolinki.Karolek lata bez pampka ale jeszcze nie kojarzy co i jak.Mamy czas:tak::tak::tak:
Mamo Boo witaj kochana:-D
Ewcik Fifi slodziak a lazienka fajna..Taka duza..My mamy tyci, tyci:-p:-p
A my spotkalismy sie w zeszlym tygodniu z forumkowa mama i corcia w Parku Chorzowskim.Spotkanie fajowe i pozywka dla fotek:happy2::happy2:
18304511628.jpg

18284711628.jpg

17364311628.jpg

17553411628.jpg

18071911628.jpg

18200711628.jpg

18343311628.jpg

18274411628.jpg

18214111628.jpg

reklama
Witam,

Pare fotek Soni:
Z Smokiem Obibokiem - po przedstawieniu
dsc00029zb5.jpg

Z misiem
dsc00028px5.jpg

Sonia strazak:
dsc00031ha4.jpg

Sonia policjant
dsc00033da0.jpg

Sonia ratownik
dsc00040wf5.jpg

Jak swietnie sie wpisnam:
dsc00041me8.jpg

i jezdze konno
dsc00045hz6.jpg

Tata w przedszkolu:
dsc00047jd1.jpg

dsc00051mi9.jpg

Pozdrawiam,
Sandra

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny po długiej przerwie:-)

Bardzo bym chc:-)iała być z Wami na bieżąco ale wiecie jak to jest jeden bączek przy boku a drugi bącz:-)ek w brzuszku a musze powiedziec ze robi się coraz cięższy a niestety Fifi wymaga już coraz wiećej uwagi a ja zbyt nie mam siły .

PO dwóch spacerach w ciągu dnia normalnie wysiadam wieczorem padam a jeszcze coś w domu kopnąc trzeba same wiecie jak to jest:-)

SUperrrrrrrrr torcio gdzie takie dają????? tak na przyszłośc bym chcciała wiedzieć

POZdrawiam serdecznie i mam nadzieję do niedługiego napisania

Przed chwilą wcięło mi posta którego pisałam chyba z 15 minut :wściekła/y:mam dość, nie pisze na nowo.
Wszystkie fotki super!
MamoJulka mieszkam na Brynowie.

Ide spać, może jutro rano jak przejdzie mi złość to napisze to co mi zeżarło :no::wściekła/y::crazy:

a_hello2.gif

Moją szwagiereczkę Adriankę męczą już od 5 rano,mieli dać jej kolejną kroplówkę i przebić pęcherz płodowy,jak to nic nie da to będzie cesarka
icon_mad2.gif
w każdym razie do godz 12 mają mieć już synka uparciucha
i_mrgreen.gif
baby.gif

A Ja siedzę jak na szpilkach dosłownie z przerażenia co oni jej tam robią
angry_hair.gif

Witam Was dziewczyny z samego rana, ja dzisiaj na pół przytomna, bo znajomi przyszli na mecz i siedzieli do 23.... A do pracy wstaję o 5:41 :-), więc tak-sobie się czuję. W ogóle mam jakiegoś doła, może to i ta pogoda, poza tym czytam książkę p.t.””Zaproszenie do nieba” o 2,5 rocznej dziewczynce chorej na białaczkę. Wiem – pomyślicie o mnie sadomasochistka, ale ja czasem lubię się dołować, bo moje życie chyba jest za wesołe.....
Ewcik śliczna ta Wasza łazienka, w takiej to mogę i 2 godziny się kapać, musi w niej być bardzo odprężająco :-) Strasznie pasujecie do siebie z mężem. A co do awansu to nie polega na wyższej wypłacie. I może też o to chodzi, bo jeszcze jakby mi podwyższyli pensję to byłaby inna rozmowa..... Chodzi o to, ze wzięli mnie na zastępstwo do sekretariatu zastępców dyrektora i do sekretariatu dyrektora jak nie ma tamtych dziewczyn. Poczułam się doceniona, bo pracuje tu tyle ludzi, aj jestem na Jagiellońskiej od kwietnia a wzięli mnie. Ale już mam dosyć, bo przez to, ze łącznie musze zastępować w sumie 4 osoby to jeszcze mam swoją robotę. Także powiedziałam dość, jestem ambitna, ale bez przesady......
Iza nie denerwuj się kobieto. Chociaż sama wiem, jakie to wkurzające jak wcina posta, dlatego teraz piszę zawsze w Wordzie i mam pewność, ze się nic z nim nie stanie.
Gratulacje dla Karolinki ! Nie zagadałaby jakoś do Oskara, bo my nadal mamy porażkę, Oskar robi na nocnik jak go wysadzamy a tak to nie woła, już nie wiem co mam z nim począć.....Acha ! Byłyśmy w tym samym dniu w parku chorzowskim – na dniu dziecka :-)
Mama Julka a ile ma Twój brzdąc ?
Sandros Sonia jest taka słodziutka, taki aniołek normalnie. Widzę, ze lubię sobie fotki pstrykać :-)
Izoldzia my chyba się nie znamy – Witaj ! :-)
Czarnulka wielkie współczucia dla szwagierki, łe aż mnie boli.....
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem tylko błagam nie w ten weekend, bo jedziemy do Zabrza i nie mozemy już tego odwołać.

reklama
Hej! Postaram się napisać teraz to wszystko co wczoraj.
Dziękuję Wam za gratki dla Karolki:tak:.

Czarnulka GRATULACJE DLA SZWAGIERKI!!!!!! :-)Dużą córcie ma :tak:!!!

Śliczne fotusie! Ten tort robi wrażenie:-), widać że Wiki była zachwycona. A wszystko było w nim jadalne:confused: Chyba, aż żal było go kroić i jeść;-).
Mam identyczny kubek z Sagi. A właśnie, gdzie na fotkach jest Justyna:confused::angry::-D

Sandros fajnie, że do nas zajrzałaś. Extra te fotki Sonii:tak:.

Ewcik śliczna łazienka!

Mamusiu Julka super mieć takie maleństwo w domku! Moja Karolinka to już mała panienka i marzy mi się druga dzidzia;-). Mieszkamy w sumie chyba niedaleko, więc może kiedyś uda się zorganizować jakiś spacerek.

Bodzinka jak zwykle świetne fotki i super obrobione:tak:. Karolinka tez uwielbia tak zjeżdżać ze zjeżdżalni jak Karolek. Zaraz widać, ze fotki w Parku Chorzowskim, ładnie to tak róże urywać:confused::angry::crazy::laugh2: No no… :rofl2:A ten plac zabaw to też w parku, bo go nie kojarze:confused:
Co do pamków to Karollo ma jeszcze czas, ale dla Karolli to najwyższy czas się z nimi pożegać. W sumie zajrzyła jak miała 20 miesięcy o co biega, do tej pory miała jeszcze je na noc tylko:-).

MamaBoo witaj ponownie! Nie wiem, co CI doradzić z pampersami, każde dziecko ma swój czas, żeby nauczyć się korzystać z nocniczka. A kiedy tak realnie zaspokoisz swój apetyt na drugiego brzdąca? Ja mam już ogromny..
Dzięki za radę, co do Worda. Dziś zrobiło mi się to samo co wczoraj, ale miałam kopie w Wordzie. Nie wiem czemu mnie tak wywala.

Izoldzia miło, że do nas zajrzałaś:tak:. Domyślam się, jak Ci ciężko z małym brzdącem i sporym już brzuszkiem.

A gdzie Karolinna, Baska i inne babeczki?

Ostatnia edycja:
Do góry