reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!!!

Karolinna - wygladasz kwitnąco. Poprostu fajnusio :-D:-) Szczuplutka i ten fajny brzusio ;-)

Justyna - czekam na twoją foteczkę brzuszka :tak:

Kaśka - ja tez nigdy nie trafiam w H&M na wyprzedaże :wściekła/y::zawstydzona/y: Także nie jesteś sama ;-)Ostatnio tyle kasy wydałam na małego że :szok::szok::szok: A co mam zrobić jak on tak rośnie i wszystkie rzeczy z tamtego lata za małe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a miał w tamtym roku na 86 :zawstydzona/y: teraz mu pokupowałam na 98 a spodnie i spodenki kupuje na 92 bo i tak za duze ale góry wolę mu kupić dużo większe

ewcik - gratki dla Filipka, fajnie że przyjęty do przedszkola Kamilek też ale do żłobka (troszkę jest od domu :-()a w przyszłym roku do przedszkola (mamy blisko koło bloku;-))

Niewiem co miałam jeszcze pisac.... A straciłam 4kg a dziś osatni dzień diety. Od jutra ograniczanie zeby nie przybrać...

reklama
Baśka - u nas bluzki i kosuzle na 86 z H&m w tym roku ujdą jeszcze więc spoko. spodnie i resztę ciuchów kupuję na 92. no i mam trochę na 98 letnich, bo pomyłkowo zostaly kupione :-D. za to na jesień na 98 mam pełne zaopatrzenie w swetry i bluzy. na tony tego mam.

.Hej babolki.

.Dziękuję wam bardzo :zawstydzona/y: .

.Za oknem znów leje,mam nadzieję że od jutra tylko piękna pogoda będzie:-p w długi weekend mamy zaplanowane grillowanie;-). Tak w ogóle to muszę dziś jeszcze wyjść po kiszoną kapustę i widzę że znów będziemy z Lenką musiały się nieźle naubierać ;-).

.ewcik ale już mało zostało ci do wakacji,ach zazdroszczę:tak: . Ja też się wolę w blond ale po pewnym czasie mi się nudzi;-).

.iza i kaska no to musimy się umówić na spacerek:blink:.

.baska gratki spadku wagi,trzymam kciuki za utrzymanie wyniku:tak:.

.bodzinka super nowe zdjęcie Karolka w podpisie:tak:.

.Miłego dnia :happy:.

Witam
Ale pogoda. Na jutro umówieni jestesmy ze znajomyi na grilla ale chyba nic z tego nie bedzie.
Pada i pada .

Filip jakis marudny ale teraz zasna...chyba ta pogoda kazdego meczy.

Baska wyprzedaze w H&M z dzialu dziec. sa na samym koncu, praktyczie przy wejsciu na zaplecze. Jesli oczywisice odwiedzasz go w Rybniku w Plazie:-)

Kobietki co z wami , dlaczego tutaj tak pusto;-(

My juz po kolacji, mezus meczyk zobaczy a ja troche posprzatam, tylko troche bo remont nadal trwa. Ciesze sie ze w sobote biorą sie za kafelkowanie:-):-):-)

Hej

Mnie za wiele nie ma bo czesto jestem po za domem :-) Jutro teściowie zaprosili nas na obiad a puźniej jedziemy na urodzinki do kolegi moich córeczek :-D:tak: a jego mamunia to chrzestna Emilci :-D

Emilcia ma kilka sukcesów nocniczkowych ;-)

Papatki ;-)

.Ej no,faktycznie tu ruch na wątku że aż trudno w to uwierzyć;-) może znów wprowadzimy ten konkurs "która pierwsza napisze posta" wtedy to przynajmniej sie pojawiałyście:-p.

.Ja i Lenka spędziłyśmy dziś fajne popołudnie:tak:.

.ewcik super masz się z tym remontem,tzn.z efektem końcowym:laugh2:.

.czarnulka miłej imprezki urodzinowej:-D.

.Miłego wieczoru,może któraś z was coś jeszcze napisze?;-).

Ja jestem jakoś mało twórcza...Do tego nie dogaduje się z mężem..W ogóle nie słucha co do niego mówie i jestem troszke zmęczona.Karol przxechodzi okres ciągle z mamą..Do ubikacji nie moge sama pójśc...

reklama
.Bodzinka a może Karolek taki mamusiny bo długo go karmisz go piersią? a tak z ciekawości to długo jeszcze będziesz karmić? i jak często Karolek jeszcze pije mleczko?.

Do góry