reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaska ja nie mam od kogo dostac ubranek.
U nas tez zawsze malo wyprzedazy ale od jakiegos miesiaca w jednym miejscu zrobili stoajk wieszak i zawsze cos tam wybierzemy. Dzis np. spodenki do kolan nie wyprzedazowe kupilismy za 19,99

reklama
Ewcik - ja zrobiłam zamówienie i zapłaciłam :-):-) ale warto było. ja ostatnio dorwałam za 20zł spodnie długie podwijane na 3/4 i na krótkie.

.Hej Dziewczynki.

.Bardzo wam dziękuję za gratki i komplementy dla mojej drugiej córy,jak tak sobie czytałam to aż się unosiłam nad podłogę z dumy :-) super jesteście:tak:.

.Dziś tak na dworze chłodno,pochodziłyśmy z Lenką z godzinkę ,poskakałyśmy po kałużach i się zwinęłyśmy do mieszkania;-).

.Lenka wczoraj i przedwczoraj obudziła sie z suchą pieluszką,trzymam kciuki żeby w najbliższym czasie oduczyła się siusiania w nocy do pieluszki:tak: ,wtedy odpadłyby nam koszty pampersów;-).

.justynka nad imieniem intensywnie myślimy:tak:.Może twoje drugie bobo urodzi sie tego samego dnia co Lena:laugh2:. No to szybko foteczka jak ci brzuszek wywaliło,mnie dopiero w 5 miesiącu coś było widać ale za to teraz jest ogromny:blink:.

.iza uważam ze masz super dietkę,najmądrzejszą ze wszystkich:tak:.Nie wierzę w diety cud bo z reguły traci się wodę z organizmu a potem jeszcze się tyje (jo-jo).Trzymam kciuki za ciebie i twojego męża.Super foteczki Karolki.

.ewcik niedawno byłam w H&M ale nie było żadnych przecen:dry:.Gratki z okazji przyjęcia Filipka do przedszkola:tak:.

.czarnulka nie wiem czy pisałam ale super fotki z tych chrzcin ,jeszcze radzio was tak przywitał fajnie;-).

.I w sumie tyle popisałam bo skończył mi się podgląd z postami;-),więc dla reszty ogromny uśmiech :happy:.

.No i wklejam fotki z moim brzuchem gigantem:tak:.

.
49d59e3b_fota1.jpg
.

.
7c6af0e5_fota.jpg
.

.pozdrowionka.

Hejka!!!

Karolinna wyglądasz świetnie, brzusio faktycznie duży :tak:Dzięki za kciukaski za nas :tak:!!! Co do dietki to mam takie samo zdanie i wiem że teraz mi się w końcu uda doprowadzić do porządku :sorry2:.Kiedy jakiś wspólny spacerek?

Ewcik Tobie też dziękuję za miłe słowa :tak:

Justyna czekamy na fotki również Twojego brzusia :tak:

Idę zrobić obiadek, potem może uda się uspać Karolinkę a na 16 do pracki znów :baffled:, jutro i pojutrze mam wolne :-)

ja też chcę spacerek wspólny!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolka - ślicznie wyglądasz, nie wygląda mi Twój brzucholek na ogromniasty.

Witam :-)))))))))
OBIADEK W TRAKCIE , DZIECKO SPI A MAMA MA CHWILE DLA SIEBIE:-):-)

KAROLINA no co ty nie jest ogromniasty nie przesadzaj..ładnie wygladasz i bardzo młodziutko. Wiesz mi sie bardzo podobasz w jasnych włosach. Pamietam ze kiedys miala ciemniejsze

Justyna teraz kolej na Twoj brzuszek.

Pogoda okropna, zimno wieje i pada deszcz. Koniec maja a tutaj jak jesień:angry::angry::angry:

reklama
Do góry