reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!!!

Karola gratulacje !!! no i ciekawa jestem na jakie imię padnie bo Lena bardzo mi sie podoba :-) No i nie dziwne że taki zachwyt na drugą córcią jak pierwsza śliczna jak laleczka !!! no i najwyższy czas pokazać tu sie nam z brzuchem !!!!

Izka to juz coś jak mu zależy ! trzymam kciuki za Was !!

Bodzinka fajnego masz tego chłopaka !

Anian hehehe z tymi opowieściami to Liwia tez ma takei zajawki ! zmyśla takie bajki czasem że szok !

Czarnula super zdj z wyprawy !

Trysia zdrówka !

witma nową mamę !!!

reklama
SAND.jpg

Anian - jak się ma silną wolę to idzie wytrzymać. Ja już po 3 dniach mam 3 kg mniej :-);-) Czuję się rewelacyjnie :-D

Czarnulka - dzięki :-) Rowerek ładny ;-)

karolinna - to dobrze obstawiłam córeczkę ;-)Sliczne zdjęcie usg

Ewcik -dobrze przekażę Kubusiowej ;-)Ona ma za dużo pracy z projektami i dlatego tu nie zaglada bo nie starcza jej czasu. A ty chudzina rozmiar 32 :szok::szok::szok:

reklama
Czarnulka - a zwrócilaś uwagę jaki Liwcior poważny?

nio widze,widze :-D

U Mnie nocka nie wosoła :-( Emilka cierpiała bardzo.Wysmarowałam jej dziąsełka i wziełam do siebie,ale i tak ciężko było :-( Jestem niewyspana i glowa mnie boli :-( Wziełam tabletke i będe musiała jeszcze chyba wziąść zrobić sobie wieeelki kubek kawy bo dawno taka padnięta niew byłam :-( Dzisiaj m wraca,ale pewnie będzie puźno w nocy.
Własnie Emilcia mi usneła :szok: no to nieźle :sorry2: pewnie tez mysia zmęczona nocą :-(

Do góry