reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Trysiu - ja też na diecie ;-) Tą co stosuje to jest tylko 7 dni i można zrzucić 4kg a wyglada tak:
poniedziałek - ziemniaki.Jemy gotowane bez soli można przyprawą do ziemniaków doprawić Możesz w talarki je pokroić i podsmażyć na masełku (małej ilości masła)
wtorek - marchewka może być gotowana albo surowa bądż starta i na masełku usmażona
środa - ser biały chudy
czwartek - kurczak gotowany albo pieczony
piatek - jabłka w każdej postaci
sobota - mieszane czyli to co jedliśmy od poniedziałku możemy łączyć
niedziela - mieszane
Pijemy wode niegazowaną i herbaty też mozna ale bez cukru. Kawy nie ma w diecie ale ja piję jedną dziennie.
poniedziałek - ziemniaki.Jemy gotowane bez soli można przyprawą do ziemniaków doprawić Możesz w talarki je pokroić i podsmażyć na masełku (małej ilości masła)
wtorek - marchewka może być gotowana albo surowa bądż starta i na masełku usmażona
środa - ser biały chudy
czwartek - kurczak gotowany albo pieczony
piatek - jabłka w każdej postaci
sobota - mieszane czyli to co jedliśmy od poniedziałku możemy łączyć
niedziela - mieszane
Pijemy wode niegazowaną i herbaty też mozna ale bez cukru. Kawy nie ma w diecie ale ja piję jedną dziennie.
anian
Fanka BB :)
widzę, że sezon diet w pełni...ja staram się zacząć i jakoś nie mogęa bardzo bym chaciała....pomyślę
baska, a da się na takiej diecie przezyć?
Bodzinka,ale super zdjęciajeszcze nie wiem, że tak jest ciepło na dworze, bo pół (jak nie więcej) dnia spędzam w szkole, a w klasie mam zimno, że w polarku chodzę....
trysiu....zdróweczka, a co do pustki.....to taka norma tu się robi
a ja siedzę i męczę się: nie dość że już końcówka, to jeszcze festyn i w tym tym tygodniu to żadko dziecko me widuję, ale jeszcze miesiąc i już lenistwo
miłego
baska, a da się na takiej diecie przezyć?
Bodzinka,ale super zdjęciajeszcze nie wiem, że tak jest ciepło na dworze, bo pół (jak nie więcej) dnia spędzam w szkole, a w klasie mam zimno, że w polarku chodzę....
trysiu....zdróweczka, a co do pustki.....to taka norma tu się robi
a ja siedzę i męczę się: nie dość że już końcówka, to jeszcze festyn i w tym tym tygodniu to żadko dziecko me widuję, ale jeszcze miesiąc i już lenistwo
miłego
hELOŁ
MELDUJĘ IE TTAJ ZE ZYJEMY I ...CZEKAMY NA KONIEC REMONTU. PRZEZ 4 DNI BEZ WODY TYLKO WIECZORAMI JAK FIRMA SKONCZYLA TO DAI NAM ZIMNA. ALE DZIS JUZ LUKSUS W CALYM DOMU U NAS NA GORZE JEST JUZ CIEPLA. LAZIENKI DWIE STOJA ROZKOPANE TOTALNIE. JUTRO WSTAWIAJA NOWE DRZWI I BIORA SIE ZA KAFELKOWANIE.
OJ JAK JA CHCE JUZ KONIEC.
Prania uzbierało sie juz dwa kosze. Filipek dzis kapał sie w wanience nimowlaczka, ale miał radochę , nogi wystawały poza nia - mówie wam warunki ekstremalne ale najgorsze juz chyba za nami.
Zmieniali nam rurki od samej piwnicy.
Ja od poniedziałku urlop (tydzień) wiec jak ktoras chetna na spotkanko ?????????
Karolina gratki wielkie od nas. Sliczna coreczka zreszta Lenka tez ..a to po mamusi;-);-)
Czarnulka efekty widac widac.
Iza warto sprobowac ....nie przekreslaj go z gory ...daj szanse..a Karolinka masz racje najwazniejsza i to chyba ona najbardziej by to odczuła....tfu tfu.......trzymama za Was kciukasy. BEDZIE DOBRZE - musi.
Eeeee ja tez po wczorajszej klotni z moim. Moze to juz przemeczenie, remont itd. Poszło o tesciowa - rzecz jasna.
Nie chce sie rozpisywac po temat długi jak rzeka.
Anian ja z dietami tez mam ciezko ale zaprzestałam nocnego jedzenia ....czesto jadlam po 22 slodycze , tosty a teraz jak jestem godna ide spac , bo cieko mi tak obojetnie przechodizc obok lodowki.
Schudlam 3,5 kg.
Musze sie pochwalic , ostatnio upowałam spodnie w Orsayu i rozmiar 32 szok ale nie myslcie ze taki chuderlakiem jestem.
Baska i Kubusiowa ja juz w domu i w pracy zrobilam sobie kalendarz i odliczam do wakacji.Oby pogoda dopisala. basia przekaz Kubusiowej ze tych fotek sie chyba tutaj nie doczekamy.
Diablica zyjesz???????????
Trysia witaj.......i takze pozdrawiamy
Witam nowa mamusie my jestesmy z Zor
Jutro wyniki z przedszkola. Jak do tego sie nie uda to inne i tak mamy juz załatwone to co kiedys wam pisałam
Mykam spac bo jutro od 7,00 mamy juz pracownikow w domu. Jutro na szczescie wolne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MELDUJĘ IE TTAJ ZE ZYJEMY I ...CZEKAMY NA KONIEC REMONTU. PRZEZ 4 DNI BEZ WODY TYLKO WIECZORAMI JAK FIRMA SKONCZYLA TO DAI NAM ZIMNA. ALE DZIS JUZ LUKSUS W CALYM DOMU U NAS NA GORZE JEST JUZ CIEPLA. LAZIENKI DWIE STOJA ROZKOPANE TOTALNIE. JUTRO WSTAWIAJA NOWE DRZWI I BIORA SIE ZA KAFELKOWANIE.
OJ JAK JA CHCE JUZ KONIEC.
Prania uzbierało sie juz dwa kosze. Filipek dzis kapał sie w wanience nimowlaczka, ale miał radochę , nogi wystawały poza nia - mówie wam warunki ekstremalne ale najgorsze juz chyba za nami.
Zmieniali nam rurki od samej piwnicy.
Ja od poniedziałku urlop (tydzień) wiec jak ktoras chetna na spotkanko ?????????
Karolina gratki wielkie od nas. Sliczna coreczka zreszta Lenka tez ..a to po mamusi;-);-)
Czarnulka efekty widac widac.
Iza warto sprobowac ....nie przekreslaj go z gory ...daj szanse..a Karolinka masz racje najwazniejsza i to chyba ona najbardziej by to odczuła....tfu tfu.......trzymama za Was kciukasy. BEDZIE DOBRZE - musi.
Eeeee ja tez po wczorajszej klotni z moim. Moze to juz przemeczenie, remont itd. Poszło o tesciowa - rzecz jasna.
Nie chce sie rozpisywac po temat długi jak rzeka.
Anian ja z dietami tez mam ciezko ale zaprzestałam nocnego jedzenia ....czesto jadlam po 22 slodycze , tosty a teraz jak jestem godna ide spac , bo cieko mi tak obojetnie przechodizc obok lodowki.
Schudlam 3,5 kg.
Musze sie pochwalic , ostatnio upowałam spodnie w Orsayu i rozmiar 32 szok ale nie myslcie ze taki chuderlakiem jestem.
Baska i Kubusiowa ja juz w domu i w pracy zrobilam sobie kalendarz i odliczam do wakacji.Oby pogoda dopisala. basia przekaz Kubusiowej ze tych fotek sie chyba tutaj nie doczekamy.
Diablica zyjesz???????????
Trysia witaj.......i takze pozdrawiamy
Witam nowa mamusie my jestesmy z Zor
Jutro wyniki z przedszkola. Jak do tego sie nie uda to inne i tak mamy juz załatwone to co kiedys wam pisałam
Mykam spac bo jutro od 7,00 mamy juz pracownikow w domu. Jutro na szczescie wolne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diablica2
mały wielki OLO :)
Witam
Ewcik... dzięki za pamięć.... jestem... żyję ... widzę ... czuję..... hihihi
Ewcik... dzięki za pamięć.... jestem... żyję ... widzę ... czuję..... hihihi
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
hej
Ja sama z córciami w domku bo Radzio pojechał na otwarcie sezonu bractwa zusuki :-(wraca dopiero w Niedziele
Kasiulka kiedy tylko chcesz możesz przyjeżdżać ;-)
Evcik dzięki ;-) Ale to jeszcze za małe efekty jak dla mnie ;-)
Trysiu a czym się wspomagasz w odchudzaniu???? Ja chcę jeszcze 15 kg się pozbyć
anian dziekuje :-) twoja niunia również ślicznie wygląda :-)
diablica fajniusio że się pokazałaś ;-)
bodzinka sliczniutkie foteczki :-) Masz malego przystojniaczka :-)
basiu powodzenia w odchudzaniu ;-)
Ja sama z córciami w domku bo Radzio pojechał na otwarcie sezonu bractwa zusuki :-(wraca dopiero w Niedziele
Kasiulka kiedy tylko chcesz możesz przyjeżdżać ;-)
Evcik dzięki ;-) Ale to jeszcze za małe efekty jak dla mnie ;-)
Trysiu a czym się wspomagasz w odchudzaniu???? Ja chcę jeszcze 15 kg się pozbyć
anian dziekuje :-) twoja niunia również ślicznie wygląda :-)
diablica fajniusio że się pokazałaś ;-)
bodzinka sliczniutkie foteczki :-) Masz malego przystojniaczka :-)
basiu powodzenia w odchudzaniu ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A Ja wam się pochwale jaki Wikunia dostanie na urodziny rowerek od chrzestnej :-) Bardzo mi się podoba ;-)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czarnulka sliczny rowerek)
dziewczyny jak wam sie udaje odchudzac, ja mam 10 kg to zrzucenia i jakos nie moge sie zmobilizowac...
dziewczyny jak wam sie udaje odchudzac, ja mam 10 kg to zrzucenia i jakos nie moge sie zmobilizowac...
Podziel się: