reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam z ranka:-D
Sandros bardzo ładnie wyglądasz.Ja w czwrtek byłam u fryzjera, sporo skróciłam włosy a Małż nie zuważył:baffled:Włosymaiał do połowy placvów, skróciła do ramion a on nic:dry::dry:
O dziś rano Karolek powtórzył "Dzien Dobry":-D:-D:-D
Iza oj mam nadzieje,że nic poważnego z noga.Całuje mocno.

reklama
Witam się i ja o poranku. Dziękuję za wszystkie "zdrówka" chyba pomogły, bo dzisiaj już się o niebo lepiej czuję.
U mnie spotkanko odpada nawet w niedzielę - cały weekend jesteśmy w Zabrzu.
Boże jaka jestem wściekła na małża, że szok... Wczoraj poszedł do kolegi na turniej Play Station. Ok , spoko. Tylko, że ja o 21 dostałam okresu i nie mając nic na koncie napisałam mu z neta, żeby szybko zadzownił.(Oskar spał a ja nie miałam żadnych przyborów higienicznych w domu oprócz jednego tampona) Ten nic, to jeszcze raz. Cisza. To sobie myślę w du... Cię mam.Chciałam żeby mi kupił podpaski na jakieś stacji, bo ja miałam w domu tylko jednego tampona... No to musiałam sobie go zaaplikować na noc. O 7 rano obudziłam się z takim bólem brzucha, ze aż mi się neidobrze zrobiło. No to go budzę i mówię mu, ze musi iść do sklepu, bo ja nie mam siły swstać, tak mnei boli. A ten focha strzelił, ale psozedł. Jeszcze do mnei rzuca hasło :"A to wczoraj nei wiedziałaś, ze nei masz?">Jak mu powiedziałam, że gdyby raczył do mnie oddzwonbić to by się dowiedziała, a on hasło :"Nie słyszałem". I koniec tematu, dalej śpi, ciekawe o której wrócił... Dzisiaj jedziemy na urodziny. I już widzę tęzabawę, ja na antybiotyku, więc pić nie mogę a w dodatku jeszcze zła... Ale włosy sobie zafarbowałam i to mnie cieszy.....:-D Boże jaka Małpa czasem ze mnie wychodzi.....
Sandros bardzo ładnie Ci w tej fryzurce. No wiesz cvo swojego dziecka nie doceniasz, ze takie kumate ;-):-)Na szczęście Sandros ja już się mogłam nie raz przekonać, ze u mnie choroba jest najmocniejsza przed dwa dni, a potem już jak zdrowa. Niestety już nie raz mnie to zgubiło, bo przestałam brać antybiotyk i za kilka tygodni choroba wracała. Jak io teraz zresztą .
Iza mam nadzieję, ze to nic poważnego z tą nogą. To coś Ty zrobiła ?Oskar też miał etap na Sto Lat i też nikt go nie rozumiał tylko my.
Bodzinka brawa dla Karolka to przy okazji naszego spotkanka w maju już pewnie będą się kłócić z Oskarem :-D
A i ja się pochwalę moim Szczęściem :
to filmik jak Oskarek śpiewa "Aaaa kotki dwa" ("szalo buly oby nak:-D:-D:-D")

Video of Aaaa kotki dwa - Photobucket - Video and Image Hosting

Witam! Nadal nic nie wiadomo o spotkanku? Wiec pewnie jest tak jak było ustalone :rofl2:, z moją nogą na szczęście ok. już prawie nie boli. Dziękuję za miłe słowa, jesteście koffane :happy:.

Karolinka od 3 dni zaczęła oglądać bajki, teraz je śniadanie i ogląda :tak: ale nigdy nie trwa to zbyt długo na razie.

MamaBoo szpotlok ze mnie i tyle :-D:angry::szok::-);-) Nie zauważyłam krawężnika i noga mi się wykręciła, ale na szczęście nie przewróciłam się, udało mi się utrzymać na nogach.

Sandros fajnie wyglądasz w prostych włoskach :tak:To niesamowite jak fryzura zmienia wygląd. Ja wybieram się do fryzjera już od miesiąca, jakoś ciągle nie mam czasu :dry:.

Hej!!!

Ja na spotkanku nie będę na 100%. Dziewczyny czy nie lepiej takie spotkanko zorganizować jak już będzie bardzo ładnie i ciepło. Narazie mamy jeszcze pogodę w kratkę. Myślę że w maju już będzie bardzo ładnie a nawet cieplusio. Narazie nie mam ochoty na takie spotkania jak czlowiek chodzi jeszcze w kurtkach. lepiej będzie jak już będzie fajnie cieplusio i dzieci sobie pobiegają :-) Zresztą zrobicie jak uważacie ja narazie na spotkanie się nie piszę :no:

Długo tu nic nie pisałam bo zwykle nie mam czasu. Codziennie praca a potem obowiązki domowe. Czasem wydaje mi się, że mało czasu poswięcam Kamilkowi. On ma tyle zabawek a nie umie się sam zabawić wymaga żeby z nim siedzieć i się bawić a jak nie to on też nie bedzie się bawił.

Bodzinka - super że Karolek mówi po "ludzkiemu" Kamilek kumaty ale nie powie nic oprócz mama, baba, dzidzi ale najwiecej i ladnie mówi mama.

MamaBoo - oj to miałaś noc bez podpasek :-(Jakbym mieszkała po sąsiedzku zadzwoniłabyś a ja bym ci je podrzuciła :tak:Musisz poznać jakieś sąsiadki żeby w razie potrzeby móc na chwilę zostawić Ozinka pod opieką i wyjść

Iza - jak noga???

Czarnulka- super ze wWiki przyjęta do przedszkola mój od września idzie do żłobka :-D Cieszę się :-)

Kaska - jak tam Piotruś w żłobku???

Mój mały ostatnio na placu zabaw upodobał sobie zjeżdżalnie umie sam usiąść i się puścić i zjezdzać gorzej jest z wchodzeniem na górę bo to takie strome jeszcze jest za mały na takie coś...

Wczoraj z dziewczynami z pracy byłyśmy u kierowniczki w mieszkaniu zobaczyć jej synka Bartusia który urodził się 14.02. liczny chłopczyk taki grzeczny wogóle nie płakał, lezał sobie spokojnie w lezaczku aż się zachciało mi drugiego dziecka. Ja niestety nie miałam tak lekko z malym Kamilkiem a ona może wszystko zrobić taki jest grzeczny... Mieszkanie ma superowe, ładnie urządzone a te pokoiki dzieci cukierkowe :-D

Dziś jade do rodziców na cały dzień...

Życzę wam miłej soboty...

nas nie będzie, bo u nas pada i nie wiadomo jaka bedzie pogoda po południu

Basia _ Tit nie chodzi do żłobka, bo ma gardło niezbyt czyste.

Witam,

Bodzinka ja mam faceta, ktory zawsze zauwazy zmiany na mojej glowie. Do fryzjera sam mnie zabral i strasznie mu sie spodobalam w prostych wlosach. Stwierdzil, ze kupi mi prostownice...

Iza ciesz sie, ze noga juz wporzadku, ze to nic powaznego. Sonia tez mniej wiecej w tym wieku zaczela ogladac bajki. Zawsze staramy sie ogladac z nia, by nie nauczyc ja bezmyslnego ogladania kiedy my zajmyjemy sie innymi rzeczami. Mysle, ze dzieki temu jak narazie woli zabawe niz bajki w TV.

MamaBoo czasem zabic tych facetow. Nieraz chcialabym by sami przynajmniej raz przezyli okres... Moze inaczej spojzeli by na nasze problemy

Pozdrawiam,

Ja tylko na chwilkę, nie będzie nas na spotkaniu, co chwilę pada, nawet nie byłyśmy z Karolinką w sklepie. Mam nadzieję, że spotkanko zostanie przełożone bo i tak chyba żadnej z nas nie będzie...

Basia z nogą już ok :tak:

Karolinka nie chce spać..

.Hej kobietki.

.My po obiadku ,dziś pulpety w sosie pomidorowym,ziemniaki i surówka... mniam:-p.

.Co do spotkania to niestety pogoda zawiodła:dry:. Jestem za spotkaniem tylko teraz wy dziewczyny to ustalajcie bo tu każda z was chce coś innego,nie pozostanie nic innego tylko prywatne spotkania:sorry2:.

.sandros dobrzy fryzjerzy w tej wawie;-).A co do prostownicy to uważaj bo łatwo się uzależnić,wiem po sobie, prawie nie mogę bez niej żyć;-) i jeśli mogę coś doradzic to polecam trochę droższe ale lepsze bo te tanie nie prostują fajnie;-).

.mamaboo czasem brak słów na facetów:baffled:.

.iza dobrze że nóżka ok:tak:.

.Dla reszty uśmiech:-).

.Pozdrawiam.

reklama
Witam,

Karolina a mozesz polecic jakis konkretny model? Ja lubie moje krecone, wiec moze sie nie uzaleznie, zreszta jestem leniem i chyba nie bedzie mi sie chcialo spedzac tyle czasu w lazience... Zreszta kto wie...

Moze zrobicie spotkanko w weekend majowy... No, chyba ze wiekszosc z Was planuje wyjazd. Byc moze zjade na Slask, wiec fajnie byloby sie spotkac.

Pozdrawiam,

Do góry