reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziękuję za miłe przywitanie.
Wy już jesteście dośc mocno wdrożone trochę ciężko mi będzie się wkręcic ale się postaram :tak:
Na początek to jesteśmy my ( moje Słoneczko i ja):

Jesteśmy razem 4 miesiące z ogonkiem i zaczynamy się docierać ;-)
A Gliwice piękne jak zawsze uwielbiam tu mieszkać i mam nadzieję że moja latorośl podzieli moje zdanie.
A na razie życzę spokojnej nocy!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)

....

Czarnulka gratki dla Wiki że przyjęli ją do szpitala! :tak:...

Iza :szok: Wiki przyjeli do przedszkola,a nie do szpitala :szok: ładnie nam życzysz :crazy:

Trysiu pracownik ich oszukał wieeeele ludzi :-( Wzioł kase za składki i dał noge :szok::crazy:

Magda_lenka ślicznie wyglądacie :-)

MamaBoo zdrówka kochana :-)

No to jaka wreszcie decyzja z tym spotkaniem?
A nie może ono być np. w Niedziele?
Wiele osób nie może w Sobote bo zawsze coś! :baffled:
Niedziela to raczej wolny dzień i większe szanse by nas więcej było ;-):tak:

Ja się troszke pochwale:-DKarolek zaczyna mówic po ludzkiemu.Fakt,że tylko jak ma dzień ale:tak::tak:Ostatnio na spcerku usłyszłą szczekającego psa to zaczął pokazywać na niego i mówić "Piesek".Jak zobaczył fotke małych koleżnki zaraz "Dzieci".No i jak biegnie do piasku tez "Dzieci" woła.Wczora złapał tel i nawija "Tata, tata, gdzie, jest gdzie"No super!!!

Hejka!

MamaBoo dużo zdrówka!!!
Czarnulka przepraszam za tą pomyłkę, nie wiem czemu to napisałam, byłam już wczoraj bardzo zmęczona jak pisałam tego posta i chyba stąd ta pomyłka :baffled: PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ! Mam nadzieję, że te słowa że tego Wam życzę były żartem, bo jeśli naprawdę tak myślisz to jest mi przykro...

Bodzinka super że Karolek tak ładnie łapie słówka, Karolince też coraz więcej słówek wychodzi i niektóre rzeczy można w miarę zrozumieć o co jej chodzi :laugh2:. Od kilku dni śpiewa STO LAT ale ktoś z poza naszej rodziny chyba by w życiu się nie domyślił co to takiego :-D.

Czekam na info odnośnie spotkania, będziemy na 99% pod warunkiem, że nie będzie lało i że dam radę, bo dziś skręciłam nogę. Nie wiem, jak będzie jutro, dziś jestem kulawa, a był moment jak nie mogłam na tą nogę stanąć, póżniej rozruszałam i jest w miarę ok. Ale jak będzie po nocy? aż się boje poranka :baffled:

Witam,

Bodzinka gratulacje dla Karolka, fajnie, ze juz zaczyna mowic coraz wiecej i pewnie coraz bardziej zrozumiale

MamaBoo zdrowia zycze. Twoje towarzyszki poszly na L4, a sama musisz chora pracowac :baffled:

Magad_Lenka witam na naszym watku

Iza mam nadzieje, ze z noga to nic powaznego i bedziesz jutro mogla chodzic, a nie obudzisz sie z noga jak od slonia ;-)

My po wizycie kontrolnej u lekarza. Sonia juz nie ma zadnych objaw choroby, co nie znaczy, ze juz jest super. Niestety by uniknac ewentualnyc powiklan jeszcze tydzien w domu, oczywiscie antybiotyk jeszcze prze 5 dni, pod koniec tygodnia badanie moczu...
Raf zalatwia zalegle sprawy w Tychach i Katowicach, a ja nadrabiam zaleglosci w zabawie z Sonia. Nie sadzilam, e juz taka kumata jest. Ostatnio swietnie szla jej zabawa w szukanie przedmiotow "cieplo-zimno", bawilysmy sie w teatrzyk, taka bajke mi przedstawila, ze mi szczeka opadla :szok::surprised::biggrin2:

Pozdarwiam,

reklama
Witam,

Zapomnialam w poprzednim poscie wspomniec - bylam u fryziera jakis czas temu i zrobilam maly eksperyment - wyprostowano mi wlosy, a o to efekty:

Załączniki

• 0011.JPG
    0011.JPG
    308,6 KB · Wyświetleń: 34
Do góry