reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej

sandros hihi zanim byłabym chuda jak palec to hoho by mineło ;-) ostatnio mi sie troszke przytyło wiec musze znowu to zgubi :-)

Magda_lenka Witaj :-) Zapraszamy częsciej :-) Napisz coś więcej o sobie i synku ;-) Może jakieś foto ;-)

kasia Ja będe na spotkaniu z Radkiem i córciami,ale jak będzie padać to niestety nie będziemy ;-)

Justyś fajnie że znowu jesteś :-)

Bodzinka to fajnie że babcia dała pieniążki dla małego :-) Pewnie że dla dziecka zrobi sięwszystko hihi ;-)

Witam nowe mamusie:-)

Justyna... fajnie że jesteś.... żałowałam ostatnio że nie zrobiłam zdięcia Liwi i Olowi jak się żegnali hihi:-D

Czarnulka... uważaj z tą głową.... może to ciśnienie....

Bodzinka... też lubię takie wypady z Olem..... tylko szkoda że takich sklepów w Wodzisławiu nie ma i muszę zaiwaniać albo do Raciborza albo do Rybnika...

hej hej !!

ja tez sie ciesze ze juz mam w domu dostęp do was !!!!

Kaśka ja nie bede na spotkaniu bo mam ślub w sobotę i do domu ściągnę koło 18, szkoda że ne zrobiłyscie tego spotkania w niedziele bo bym sie skusiła !!

Diablica no włąsnie trzeba uwieznić te powitania i pożegnania na zdj !!

witam nową mamę !!!!!!!

.Hej.

.Kurcze ale dziś dzień:dry: zasypiam na żywca;-) oczy mi się zamykają,na dworze zimno ,byłyśmy z Lenuszką tylko w sklepie i mała ogląda baję a ja chyba się kimnę na chwilkę:baffled:.

.Lence już powiedzieliśmy o dzidziusiu w moim brzuszku to dała całuska w brzuszek:-D:tak:.

.czarnulka współczuję straty kasy:no:.

.magdalenka witaj.

.justyna fajnie że znów masz net:tak:.

.Faktycznie słyszałam że w sobotę ma padać deszcz:wściekła/y:.Trzeba trzymać kciuki że prognoza się nie sprawdzi:sorry2:.

.Na razie i zaraz się położę bo padam.

.pa.

Hejo
Witam nową mamusię Magda.Lenke prosimy o jakieś zdjęcia,co tam u Ciebie słychać w Gliwicach!!Ostatni raz to byłam tam na ślubnej sesji zdjęciowej w palmiarni :-)))
Kaśka,faktycznie w tą sobotę to spotkanie chyba za bardzo nie jest nam pisane.... Ja niestety nie dam rady choć bardzo bym chciała, jedziemy na urodziny do przyjaciela do Sosnowca, na które byliśmy już dawno temu zaproszeni, więc nie wypada odmówić. A pogoda rzeczywiście ma być do d...!!! Kurcze,może to przełozymy..że tak nieśmiało zaproponuję...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justynko jak miło, że jesteś...
Czarnulka a to chamy w tych ubezpieczalniach, ale jak to jest możliwe,jak Was załatwili??jak to się stało???
Karolcia to kochaniutka Lenka...mój Maćko ciągle zagaduje, że chciałby braciszka..no ewentualnie siostrzyczke ;-);-)
Zmykam do roboty bo mam troche jeszcze przed sobą...a raczej więcej niż trochę...
Buziaki i do zaś :-):-)

.Witam wieczorkiem.

.Ten dzisiejszy dzień jest total zaspany,pewnie ciśnienie.Ledwo wstałam po drzemce popołudniowej,skusiłam się na neskę i tak mnie postawiła na nogi że wysprzątałam calutką łazienkę:-D . Lenka sobie śpi a ja czekam na P.aż przyjdzie z roboty.Trochę się nawet powygimnastykowałam wieczorem ,oczywiście ćwiczenia dla ciężarówek;-). Może będzie mi łatwiej w późniejszych miesiącach z kręgosłupem.

.trysia no,to póki Maciuś się nie rozmyśli z rodzeństwa to do roboty;-) ,ale pamiętam że coś mówiłaś ze jeszcze nie teraz;-).

.Jeśli chcecie to możemy przełożyć to spotkanko ale żeby było dalej w parku Kościuszki bądź ,chociaż,w Chorzowskim bo np.do Rybnika albo w inne miejsce to nie dojadę bo nie mamy auta:blink:.

.Lecę polukać na tv.

.pa.

reklama
Witam! Ja tylko na chwilkę, zaraz idę do wyrka no i muszę nacieszyć się nowym telefonikiem którego mam od dziś :-)

Czarnulka gratki dla Wiki że przyjęli ją do przedszkola! :tak:Powodzenia w odchudzaniu, jesteś w tym mistrzynią, ja już zwątpiłam że kiedykolwiek uda mi się schudnąć :blink:

Karolinna Lenka na pewno będzie bardzo troskliwą starszą siostrzyczką :tak:

Justyna fajnie że nadajesz już z domku :-D:-)

Magda_lenka witam Cię serdecznie!!!

Co do spotkanka to też jestem za przełożeniem go, byle nie na kolejną sobotę bo niestety idę do pracy :dry:.

Dobranoc!!!!

Do góry