reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam wieczorkiem! Wpadłam na chwilkę, choć często Was czytam, to z reguły nie mam czasu nic napiać :baffled:. Jutro na 8 do pracy, więc za chwilę pora przytulić podusie :-D.

Basia ale Kamilek już duży!!!! :-)

Karolinna ja na spotkanku będę na 99,9 % :tak:bo mam wolne :-) ale troszkę obawiam się frekwencji :sorry2:

Przed chwilką kupiłam małej prezent urodzinowy na allegro, trochę późno:zawstydzona/y:, ale na szczęście jest jeszcze w tym wieku, że nie bardzo zdaje sobie z tego sprawę :happy:. PIASKOWNICA OGRODOWA DLA DZIECI P3 PRODUCENT, SOD (344825719) - Aukcje internetowe Allegro

Jak się Wam podoba?

reklama
Sandros dużo, dużo zdrówka dla Sonii!!!!!

MamaBoo fajny ten tatuaż!!!

Kaśka spotkanko pewnie będzie przy wieży, tam gdzie zwykle. Chyba, że kierowniczka Karolinna zadecyduje inaczej ;-):-). Niedaleko jest całkiem przyzwoity plac zabaw, na którym często ostatnio bywamy.

Ewcik śliczne buciki!!! Nic dziwnego że Filipek jest nimi zachwycony! :tak:

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wszystkie miłe życzenia dla Karolinki!!!!!

Teraz to już idę do wyrka! Dobranoc!

Ja miałam szkarlatyne jak miałm 6 lat.Ani rodzice ani brat sie nie zarazili i tfu, tfu żadnych komplikacji nie miałam.Choc jak cokolwiek się dzieło to pedzilismy z mama do lekarza, ze starchem,że to opóżnione skutki szkarlatyny...

czesc dziewczyny, tak niesmiało tu zaglądam...mieszkam wprawdzie od roku w łodzi ale jestem rodowita zabrzanką i spedzilam tam 30 lat wiec chyba bardziej ze mnie ślązaczka;-)fajnie bedzie jesli przyjmniecie mnie do swego grona;-)

zycze milego dzionka

Wita,.

Iza fajna piaskownica, kolorowa, Karolince napewno sie spodoba

Kasia szkarlatyna nie jest jednorazowa, dzieki za stronke, te i inne juz poczytalam. Dotarlam nawet na jakies forum, gdzie opisywali powiklania i m.in tam wyczytalam, ze jeden dzieczaczek mial szkarlatyne dwa razy...

Viki31 witaj na naszym forum. Nie jestes sama "obca" ja obecnie (dopiero od dwoch tygodni) mieszkam w Warszawie, wiec spokojnie mozesz sie u nas zadomowic.

Pozdrawiam,

Witam

Ja 19 bede odprawiac moe urodzinki wypadaja ilka dni pozniej ale wlasnie ten weekend mam wolny.

ja juz odliczam do wakacji za 101 dni wyjeżdzamy, nawet nie macie pojeciajak marzy mi sie urlop;-);-);-);-);-);-);-);-)
Ide kotlety robic bo maly spi wiec cos mozna zrobic.
Ostatnio jest starsznie uparciuch i non stop chodiz krok w krok za mną.

Będę wieczorkiem.

Hej dziewczyny, mam nawał w pracy, więc przychodzę skamana do domu. Dwie dziewczyny, które zajmują się tym co ja są do końca tygodnia na L-4, więc zostałam wrzucona na głeboką wodę, bo jeszcze nie wszystko wiem. Ale ja tak lubię :-D Szybciej się wtedy uczę. Jutrro mam szkolenie od 8 do 13 (BHP) i trochę odpocznę. Poza tym ma być kolega z byłej pracy więc na pewno nie będę się nudziła, no i cieszę się, że spotkam znajomą twarz, bo się za tamtymi ludźmi okropnie stęskniłam. Nawet R. nie mówię, bo jak tylko słyszy imię Artur to się czerwony robi :-D:-)
Rafał rzucił swoją pracę.... Trochę się mzartwiłam,a le jak ma mieć wypłacane co jakiś czas po 200-300 zł to dziękuję. I jeszcze siuę musi prosić o swoje pieniądze. Dzisiaj był już w jednej firmie i powiedzieli mu, że od poniedziałku moze zacząć, ale jeszcze się zastanawia (nie wiem nad czym....:crazy:)
Karolinna ja bym też inicjałów nie zrobiła, MBKM to skrót pewnego wyrażenia, któe zawsze sobie pisaliśmy w listach i smsach jak byliśmy młodzi. Nie będę go rozwijała, bo jak mam 22 lata to teraz brzmi już kretyńsko,a le mamy do neigo wielki sentyment, mamy też go wygrawerowany na obrączkach.
Iza śliczna ta piaskownica ! Karolinka na penwo się ucieszy. A macie ogródek ?
Sandros współczuję tej szkarlatyny. U mnie nikt w rodzinie nigdy nie miał,więc nie pomogę.
Viki oczywiście, że Cię przyjmiemy :-)
Trysia po osttanim tygodniu spędzonym w Zabrzu mogę Cię zrozumieć. Opiekowaliśmy się moją 12 letnią sisotzrenicą i choć to baaardzo duża różnica wieku między nią a Twoim bratem to Młoda już też zaczyna pokazywać rogi. Ktoś by mu chyba musiał przemówić do rozsądku :tak: Na Adę i tak nic nie działa, bo ona dopiero wchodzi w ten wiek, ale co będzie potem to aż się boję myśleć. W szczególności moja mama (jest rodziną zastępczą dla niej) na tym cierpi, bo nie ma już tyle cierpliwości...
Ewcik chciałabym tak jak Ty już odliczać do urlopu... Ja niestety musze poczekać do poniedziałku, bo chyba biorę urlop od 4 sierpnia do 15, i trochę się niecierpliwię, bo mam poz najomości mieć załatwiony pensjonat we Władysławowie, a jak nie będzie już miejsc to ja nie wiem co zrobię....
A gdzie Gwioleta i Monysia ???

Hej kochaniutkie
icon_smile.gif

wpadłam się pochwalić że przyjeli moją Wikusię do przedszkola
icon_smile.gif
Ale się cieszę
icon_wink.gif
Buziaczki do puźniej
icon_wink.gif

papa

reklama
Witam nową mamusie:tak::tak: