reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mam nadzieję że to powrót na załatwianie się na nocniczku... miesiąc na to czekałam:tak:.

Życzę Ci tego:tak:
A co do farbowania to ja 2 razy
robiłam pasemka w salonie
i nie powiem żebym nie czuła zapachu farb...
Drażniło mnie to na początku ale wszystko ok

Sandros
a Tobie życzę znalezienia pracki
oczywiście jeśli Ty sobie tego życzysz ;-)

iza
super Mała je :-D

reklama
Witam,

Monysia fajne duze oczy robi ta Twoja coreczka. Nie przejmuj sie jej zachowaniem - Sonia im starsza tym byla grzeczniejsza, a jak miala pare miesiecy to sie zastanawialam czy ona ADHD nie bedzie miala...

Iza widze, ze Karolina nie tylko mowi, ale i fajnie sama je ;-)

Karolina nie mialam okazji - Gratuluje ciazy
Kidy zaczela Sonia mowie - jak poszla do przedszkola, czyli jak miala 2 lata i 3 miesiace, z dnia na dzien coraz fajniesze zdania ukladala.

Dziekuje wszystkim za dobre slowa. Mieszkanie w Warszawie bedziemy mieli dopiero od kwietnia, wiec z praca mi sie tak nie spieszy. Jutro jednak jade na romowe, na ktorej bardzo mi zalezy... Jejku, fajnie jakby sie udalo... Coz, jak nie, to tez dobrze, bo mielubysmy w marcu klopot z mieszkaniem...

Pozdrawiam,

Karolinna dzięki:-):-)Bo ja się ciągle zastanawiam do kogo on podobny..:-):-):-)
Monysia mała jest śliczniutka.
Iza ale fajnie Twoja córa je:-):tak::tak:
Mój Lolo ostatnio uwielbia nasze kapcie.Fajnie wygląda jak w nich biega.Pokaże potem.
Teraz jezdzi na rowerku po domku i sie śmieje w głos.Kochany skarbek...

no to witojcie przy poniedziałku!!I znwou nie mam weny więc tylko pozdrawiam i życzę miłego tygodniaBuziaczki Lejdis.. :-))Byłam wczoraj w kinie na filmie z linijki powyżej..uśmiałam się co nie miara ale drugi raz już bym nie poszła.. Fajny,lekki łatwy i przyjemny z drobną dozą dramaturgii...z happy endem... generalnie polecam ale bez przesady :-)))\Buziaczki

no to witojcie przy poniedziałku!!I znwou nie mam weny więc tylko pozdrawiam i życzę miłego tygodniaBuziaczki Lejdis.. :-))Byłam wczoraj w kinie na filmie z linijki powyżej..uśmiałam się co nie miara ale drugi raz już bym nie poszła.. Fajny,lekki łatwy i przyjemny z drobną dozą dramaturgii...z happy endem... generalnie polecam ale bez przesady :-)))\Buziaczki

A ja sie z Toba jak zwykle nie zgodze :-p:-D Nadal obstaje przy sowim i uwazam ze film jest swietny! :cool2:;-)

Co do farbowania to słyszałam,że nie powinno się tego robić w I trymestrze, ze wględu na zdrowie dzidziusia.Bo ta chemia może mu zaszkodzić.Ale do końca nie jestem tego pewna...

Witam wieczorkiem! Wpadłam na chwilkę przed serialami ;-)

Mała już prawie śpi, a mąż szaleje z kinem domowym, kupił dziś kable :baffled::-D Już mnie głowa boli :baffled:, ale efekty niezłe :cool2:

Bodzinka - no w pierszym trymestrze to na wszystko trzeba uważać, ale chyba Karolinna ma zamiar to robić już w drugim:confused: Ja farbowałam pod koniec, a wcześniej to nie pamiętam,ale raczej nie w pierwszym trymestrze.
Słodziutki ten Twój Lolo :tak:moja Karolka też mierzy papcie, buty itp. Komicznie to wygląda, a najśmieszniej wyglądała w święta u moich rodziców jak wytargała z szafki czerwone szpilki mojej mamy. Udało się jej je ubrać i w nich chodziła, szok że utrzymywała równowagę. Mała dama nam rośnie;-):-D

Karolinka dziękuje za wszystkie komplementy, zwłaszcza cioci imienniczce :tak::-):rolleyes:

A co do jedzenia mojej Królewny to ona już od bardzo dawna sama je, często nieźle się ufajda, ale przecież jest pralka:happy2:. Cóż to za wysiłek wyprać koszulkę w porównaniu z jej frajdą i nauką samodzielności :cool2:. Często nie chce inaczej i muszę jej dać żeby jadła sama, wtedy najwięcej zje. Wydaje mi się, że jak na swój wiek jest dość samodzielna i jestem z niej oczywiście DUMNA :happy2:.

Dziewczyny czy Wy coś wiecie o Mokkate, czemu przestała u nas pisać:confused::confused::confused:

reklama
Do góry