reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ooo jak miło że jesteście...ja też weny "niet" no więc do zaś..
mamaboo całkiem całkiem te Twoje dzieła :-):-) no i dobrze ze z tymi oskrzelami wsio ok..
Pozdro pozdro

aaa Karolla no to kiedy postawisz tę stopę szanowną na polskiej ziemi?? to zrobimy miting specjalnie z tej okazji!!!!!
Monysia, a filmiki to az łza w oku się kręci...jejuuu kiedy mój Maćko był taki...niby nie tak dawno temu...a jednak szybko się przechodzi z etapu do etapu z dzieciaczkiem...nie potrafię sobie wyobrazić,teraz,tutaj takiego maleństwa...myślę, że wszystkiego musiałabym uczyć się od początku..nie powiem, że nie chciałabym ale chyba mi już dobrze jest jak jest.. :-) przynajmniej narazie

hehe
a jednak cos skrobnęłam do Was... :-))));-)

papaapa

Serce Malwiny

reklama
Hello.
Cały dzień Was podzczytuję, ale jakoś nie miałam czasu, żeby napisać. Właśnie wysyłam filmiki na YouTub`a. Potem dam wam link to sobie pooglądacie.
Oskar dzisiaj strasznie marudny, cały czas by tylko na kolanach siedział. No i ma etap "Mamuś patrz !". Wszytsko muszę widzieć :-).
Monysia mi bardzo spowalaniają te filmiki, ale fajnie, ze macie taką pamiątkę. Boziu na tym ostatnik widać jaka wyczerpana i zmęczona byłas.
A co do tej modelki to wyjścia nie ma, bo jej co chwilkę fotki pstrykasz :-).
Czarnulka a skąd ty takie fajne ramki masz ? To są te gotowce do scrapbooków ? Ja miałam taki program Scrapbooking de Luxe. Supewr jest, tylko zapisuje w dziwnych formatach i tylko tym programem można je otwierać....A ty to w ogóle już mistrz jesteś w tych przeróbkach :-)
Karolinna no właśnie keidy zawitasz do Polski ?
Bodzinka nie mam pojęcia, może na dole jest jakiś przycisk więcej opcji czy coś. Nie mam pojęcia....

A ja wczoraj myślałam że pobiłe mojego bylam na niego tak wściekla :wściekła/y:że jak bym chodzila na ten kurs samoobrony to nie wiem co bym mu zrobila:wściekła/y::wściekła/y:dzis już go nie ma pojechal w trase moze i dobrze trochę odsapnę i sie uspokoje nie ma go 2 tyg.przyjedzie na połtorej dnia i jeszcze człowieka wnerwi brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dziś jak kapalam malego mialam ubaw po raz pierwszy siedzial w wanience kurcze jak sie cieszył i chlapał i ten szczery śmiech az się serce raduje szkoda ze człowiek nie moze nagrać oczami tej chwili:-(wstawie mojego smerfa z dzisiejszej kapieli :-):-):-)

Załączniki

• cudo.jpg
    cudo.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 33
  • cudo3.jpg
    cudo3.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 28
  • cudo2.jpg
    cudo2.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 34
  • cuda3.jpg
    cuda3.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 32
Gwioleta śliczne foteczki :tak:
ja dziś Mile posadziłam w wanience :-D
miała radoche :tak:
Mężulem się nie przejmuj,
faceci tacy są :-p umieją zaleść za skóre że hej

hej !!!

uf z robotą wyszłam prawie na prosta więc jutro z czystym sumieniem robie wypad do poniedziałku ! No ale nie moze być pięknie bo jakiś czas temu robolało mnie ( jakbym miała siniak ) nad dziąsłem ale ząb i samo dziąsło nic no i po rentgenie u dentysty nic w zębie nie wyszło więc może zatoki ale jak rozwiercił mi zębola to jednak coś tam robi sie i kanałówke i oczywiście antybiotyk :baffled: i takim sposobem nawet winka sie nie napiję :sorry2: A najgorsze ze mnie dalej boli i nie wiem co to mi sie robi !!

Karolka no wlasnie jak kiedy wraccie ?

giwioleta ale slodziak Twojego rycerza !!

nic spadam spać bo jutro pakowanko ( zapewne zapomne o czymś :baffled: )

My już po zakupach, teraz biorę się za sprzątanie. Oskarek wczoraj 3 razy zrobił siusiu na nocnik. Dzisiaj nauki ciąg dalszy. Coś jest nie tak z tym You Tube, nie umiem filmiku przesłać.... Chyba na PhotoBucket spróbuję i podam Wam linka, ale to później.
Dzisiaj na obiad bez eksperymentów, zupka pomidorowa :-)
Monysiu zapomniałam ci wcześniej napisać. Naleśniki zrobiłam zmleka, wody, mąki i jajek + sól. Jeszcze prostszy przepis niż na słodko.
Justyna ałć, współczuję....
Gwioleta obawiam się, że i ten kurs na nic by się nie zdał :-) Takie są chłopy i nic nie zrobisz.... A fotki śliczne. Mały na pewno miał wielka radochę.
A propo mauszków - w środę odkleiłam plaster i jeszcze nie ma okresu...... Mam nadzieję, że Oskar nie doczekał się jeszcze rodzeństwa......

Cześć dziewczyny wyobrazcie sobie ze siedzę sobie wczoraj przy kompiku a tu gdzies około 23 wchodzi mój mąż blady jak sciana ścieło mnie bo miał być w trasie okazało się ze tak długo go ładawali no i nie jechał dalej bo się żle czuł kreciło mu się w głowie i był słaby położył się i zasnął a ja nie mogłam spać ciągle myślałam co mu jest dziś poszedł do lekarza i prawdopodobnie nerwica lub wysokie ciśnienie albo jedno i drugie musi porobić badania dobrze ze ma takiego wyrozumiałego szefa i może na weekend zostać no i mi złość przeszła nawet żal mi się go zrobiło może to przez naszą kłótnię:-:)-:)-(

Dzień Dobry !!!

Dziś moja Mała to nieśpioch :-D ech :dry:

Mama Boo
dzięki

Justyna życze milusiego wypoczynku :tak:
należy Ci się

Włąśnie Karolcia kiedy wracacie ???
A wyjechaliście w pogoni za kasą czy inny powód ???
Sorry jeśli nie powinnam pytać

Dziwczyny tak sobie myśle
Majeczke chowają chyba :-(

reklama
Do góry