reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285

Monysia Twoja Milenka to chyba modleką zostanie, z resztą przy Tobie innego wyjścia nie ma :tak::-). No i wielkie brawa za skucesy Małej !

Dzięki za brawa :-D ale dlaczego nie ma wyjścia ??? :confused:
Syper że oskrzela czyste, zdrówka życze :tak:
A te należniki to z jakim mięsem ???
I na słodko placek ??? :confused:

No to wkładam zdjęcia a co.................

Sotkanko musiało się udać, super foteczki ;-)

Super musiało być...Ale wam zadroszcze:tak::tak::tak:

Ja też :tak:

Mnie dzisiaj strasznie głowa boli
icon_sad.gif

Mnie też ostatnio boli prawie codziennie :confused::zawstydzona/y:

Prześliczne :-):tak: Kobietki jak Wy robicie
takie śliczne foteczki ???

reklama
Tak wogóle to witam się późną porą :-)

Ech ta noc była ciężka- Milena prawie nie spała
a o 6 się obudziła na całego :zawstydzona/y:
Miałam nerwa normalnie :wściekła/y:
Po 8 dopiero zasnęła na godzine na moim brzuchu :dry:
Cały dzień zmierzła :-(
spać chciała a robiła tylko krótkie drzemki :sorry2:

Moi staruszkowie wrócili znad morza
bo byli u rodzinki tam gdzie my w lato :tak:
Wię zaangażowałam teścia żeby ich odwiedzić (niespodziewanka)
Cieszyli się :tak::-D zaskok totalny :-) ale było fajnie :-D

hej nocką ;-)

monysia fajnie ze niespodziewajka dla rodzinki sie udała hahaha

Mama boo fajniutkie i pomysłowe :-)

A ja też robie takie obrazki w programie PSP XI PL

A to moje ostanie dwa :-)

KitMoment_Papel3jpgggg.jpg

maria-sweet_days-paper06.jpg

Dziewczynki foteczki są superowe:tak::tak::tak:JA robie na corelu..No zgubiłam palete kolorów,żeby zmieniać kolory rameczek i nie wiem jak ją odzyskać.Może któraś wie???

reklama
.Hejka.

.Ja latam z katarem a Lenka ma wieczorami gorączkę,tylko z jakiego powodu?ani katarku ani kaszelku:rolleyes2:. No i zmartwienie jest.

.Super foteczki powklejałyście.

.Trochę wam zazdroszczę tych spotkanek:-D ale niech no ja tylko postawię nogę na polskiej ziemi :-p.

.justynka a cóż ci tak weny brak:confused:.Jak tam Liwia?

.mamaboo karteczki nawet nawet,praktyka czyni mistrza;-)

.czarnulka bardzo fajne te karteczki robisz:tak: może się kiedyś do ciebie zwrócę z zamówieniem;-).

.Miłego dnia.

Do góry