reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam
dzisiaj miałam wolne ...ale ten dzien jakis taki inny. Nie wiem jak wy ale myslmi i dusza byłam z "Maja". Razem z Filipkiem zapalilismy świeczke która pali sie do teraz .
Czytalysmy wypowiedz Karlam???
Monika i Marcin byli tak silni ze w spokoju pożegnali swoją kruszynkę.
Boze jaki ten świat niesprawiedliwy.
Utrata własnego dziecka to chyba najgorsze co może spotkąc rodziców.
Modle sie wieczorem za NIch wszystkich by w koncu zaswiecila nad nimi iskierka na lepsze jutro.

MamaBoo znam ten stres......poczekaj kilka dni a potem teścik proponuję.Przyjmi moje zaproszenie na naszej kalsie :-))))
Karolina kiedy zawitasz na ojczyznie?????

Gwioleta z jakiego osiedla jestes????Bobasek przesliczny taki do schrupania:-)

Zaraz wkleje aktualne fotki

reklama
1,To w odwiedzinach u koleżanki z pracy.
2,Lubię żelki :-)))
3,Bawie się

Załączniki

• odwiedziny.JPG
    odwiedziny.JPG
    69,3 KB · Wyświetleń: 52
  • zelki.JPG
    zelki.JPG
    56,6 KB · Wyświetleń: 34
  • bawie sie.JPG
    bawie sie.JPG
    55 KB · Wyświetleń: 32
Czytałam posta Karli.... Łzy aż same płyną. My chyba nawet nie doceniamy codziennie jakie mamy szczęście, że Nasze dzieciaczki są zdrowe. Złościmy się i czasem dąsamy na dzieci, na mężów. A czasem jedna chwila zmienia całe życie..... Monika i Marcin na pewno przeżywają teraz trudny okres, ale mam nadzieję, ze przetrwają to dzielnie i wkrótce w ich rodzinie zawita nowe życie, które pomoże uporać się ze smiercią Majeczki.....

Dzisiaj położyłam Oskara wcześniej na popołudniową drzemkę. Zasnął o 13:30 a obudził o 15. Ale marudzi strasznie od tamtej pory.....Dziewczyny mam stresa. Ja nie wiem co zrobię jak będę w ciąży......... :no::baffled::no: Jeszcze teraz oglądałam film "Wpadka" i wyłam na końcu jak kobieta dziecko urodziła..... Eh..... A tak a propo wspomnień to wrzucam już filmiki na Photobucket - m,.in. jak Oskar szalał jak był jeszcze w brzuszku :-)
MamaBoo - Photobucket - Video and Image Hosting
Ewcik zapomniałam Ci odpowiedzieć - dodałam Cię na n-k . A co do smoka to nie mam pojęcia co Ci poradzić. Ja na szczęście nie miałam tego problemu. Mój bratanek oddał Mikołajowi w tamtym roku i się oduczył, ale to już jakby nie na czasie......

Ewcik super foteczki:-):-)Ja jak wrzuce to pokaże jak dziś Lolo z moją czapą szalał.Ja też ciagle myśle o Monice...Jak mały rozrabiał to myślałam,że ona dałaby wszystko żeby Majcik rozrabiał, wyrzucał ciuchy z szafki i robił tyle innych rzeczy, które nas denerwują...

Helllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooo

Ferie mi się kończą...........................nie żebym się dołowała:cool:

Wszystkie zdjęcia rewelacyjne:happy2::-)

monysiu, moja mała to też z tych nieśpiących dzieci....teraz już nawet mi w dzień nie sypia....ale za to o 19 spi i mam czas dla siebie:-)

justynko, miłego wypoczynku:cool2:

A moje dziecię dziś cały dzień w jednych majtkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba nam się udało:sorry2:

miłego wieczorku:-)

reklama
Ewcik - w nocy i zasypiamy z całym folwarkiem - tzn. minimum dwa koty (a bywa, że i cztery), do tego obowiązkowo krowa, świnka i piesek.

Do góry