reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejoo, a ja jestem po spotkanku z Gwioletką i jej kochaną watachą!!!! Wiolu dzięki za wszystko !!! Powstawiaj zdjątka jak będziesz miała chwilke, albo podeślij mi to ja powstawiam i zasypie nasze dziewczyny...
Ale tak poza tym to chyba coś dziewczyny nie mają weny na udzielanie się tutaj...:-:)-:)-(
MamaBoo a w jakim to MOPSie jest taka ważna szkoła samoobrony że gazety robią z Wami wywiady??:-):-) to mamy sławną koleżankę na naszym forum... Zdroweczka dla Oziego!!!
Monysia śliczna ta Twoja córcia,normalnie modelka!!!!!!:tak::tak::-):-) śliczne te zdjątka i z szłapkami i z lusterkiem i z usmieszkiem..wszystkie...
Bodzinka super kawalera już masz,extra chopok z niego!!!! no i oczywiście supcio oprawione te zdjęcia,brava dla mamuśki!!!!:-)
POzdrówka i do zobaczonka
Dziewczyny wracajcie do nas....:-:)-:)-(

reklama
Tysiunia....to ja dziękuję ze w końcu doszło do spotkania a najbardziej się cieszę ze wytrzymalaś z moja bandą :-):-):-)mam cichutką nadzieje że dojdzie jeszcze do spotkania zapraszam dom mój stoi otworem:tak:
mamo boo nie zazdroszczę ucałuj małego niech szybciutko zdrowieje kurcze człowiek faktycznie by musial pomyśleć powaznie o jakieś samoobronie tyle teraz się dzieje zlego a my takie kruszynki.......monysia mojego też wstaw do kolejki może kiedyś zostaniemy rodzinka??????????????????te nóżki mnie powaliły chyba tez zrobie malemu takie zdjęcie:tak:

No to ja juz się udzielam.Czekamy na foteczki ze spotkanka:-):-):-)Oj mój mały zaczyna się buntowac, teraz śpi na reszcie a ja mam czas na kawke 3w1:tak::tak::tak:

No to wkładam zdjęcia a co.................

Załączniki

• zz1.jpg
    zz1.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 33
  • zz2.jpg
    zz2.jpg
    64,1 KB · Wyświetleń: 25
  • zz3.jpg
    zz3.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 29
  • zz4.jpg
    zz4.jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 31
  • zz5.jpg
    zz5.jpg
    56,8 KB · Wyświetleń: 35
A tu reszta.....

Załączniki

• zz7.jpg
    zz7.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 34
  • zz6.jpg
    zz6.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 27
  • zz8.jpg
    zz8.jpg
    58,2 KB · Wyświetleń: 25
  • zz9.jpg
    zz9.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 36
  • zz11.jpg
    zz11.jpg
    92,5 KB · Wyświetleń: 33
hej kochaniutki
icon_smile.gif

Mnie dzisiaj strasznie głowa boli
icon_sad.gif
Z papierkami sie uporałam (okaze sie jeszcze o 12 jak przyjdzie księgopwa po nie
icon_rolleyes.gif
) moja Emilka teraz ząbkuje i strasznie to przechodzi
icon_sad.gif
ja juz nie mam siły
icon_cry.gif
marudzi chyba za wszystkie dzieci z osiedla
icon_evil.gif
Normalnie głowa mi pęka a denerwowac sie tez nie mam siły wiec czasami mnie to przerasta i sobie płacze
icon_cry.gif

Fotki wszystkie rewelacja! dzieci i ze spotkania :-)

Ja będe miała spotkanko przez weekend z Justyną i jej rodzinką ;-)

A ja się usmiała u lekarza niesamowice, normalnie ubóstwiam tego faceta....
Wział sobie mój telefon, puścił sobie sygnała, pogadaliśmy, w sumie 15 minut tam siedzieliśmy. Na szczęście to nic z oskrzelami, mocne przeziębienie tylko.
A teraz zrobiłam na obiad naleśniki z mięsem. Dziewczynyyyyyyy - mniam :-). Zjadłam dwa takie a czuję się (i wygladam) jak w 4 msc :tak:. A Mój Aniołek śpi już od 15, przebudził się i znowu zasnął. Potem pójdzie pewnie ok. 23 spać.... :no:
Dziewczyny śliczne zdjęcia, spotkanko musiało być udane. No i dzieciaczki chyba też się dogadały :-).
Czarnulka oj współczuję tego ząbkowania.... Mam nadzieję, że szybko wyjdą wszystkie ząbki i będzie po krzyku.
Trysia MOPS Katowice. Ale z tego co czytałam w internecie to wiele MOPSów w |Polsce ma takie kursy. Ja po amroku nie wychodzę sama z domu, nawet smieci wyrzucić... Chyba się za dużo CSI naoglądałąm :-D
Gwioleta mogliby takie kursy darmowe prowadzić dla wszystkich kobiet, choć powiem szczerze, że jak się uczy na kobiecie to jest łatwo,a le małż. jak się uczepi to nie ma szans na jakąkolwiek obronę :-D

3 czwórki na raz!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:Bez gorączki, biegunki i większych sensacjii.Troche płaczu dzisiaj i marudzenia ale nie duzo:tak::tak::tak:

reklama
Do góry