reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
HEj babeczki :-)

Głowa mnie pęka na maxa dzisiaj :-( Ale wam wkleje cos na poprawe humorku i czytac uwaznie ;-)

Ojciec wraca z pracy i widzi, jak trójka jego dzieci siedzi przed domem, ciągle
ubrana w piżamy i bawi się w błocie wśród pustych pudełek po chińszczyźnie,
porozrzucanych po całym ogródku.
Drzwi do auta żony były otwarte, podobnie jak drzwi wejściowe do domu i nie
było najmniejszego śladu po psie.
Mężczyzna wszedł do domu i zobaczył jeszcze większy bałagan. Lampa leżała
przewrócona, a chodnik zawinięty pod samą ścianę. Na środku pokoju głośno grał
telewizor na kanale z kreskówkami, a jadalnia była zarzucona zabawkami i
różnymi częściami garderoby.
W kuchni nie było lepiej: w zlewie stała góra naczyń, resztki śniadania były
porozrzucane po stole, lodówka stała szeroko otwarta, psie jedzenie było
wyrzucone na podłogę, stłuczona szklanka leżała pod stołem, a przy tylnich
drzwaich była usypana kupka piasku.
Mężczyzna szybko wbiegł na schody, depcząc przy okazji kolejne zabawki i
kolejne ciuchy, ale nie zważał na to tylko szukał swojej żony. Zaniepokoił się
że może jest chora, albo, że stało się coś powżnego. Zobaczył, że spod drzwi
łazienki wypływa woda. Zajrzał do środka i zobaczył mokre ręczniki na podłodze,
rozlane mydło i kolejne porozrzucane zabawki. Kilometry papieru toaletowago
leżały porozwijane między wszystko, alustro i wszystko pomalowane były pastą do
zębów.
Przyspieszył kroku i wszedł do sypialni, gdzie znalazł swoją żonę, leżącą na
łóżku w piżamie i czytającą książkę. Spojrzała na niego przeciągnęła sie i
zapytała jak mu minął dzień.
Popatrzył na nią z niedowieraniem i zapytał:
- Co się tu dzisiaj działo?
Przeciągnęła sie ponownie i odpowiedziała:
- Pamiętasz kochanie, że codziennie jak wracasz z pracy do domu, to pytasz co
ja do cholery dziś robiłam?
- Tak odpowiedział z niechęcią.
- Więc dziś tego nie robiłam.

reklama
hej
ten okres przed świateczny mnie dobija ,wielka gonitwa za wszystkim:wściekła/y:pełno ludzi,wszędzie kolejki .Wczoraj robiłam pierogi ,jutro na kontrol do lekarza z dziewczynkami ,jeszcze kolęda :wściekła/y:Prezentów nie mam jeszcze tylko dla Oliwi tablica magnetyczno kredowa bo tak lubi pisać:-)

trysia dzięki za zaproszenie;-)ale już masz kawalera:szok: to ma się rozumiec że też zaczynacie prace nad rodzeństwem dla Maćusia:tak:
gwioletka dzięki za komplementa ,twój krasnalek był wcześniaczkiem?

Hej Mamuśki !!!

Kurcze co wejde na kompa to mnie coś odciąga :-(
To dziecie, to mąż, to gotowanie :-p
Ale dziś zrobiłam przynajmniej bigos i kapuste z grzybami
Mała 1,5 h temu wypluskana i śpika sobie jak narazie
A mi od wczoraj tak wysiada kręgosłup że szok

Pozdrawiam Mamusie i Dzidziusie

Życzę zdrówka

i ja śie witam !!!

my dzis na zakupy wyrawaliśmy po pracy, no i męzuś wpadł na genialny pomysł że tak długo będziemy siedzieć aż kazdemu kupimy prezent, co z moim niezdecydowaniem było ryzykowne !! Ale został nam tylko mój szwagier więc plan prawie w 100% wypalił !!!
Liwci oczywiście przy okazji tez coś kapneło i kupiłam jej super sukienke i bluzeczke w 5 10 15 ! Ucieszona przynosze jej to do domu i mówie zobacz co ja tu mam a ta leci otwiera torbę i zniesmaczona sie pyta " a gdzie barbie ???" " nie mas ? " :baffled: Jakąś zajawkę na tą paskudę dostała i tak sie uparła że szok, nawet tłumaczenia że barbie ma piękne włosy, długie nogi i przede wszstkim ładny biust i w związku z tym mama tylko w kompleksy wpadnie nie poskutkowało :cool2:

Heloł

Justynak fajnie ze Twoja Liwcia juz całymi zdaniami.
Filip ostatnio wziął mój telefon i tak mówił do niego
_"hallooo, niania Fifi ba , pa pa "
Dzownił do super niani, lubi to ogladac ale boi sie ją , wiec jak zrobi cos zle to dzwoni.

Dziewczyny ja w tym roku biore siweta na luz. Preznety dokoncze kupowac w piatek , jedzonko juz mam w poniedzialek zrobie sernik , salatke i rybke a reszta mama . W pierwszy dzien swita u tesciowej a pozniej znow u mamci w drugi dzien:-):-):-):-)

Wczoraj zrobiłam nie zły numer. Wziełam maszynke i goliłam Filipkowi włosy ustawiona na 4 . Wszystko było ok ale wieczorem stwierdzialm ze musze jedna miejsce poprawic . Wzielam za maszynke i zrobilam na z boku pasek prawie na łyso:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: moj mąż czyscił maszynke i suatwił na 1.
Filip chodzil potem i mówił "dziura"
No trudno musi poczekac az troche odrosnie, najgorsze ze swieta i koleda w sobote :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry