reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!

Melduję swój powrót na BB!!!!! :-):-):-) Od wczoraj mamy znów internet :tak:. Niestety nie mam teraz czasu żeby poczytać i nadrobić zaległości, wiadomo, świąteczne porządki. Cały tydzień chodziłam do pracy na 15, sprzątałam tylko trochę rankami, więc mnóstwo pracy przede mną :szok:.

Buziaczki!!!

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

reklama
HEJKA!!!

Wpadłam na chwilę. Zrobiłam sobie przerwę w sprzątaniu. Od rana wzięliśmy sie z mężem i jest błysk :-) Własnie dostałam wiadomość, ze prezent który zamówiliśmy Kamilkowi na allegro pod choinkę nie dojdzie ponieważ kurier ją stracił :-:)zawstydzona/y:i przez dupka mój synuś nie będzie miał nic pod choinką :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Justyna - wklej póżniej fotkę nowej fryzurki a co do ząbków to Kamilkowi w tym miejscu nic nie widać Mam nadzieję, ze zanim wyjdzie trójka z lewej strony to ta dwójka wyjdzie mu wcześniej

Iza1- witaj znów na pokładzie ;-):-):-D Moze znów te bb będzie takie jak kiedyś ;-)

Monysiu - niestety tak jest z małym dzieckiem. Mój Kamilek jest takim żywym dzieckiem, ze do tej pory nie umiem sobie sama poradzić z wszystkim. Czasem nie mam obiadu bo poprostu sama przy małym nic nie zrobię. Włazi mi wszędzie i wszystko rozwala itd. Ja też miałam taki dzien jak Kamilek był malutki jak Milenka, ze z bezradności już nim potrząsłam myślę, ze każda z nas to samo miała.

Muszę dziś zaliczyć też spowiedż takze wyruszę do kościółka jak mały wstanie. Teraz zrobię sobie kawkę a potem prasowanko.
Trzymajcie sie. Miłego dnia.

Dobry wieczór wszystkim
PADAM juz ze zmeczenia:-:)-:)-:)-:)-:)-(
ALe zaraz wam wkleje obiecane fotki kuchni, tak jak wczesniej pisałam - wszytsko tanim kosztem.;-);-);-);-);-)

A jak atmosfera przedswiateczna u Was, prezenty już sa????:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Ja juz prawie mam pokupione jeszcze jutro rodzicom Grzegorza i mamie
W tym roku Grzegorzowi kupiłam maszynke do golenia z BRAUNA troche sie wykosztowałam ale warto. Raz do roku to może byc:-):-):-):-)

Załączniki

• Obraz 182.jpg
    Obraz 182.jpg
    527,7 KB · Wyświetleń: 65
  • Obraz 183.jpg
    Obraz 183.jpg
    551,8 KB · Wyświetleń: 49
  • Obraz 184.jpg
    Obraz 184.jpg
    457 KB · Wyświetleń: 39
  • Obraz 185.jpg
    Obraz 185.jpg
    635,8 KB · Wyświetleń: 83
  • Obraz 181.jpg
    Obraz 181.jpg
    626 KB · Wyświetleń: 75
.Hej.

.Nie pisałam parę dni bo nie mieliśmy neta,mamy radiówkę,a teraz udało nam się złapać na piętrze,przykleiliśmy kompa do okna;-) nie wiem kiedy będziemy mieć znów normalnie neta,więc gdybym nie zdążyła to. :

.WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008.

.życzymy z Lenką:-).

Pełych radości,pokoju szczęścia ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz wszelkiej pomślności w NOWYM ROKU 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny!

Niech piękne chwile
polskiej Wigilii
upłyną
przy żywicznym zapachu
strojonej choinki,
ze wspólnie śpiewaną kolędą,
z upragnionym gościem
przy stole
i w rodzinnym,
pełnym radości gronie...

Życzę Wam zdrowych, spokojnych, miłych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego 2008 Roku. Niech ten Nowy Rok przyniesie każdej z nas to, o czym skrycie marzy
:biggrin2:

Luczynka z Rodzinką

noel26hu0.gif

Stołów pięknie ozdobionych,
jadłem suto zastawionych
i prezentów z dwa tuziny,
niech zazdroszczą Wam rodziny!
Żadnych sporów, żadnych kłótni,
niechaj nikt nie będzie smutny
- grunt to dobre wieść pożycie,
a karpiowi... daruj życie!
I każdemu - przyjaciela,
co czasami łzę ociera...
i wszystkiego co Wam trzeba,
no i jeszcze gwiazdki z nieba. życzy Aga z rodzinką:tak::-)

Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

TEGO WSZYSTKIEGO ZYCZY RODZINKA "EWCIKA"

P.S Dziękuję za życzenia na naszej klasie !!!!

reklama
Do góry