reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Ewcik, odebrałam:happy2:a cierpliwości do wgrywania zdjęć nie mam.Awatarek - a Ty coś takiego masz:confused::-pnie widzę

karilinnko, a stronka ostatnimi czasy stała się modna....

teraz już znikam na 100%

kolorowych

.ewcik jeszcze sie nie zalogowałam ale znalazłam moją klasę z podstawówki!!!niesamowite zobaczyć jak się niektórzy pozmieniali!:-D dzięki za link,przekażę mężowi ,pewnie też poklika:-D.

.Dobranoc Kobitki.

kilka z Irolii teraz:

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 58KB).
1000295bw8.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 52KB).
1000300qh0.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 54KB).
1000309mw7.jpg

Irolski Janko muzykant :):)
1000249vn7.jpg

jedziemy prawidłową stroną drogi :happy2::happy2:
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 42KB).
1000268wq9.jpg

Hej kobietki
001.gif

Ja wczoraj cały dzień robiłam porządek w zabawkach
icon_eek.gif
icon_lol.gif
za to 1,5 worka 120 l do oddania do domu dziecka
001.gif
BRactwo Suzuki do którego moj m należy jedzie na mikołaja i wezmą odemnie te zabawki
001.gif
dokładam też chodzik i rowerek
001.gif
MAm nadzieje że dzieciaki się ucieszą
001.gif

Dzisiaj będe robiła porządek w ciuszkach i bede jechała do aushana oddac zabawki :twisted: bo kupiłam kucyki pony dwa po 188 zł a w realu są identyczne po 119zł :twisted: 8) wiec kupe kasy
icon_redface.gif
Tak to jest jak sie nie sprawdzi nic przed zakupamy
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif

reklama
:-D:-D:-Djacie gacie co tu się porobiło, Karolinnka po prostu szok ja tu się ożywiło!!!!!!!!!!!!!!!!! już nie pamiętam kiedy ostatni raz było 5 stron postów za jeden dzień!!!normalnie szok... Nawet Anula się odzywa z niebywałą częstotliwością...:-D:-D
Karolcia super fotki a Lenka to już niezła pannica!!!! jacie gacie, nie mogę się nadziwić temu wszystkiemu...
Kubusiowa,no to może zrobimy małe Żorskie spotkanko;-);-),tylko z tym czasem,którego tak brakuje, to ciekawe kiedy...:-) Wybacz, że pytam, ale nie wiem dokładnie czym tym sie zjmujesz,co projektujesz??wnętrza, bo takie wnioski wyciągnęłam z jednego z postów naszych dziewczyn..:tak:
Kaśka super widoczki,zielono-szara irlandia,niesamowite..i te klifowe wybrzeże, cudeńko
Kurcze, a ten portalik nasza-klasa.pl to daje popalic czasowo ale i tak daje dużo frajdy,ja juz też skleciłam prawie połowę klasy z liceum i może 1/3 podstawówki no i oczywiście szykujemy się na spotkania klasowe!!!:-D:-D
A mój Dziabąg to normalnie szokuje z dnia na dzien swoimi nowymi spostrzeżeniami, typu: Po wyjściu dziadka z toalety.: " a wytarłeś siusiaka" higiena ponad wszystko!!!hehehehe:-D:-D:szok:,albo z czego jest barszcz: "no oczywiście że z Knorra" hihii ale to już chyba mówiłam Wam..
Całuśne pozdrowionka
Papapapa

Do góry