reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Witajcie :-)
Koniec żartów bo sie jeszcze poobrażamy na siebie!!! A tego nie chcemy !!!
Koniec żartów bo sie jeszcze poobrażamy na siebie!!! A tego nie chcemy !!!
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Dzisiaj nocka była taka sobie.EMilka spała spokojniutko ale Wikusi cos sie przysniło i w nocy krzykiem zaczeła wołać TATA
ciekawe co jej sie przysniło
Mnie dzisiaj potwornie głowa boli
Normalnie koszmar! Chyba pujde polezec puki małe ładnie sie bawią
Mnie dzisiaj potwornie głowa boli
justyna
Fanka BB :)
Witam !!!!!!!!!
ojojojojoj dziś wstałam dopiero o 9 i pewnie spałabym dalej gdyby nie to że mój męuś wychodząc przyszedł i mi mówi " pyszne" to śniadanie które "zrobiłaś" Chyba mnie budził jak jechał po chleb rano żebym wstała i zrobiła ale jakoś podusia mnie przytrzymała no i mój kochany załamany że mu dziecko w matkę się wdało bo Liwia to tez taki zgniłek i lubi pospać dziś wstała po 9 :-)
wczoraj nad ranem Liwia ryk piska ale prawie zawału dostałam a ona że "pies am noge " biedna aż sie trzęsła !!
ojojojojoj dziś wstałam dopiero o 9 i pewnie spałabym dalej gdyby nie to że mój męuś wychodząc przyszedł i mi mówi " pyszne" to śniadanie które "zrobiłaś" Chyba mnie budził jak jechał po chleb rano żebym wstała i zrobiła ale jakoś podusia mnie przytrzymała no i mój kochany załamany że mu dziecko w matkę się wdało bo Liwia to tez taki zgniłek i lubi pospać dziś wstała po 9 :-)
Dzisiaj nocka była taka sobie.EMilka spała spokojniutko ale Wikusi cos sie przysniło i w nocy krzykiem zaczeła wołać TATAciekawe co jej sie przysniło
Mnie dzisiaj potwornie głowa boliNormalnie koszmar! Chyba pujde polezec puki małe ładnie sie bawią
wczoraj nad ranem Liwia ryk piska ale prawie zawału dostałam a ona że "pies am noge " biedna aż sie trzęsła !!
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
...
Ja nie wiem z kąd tym naszym maleństwom takie kosznmarne sny do główek wchodzą
a z żartami ja również light ale czasami lepiej wczesniej zaprzestac by przypadkowo nie przesadzić
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Moj Radzio tez lubi tak ''miło'' mi przygadać czasami hahaha
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
masz rację jak zwykle Czarnula !!!
Cieszy mnie to baaardzo
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A moja Wikusia wczoraj podczas zabawy udeżyła oczkiem o ławe (stół) i ma siny pasek tuz nad powieczką i spuchnięte :-( połowe oczka ma zasłonięte przez opuchlizne :-( Ale na szczęście nie rozcieła sobie! uffff.....
Podziel się: