reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dzisiaj nocka była taka sobie.EMilka spała spokojniutko ale Wikusi cos sie przysniło i w nocy krzykiem zaczeła wołać TATA
icon_sad.gif
ciekawe co jej sie przysniło
icon_sad.gif

Mnie dzisiaj potwornie głowa boli
icon_sad.gif
Normalnie koszmar! Chyba pujde polezec puki małe ładnie sie bawią
icon_wink.gif

Witam !!!!!!!!!

ojojojojoj dziś wstałam dopiero o 9 :eek: i pewnie spałabym dalej gdyby nie to że mój męuś wychodząc przyszedł i mi mówi " pyszne" to śniadanie które "zrobiłaś" :rofl2: Chyba mnie budził jak jechał po chleb rano żebym wstała i zrobiła ale jakoś podusia mnie przytrzymała no i mój kochany załamany że mu dziecko w matkę się wdało :-D bo Liwia to tez taki zgniłek i lubi pospać dziś wstała po 9 :-)

Dzisiaj nocka była taka sobie.EMilka spała spokojniutko ale Wikusi cos sie przysniło i w nocy krzykiem zaczeła wołać TATA
icon_sad.gif
ciekawe co jej sie przysniło
icon_sad.gif

Mnie dzisiaj potwornie głowa boli
icon_sad.gif
Normalnie koszmar! Chyba pujde polezec puki małe ładnie sie bawią
icon_wink.gif

wczoraj nad ranem Liwia ryk piska ale prawie zawału dostałam a ona że "pies am noge " biedna aż sie trzęsła !!

ojojojojoj dziś wstałam dopiero o 9 :eek: i pewnie spałabym dalej gdyby nie to że mój męuś wychodząc przyszedł i mi mówi " pyszne" to śniadanie które "zrobiłaś" :rofl2: Chyba mnie budził jak jechał po chleb rano żebym wstała i zrobiła ale jakoś podusia mnie przytrzymała no i mój kochany załamany że mu dziecko w matkę się wdało :-D bo Liwia to tez taki zgniłek i lubi pospać dziś wstała po 9 :-)

Moj Radzio tez lubi tak ''miło'' mi przygadać czasami hahaha

reklama
A moja Wikusia wczoraj podczas zabawy udeżyła oczkiem o ławe (stół) i ma siny pasek tuz nad powieczką i spuchnięte :-( połowe oczka ma zasłonięte przez opuchlizne :-( Ale na szczęście nie rozcieła sobie! uffff.....

Do góry