reklama
frezyjka to moja mała była tak prawie o kilo większa od Twojej : duża ta moja mała,kolejny plus cesarki,bo pewnie bplało by strasznie. Hm,z Tychów to ja znam osiedle M i H ,mieszkacie tam gdzieś ? a no i wiem gdzie kino Andromeda kiedyś się bywało w Tychach,oj bywało
acha,jeszcze jedno Frezja ;D Oliver już jest zajęty ;D
ps.zdjęcia małej cudne
acha,jeszcze jedno Frezja ;D Oliver już jest zajęty ;D
ps.zdjęcia małej cudne
hej
Frezyjko skad ja te Zabrze wytrzasnelam ;D nie mam pojecia .
Oliverek zajety przez panne Lene jeszcze w brzusiu siedziala a rodzice juz ja swatali ;D
No chyba ze Oli jakis haremik maly sobie sprawi
Karolka no ladna synowa bede miala ;D byle by nie byla wieksza od niego ;D
Zabkowanie sie zakonczylo . 3 zeby dzien za dniem , ;D mamy juz 7 zebow , dobrze ze Oli zapomnial juz o cycuniu Ok zmykam , dziadek przyszedl w odwiedzinki ;D
Pozdrawiam papapap
Frezyjko skad ja te Zabrze wytrzasnelam ;D nie mam pojecia .
Oliverek zajety przez panne Lene jeszcze w brzusiu siedziala a rodzice juz ja swatali ;D
No chyba ze Oli jakis haremik maly sobie sprawi
Karolka no ladna synowa bede miala ;D byle by nie byla wieksza od niego ;D
Zabkowanie sie zakonczylo . 3 zeby dzien za dniem , ;D mamy juz 7 zebow , dobrze ze Oli zapomnial juz o cycuniu Ok zmykam , dziadek przyszedl w odwiedzinki ;D
Pozdrawiam papapap
aga no cóż, ja jestem wysoka ;D będzie miał dziewczynę -modelkę ;D ale ten Twój synek ma żąbków!!
no i właśnie mała się budzi :
powiedzcie co zrobić,bo prawie non stop mi leci mleczko : i prawie nonstop mam mokre bluzki,co denerwuje mnie okropnie dodam że wkładki laktacyjne nie wchodzą w grę. Cieszę się że mam tyle pokarmu ale niech to nie leci sobie póki mała nie weżmie cyca do buźki :
no i właśnie mała się budzi :
powiedzcie co zrobić,bo prawie non stop mi leci mleczko : i prawie nonstop mam mokre bluzki,co denerwuje mnie okropnie dodam że wkładki laktacyjne nie wchodzą w grę. Cieszę się że mam tyle pokarmu ale niech to nie leci sobie póki mała nie weżmie cyca do buźki :
Witam,
Ja zakatarzona, rozgoraczkowana, a dzisiejsze przeciekawe wyklady to mnie juz do konca rozlozyly.
Frezja, to daj namiary to wpadne, nie widze problemu
Ja mieszkam bliziutko kina Andromedy.
Aga to Oliwier ma juz wiecej zabkow niz Sonia. Cos jej stanelo z wyrzynaniem. Od paru miesiecy nic nie wychodzi, zaczynam sie niepokoic - obecnie ma 6.
Karolina z mleczkiem Ci nie pomoge, ja mialam odwrotna sytuacje - mialam kryzys laktacyjny
Pozdrawiam,
Ja zakatarzona, rozgoraczkowana, a dzisiejsze przeciekawe wyklady to mnie juz do konca rozlozyly.
Frezja, to daj namiary to wpadne, nie widze problemu
Ja mieszkam bliziutko kina Andromedy.
Aga to Oliwier ma juz wiecej zabkow niz Sonia. Cos jej stanelo z wyrzynaniem. Od paru miesiecy nic nie wychodzi, zaczynam sie niepokoic - obecnie ma 6.
Karolina z mleczkiem Ci nie pomoge, ja mialam odwrotna sytuacje - mialam kryzys laktacyjny
Pozdrawiam,
Frezja pierwszy wyszedli w 5 m-cu , potem po miesiacu dwa nst, po kolejnym znow jeden , potem 3 m-ce nic i trzy naraz ;D
Sandrusia nic sie nie martw , widzisz Oliverkowi tez dlugo nie rosly a potem sie syply jeden za drugim
Wapno i wit D3 jest odpowiedzialna za wzrost kosci i zabkow . To taka podpowiedz , ale spokojnie zobaczysz rusza hurtem
Karolka to normalne , nawal pokarmu ma kaza kobieta (oprocz mnie ;D) wkrotcce sie to wszystko unormuje ,poki co musisz do tego przywyknac
Jutro ide na podboj szitali ;D Trzymac kciuki ;D
Pozdrawiam pa
Sandrusia nic sie nie martw , widzisz Oliverkowi tez dlugo nie rosly a potem sie syply jeden za drugim
Wapno i wit D3 jest odpowiedzialna za wzrost kosci i zabkow . To taka podpowiedz , ale spokojnie zobaczysz rusza hurtem
Karolka to normalne , nawal pokarmu ma kaza kobieta (oprocz mnie ;D) wkrotcce sie to wszystko unormuje ,poki co musisz do tego przywyknac
Jutro ide na podboj szitali ;D Trzymac kciuki ;D
Pozdrawiam pa
Witam,
Aga witamine D3 daje codziennie, a oprocz tego zjada Danonki, pieje kefirek, zjada bialy serk i zjada jajka, wiec chyba jej nie bark wapna, bialka...
No nic po w nowym roku i tak id na kontrole wagi to spytam.
Pozdrawiam,
Aga witamine D3 daje codziennie, a oprocz tego zjada Danonki, pieje kefirek, zjada bialy serk i zjada jajka, wiec chyba jej nie bark wapna, bialka...
No nic po w nowym roku i tak id na kontrole wagi to spytam.
Pozdrawiam,
reklama
Kasia178
Fanka BB :)
hej
cieszę się, że u was wszystko dobrze
My jeszcze jesteśmy 2w1 ale boję się, że gin 22-go na wizycie może stwierdzić, że to już niedługo Grzecznie leżę ale skurcze są, i to coraz silniejsze Jutro zaczynamy 35 tydzień, mały jest już duży więc będzie dobrze, nie? póki co chwalę się jeszcze swoim brzuchalkiem:
a tu mały Bartosz robi z mojego brzucha skocznię narciarską ;D czyżby następca Małysza?? ;D ;D ;D
Pozdrawiam!!!
cieszę się, że u was wszystko dobrze
My jeszcze jesteśmy 2w1 ale boję się, że gin 22-go na wizycie może stwierdzić, że to już niedługo Grzecznie leżę ale skurcze są, i to coraz silniejsze Jutro zaczynamy 35 tydzień, mały jest już duży więc będzie dobrze, nie? póki co chwalę się jeszcze swoim brzuchalkiem:
a tu mały Bartosz robi z mojego brzucha skocznię narciarską ;D czyżby następca Małysza?? ;D ;D ;D
Pozdrawiam!!!
Podziel się: