reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
sandros życzę zdrówka!!
chory1qr.gif
mój mąż też coś narzeka,a jak mówię żeby się cieplej ubierał to nie!
hmm13xe.gif
;)

aga
taki prawdziwy nawał miałam 2-3 dzień a tak mi się leje od samego początku,to już ponad 2 tyg
wszoku6ql.gif
. trzymam kicuki za jutrzejsze wojaże :) na pewno się uda!
okgg7kn.gif

kasia178 brzuchol rewelacja! ciekawe jak byś tak rodziła na sylwestra... ;D na pewno będzie dobrze! :)

a mu już z mężem wiemy mniej więcej z kim spędzimy sylwestra :) szkoda tylko że oni nie mają dzieci :p bo wychodzi na to że JA będę jedyną osobą nie pijącą ::)

ekartrowa9rd.jpg

reklama
Witam,

Karolina, ja to sie cieplo ubieram, ale niesamowicie szybko zarazam od malych dzieci - Sonia ma maly katarek, a ja juz rozlozona - ona go miala trzy dni, a ja pomecze sie tydzien. Przy Amadeuszu bylo to samo, IV klase liceum zawalalam, bo Amadusz czesto chorowal - automatycznie ja tez :(

Kasia brzusio ladny. Nie przejmuj sie, badz dobrej mysli. Jakny co to czytalam, ze dobrze rodzic przed 37 tygodniem, bo po min cos zaczyna sie rozwijac i pord moze to przerwac... Chyba nic nie pomieszalam ::)

Pozdrawiam,

a przepraszam !!!! kiedy był ogłoszony casting na dziewczyne Olivierka ?? Liwia jest oburzona !! ładnie to tak po tajemnie ???

Sandros duzo zdrówka !!
Karola a czemu nie wkladki laktacyjne ?? ja polecam z penatena !!
Frezja ale słodkie to malenstwo a to ostatnie zdjecie bomba. My tez mamy ten leżaczek i super sprawa nie ?!
Kasia178 no no pcha sie na ten świat, fajny brzuś ale zawartość pewnie jeszcze fajniejsza ;)

A my nie wiemy co w sylwestra, albo u znajomych dzieciatych sie wprosimy albo posiedzimy w domu !!

No właśnie dlaczego nie wkładki?? Ja też polecam penatena ;) I co robisz Karolcia takie oczy na 2 tyg nawał?? ja dopiero miesiąc temu przestałam zakładać wkładki bo przecież gdyby nie one to wyglądałabym jak mleczna KROWA, przemyśl to, one są naprawdę supcio.

Justyna bardzo dziękujemy w sumie to wszystkim dziękujemy ;D
A leżaczek to był strzał w 10-kę przynajmniej mój kręgosłup odpoczął, Natalka była zachwycona, wkleję wam pierwsze posiedzenie w tym dobytku i same zobaczycie.
dsc009451yx.jpg

Najfajniejsza była zebra na pałąku, teraz interesuje ją całokształt :laugh:

dsc009420uc.jpg

dsc009440vr.jpg

Sandros to mój GG 6442705 może się zgadamy i kiedyś umówimy ;)
Nie wiem jak to będzie ale o ile dostaniemy kredyt to mamy zamiar kupić mieszkanie byliśmy je dziś obejżeć- Faaaaajne ale cena ::) Boże do końca życia będziemy spłacać jak wogóle dostaniemy ale byłoby swoje. Kuchnię zostawiają po remoncie umeblowaną (mebelki fajne i stylowe). Nie napalam się bo jak się za wczasu cieszy to zazwyczaj gów.. z tego jest :p

hej!!!

Ależ Wy dużo piszecie, ja przykuta do mojego łóżka nie nadążam z czytaniem, ale dziś nadrobiłam chyba wszystki zaległości więc po kolei:
- dzięki za pochwały mojego brzucholka :)
- Karolinna, wreszcie obejrzałam fotki Twojej małej- jest prześliczna!!! :) :) :
- Lilith i Kasia- super brzuszki :) :) kasia, Twój jest prawie tak duży jak mój teraz, fajnie, pewnie spore dzieciątko w nim siedzi :)
-Frezja, twoja malutka też jest słodka, jeśli szukasz jeszcze narzeczonego dla niej to proponuję swojego Bartka ;D Gliwice mogą być? Jeszcze się nie urodził więc trudno ocenić jego urodę ale na pewno będzie cudny po mamie ;) ;D ;D Aha, trzymamkciuki za mieszkanie :)
-Sandros, zdrowiej, a jeśli jest tak jak pisałaś to mało mi czasu zostało na urodzenie małego :) Ciekawe czy poczeka do nowego roku czy nie??
-co do planów sylwestrowych to z mojego męża się śmieją w pracy, że dawno już spakował nas na sylwestra i w każdej chwili gotowy do drogi ;D ;D To będzie najbardziej nieprzywidywalny nasz sylwester od kilku lat- nie wiadomo co się wydarzy ;D ;D

W ogóle śliczne macie te Wasze dzieciaczki dziewczyny, ja już też chcę!! Ale jak usłyszalam 2 tyg temu od gina, że 22-go zdecyduje czy robi cesarkę dzień później to padł na mnie blady strach ::) Tu niby wszystko gotowe i doczekać się nie mogę a tu się boję straszliwie :-[ ::) Mam nadzieję, że to normalne ::)

pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!
-

sandros mam nadzieję że dziś czujesz się lepiej ?

justynka nic nie było potajemnie :) "kto późno przychodzi...." ;) ;) a co do wkładek to bardzo się zraziłam a i wydaje mi się też wypadałaby mi ze stanika,mam ten stanik do karmienia,no nie wiem,może spróbuję raz jeszcze ::)

frezja
mała na zdjęciu zachwycona ;D ślicznie jej z uśmiechem :) a kiedy to było?ile miała miesięcy?moja mała jeszcze nie lubi tego nosidełka :p życzę powodzenia z mieszkankiem!!!! co do tego pokarmu to zawsze słyszałam że ten nadmiar normuje się w ciągu paru dni,dlatego takie oczy zrobiłam ;) a Ty tyle czasu
wszoku7ys.gif
no piękną mam perspektywę ;) czuję się oszukana ;)

kasia178 dzięki za komplementa
cmok6bf.gif
:) też tak uważam :) :) Kasiu ciesz się wolnościa póki możesz ;D jak dzidzia będzie na zewnątrz to zatęsknisz za chwilą spokoju ;)

mam wrażenie że moja mała jest bardzo złośliwa ;) a wszystko to robi ze słodką minką niewiniątka ;) np.jak przebieram ją na rozłożonym beciku to masę razy już, jak tylko wyjmuję pampersa, ona akurat w tym momencie robi siusiu i kupkę parę razy :) niedługo wytrze mi się kolor na beciku,tyle razy go z mężem praliśmy ;) Lena chyba strasznie lubi być nieskrępowana ::) :D

milutkiego dnia!!!

Wpadlam tylko na chwilke bo ciagle masa roboty! teraz zostalo to co najlatwiejsze i dla mnie:):) Ale jestem zachwycona bo mieszkanko pieknie wysprzatanbe i wkoncu mamy firanki i swiatelka!!!:):)

Wczoraj dzidzia szalala straszliwie!!! uspokoilam sie a jutro mam to moje usg!!! jak tylko wroce co pewnie nie predko bo zachacze o Silesie to odrazu wam powiem co i jak!!!:)

zycze wam milego dnia!!!!!postaram sie jeszcze zagladnac:)

frezyjka jeszcze jedno pytanko ,gdzie kupiłaś tą zeberkę na pałąk leżaczka ? i za ile? bo muszę to małej sprezentować :)

lilith
życzę powodzenia na usg :) a gdzie idziesz je zrobić ? a i opowiedz też jak było w silesii,jeszcze tam nie byłam ::)

mam pytanko do dziewczyn po cesarce: jak długo w czasie połogu leciała wam krew ? u mnie do tej pory i jest tego nawet sporo,czytałam że po naturalnym porodzie szybko przestaje lecieć itp ale nie wiem jak po tej cesarce ::) czy to powinno tak długo się ciągnąć ::)

chyba jutro pojadę z małą do pediatry,martwi mnie te jej "kolki" albo co to jest,często się wypręża i nadyma,jak daję jej cyca to po jakimś czasie wypluwa i płacze :p ::) a i jeszcze dziś ze dwa razy bardzo jej drżała nóża,kurcze ,naprawdę jestem ZANIEPOKOJONA.

ekartkacynamon8jd.jpg

Na Opolska do Dr Wloch!!!:):)
A w silesi juz bylam i bylam sie tylko przejsc a lazilismy chyba 2 godziny az cale obeszlismy!ale jest duzo kawiarni i jak bylam do poludnia to nie bylo tak duzo ludzi i uliczki dosc szerokie!super fontanna wiele miejsc gdzie mozna przysiasc i wiele by cos zjesc!!oczywiscie polazlam tam do Smyka popatrzec:):) u nas chyba nie ma:) oczywiscie masa sklepow gdzie wejsc nawet nie ma sensu bo ceny zabojcze:( ale jak to w takich miejscach!nie wiem tylko czy otwarli juz kino bo jak ja bylam to tylko dol byl otwarty:):)
ale jutro zdam relacje co i jak i jak u ginka!!!!! ale sie ciesze!!! no a za 2 dni nasze 4 latka!

reklama
Kasia178: brzucholek superancki. pewnie facecik ogromniasty w nim siedzi i mu ciasno. a co do mojego vrzuchola - Cholewa ważył Fasolę w mikołajki i wyszło, że waży 844g. ciekawe ile teraz? bedzie dobrze, byle do początkow stycznia.

Do góry