reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Ja dzis juz dobrze, spedzialysmy z Sonia prawie caly dzien na dworze, tyle co przyszlysmy - Sonia wziela sie za czytanie... ja tez ;)

Kasia178 ja moze i cos pokrecialam, chcialam cie pocieszyc, bo widze, ze martwisz sie tym ewentualnym przedwczesnym porodem - bedzie dobrze.

Karolina u mnie bylo podobnie - zawsze po kapielce kogos musiala obsikac, a kiedys trzy dni pod rzad akurat jak wsadzalismy ja do wanienki to kupke zrobila, wiec wynoszenie wanienki (kapalismy ja w pokoju), wymiana wody i dopiero kapielka...
Ja tez polecam te wkladki, probowalam roznistych - te byly najfajniejsze.

Frezja powodzenia z kredytem, mnie tez sie marzy mieszkanko. Biegaz od urzedu do urzedu, ale nigdzie nie moge dostac przydzialu, a na wlasne mnie nie stac. Mieszkam wiec z rodzicami i coraz mniej mi sie to podba.

Pozdrawiam,

reklama
Karolinka pałąk już był w komplecie z leżaczkiem nic nie dokupywałam  ;) a kupiłam go za 185zł
A z tą laktacją to miałam tak że jak Natalka dłużej spała to mi z cycków dosłownie się lało, Nadmiar wciągały wkładki i jestem im wdzięczna  :laugh: A leżaczek kupiliśmy jakieś 3tyg temu, Natalka miała 2 i trochę miesiąca.
A krwawienie u mnie po CC trwało jaieś 3 tygodnie i było bardzo słabe. Ja słyszałam i widziałam że po naturalnym porodzie bardziej się krwawi  >:D

Lilith widzę ogromne podniecenie  ;) ale nie dziwię ci się.

Sandros nas też nie stać ale co zrobić. Teraz za wynajem płacimy 600stów a tak z ratą za mieszkanie i czynszem tyle wyjdzie i będzie nasze -o ile kredyt dostaniemy. Fajnie by było ::)

Witam,

Frezja, ja nie chce sie bawic w kredyty, mam do nich duzy awers. Z mieszkaniem wole poczekac niz zeby mi mialo cos ciazyc. Ale powodzenia, w koncu wlasne cztery katy to cos wspanialego.

Jejku niby juz mam wolne, tj. najblizsze zajecia za trzy tygodnie, a siedze i czytam o Zygmuncie III Wazie. Ci wykladowcy to stwierdzili, ze duzo wolnego, to czas nadroic zaleglosci i tyle mam naki, czasu na swieta mi braknie :mad:

Pozdrawiam,

lilith czekam na relację :)

sandros
powodzenia z nauką o ...Zygmuncie.heh,nigdy nie pałałam sympatią do historii ;)

Frezyjka nic dziwngo że Twoja maleńka najpierw zapatrzyła się w zeberkę :) dzieci na początkku bardzo lubią czarno-biały kolor :) moja mała namiętnie ogląda u nas w pokoju sufit,mamy tam ciemne wstawki :) hm,to ciekawe czy można coś podobnego oddzielnie kupić ::) i ciekawe co z tym krwawieniem ,jeśli po naturalnym bardziej ,to porównując moje, to te kobietki powinny się wykrwawiać ;)

i ciekawe jak tam poszło agnieszce z wojażami dzisiaj ;)

no i wkońcu wieczór...przyznam szczerze że każdy wieczór witam z obawą,te wstawanie w nocy wykańcza a jeszcze mąż śpi w drugim pokoju bo się przeziębił :p (przynajmniej on się wyśpi ;) )

Witam,

Ja jeszcze wspomnienie z wakacji (to dla tych, ktorw nie lubia zimi i tesknia za latem) i odrazu przedstawiam was Amadeusza:

amizsoniawautku7jd.jpg

wciuchci9of.jpg

o jest juz stronka 100!!!!
A ja jestem faktycznie bardzo podniecona i radosna!!!! no a dzis mamy poltorej roku po slubie!!!:):)

hello

:o Ale sie rozgadalyscie ;D fiu fiu , sporo do czytania ;)

Kasiu brzusio przesliczny , pewnie juz odliczasz dni ;D . Wytrzymaj te pare tygodni , to w koncu blizej niz dalej . Dzielna dziewczynka ;D

Lilith czekamy na fotki i relacje co , jak ile i w ogole wszystko ;)

Sandra :o Sonia czyta razem z mamusia :o ,maly omnibusik rosnie ;)
Jakby co mieszkanko bedzie czekalo i ja tez czekam ;)

Frezja no nie bobas slodki , usmiech zniwalajacy , chyba cala rodzinke nim oczarowala ;) Dobrze ze to nie ja wybierac musze swoje przyszle synowe ::)

Karolka ;D;Da to Ci maluszek niespodzianki robi , dzieci maja wspaniale wyczucie czasu i miejsca na zalatwianie sie ;D Oliverek do tej pory siika na mame ;D a potem jeszcze sie z tego smieje na glos ... chyba wie psit jeden co robi ;D

A ja dzis znow przyszlam przemarznieta , choc nie tak zdegustowana jak poprzednio , Pozostawialam papiery w 4 szpitalach , z czego moze cos sie wykluje . Ale tym razem nie zapeszam i nie zachwalam . Zobaczymy ...
Po za tym wszyscy w troje smarkamy i kaszlemy , niestety nie udalo sie nam uchronic przed przeziebieniem .

Ide zrobic sobie cos do picia i spac jutro znow wycieczki krajoznawcze ;);D
Dobrej nocki zycze papa

hej !! dzis dotarło do mnie ze nie mam ani jednego prezentu a za chwile świeta :o Nie mam nawet kiedy to załatwic bo zdana jestem na męża bo musi z nami jechac !!

co do wkładek to ja do dzis z nimi sie nie rozstaje i chyba wzystkie przetestowałam :D najgorsze chyba z Gerbera. Ostatnio zapomniałam po kąpaniu wsadzic je i poszłam na spacer i cały sweter mi zalało ::) Frezja a ty w ogóle juz ich nie używasz ??

Matko mi tez marzy sie własne M !!!!!!

Karola a dajesz Lence cos oprocz cyca tzn jakąś herbatke plantex czy cuś ??

A ten lezaczek naprawde warto kupic, Liwia w tym noosidełko-foteliku sam nie lubi za bardzo siedziec ale w tym to posadze ją i spokojnie obiadek moge robic albo poprasować !! Ja kupiłam na allegro

reklama
Sandros podziwiam Cie z tymi studiami przy dziecku ja sobie tego nie wyobrazam !! A co Ty studiujesz że takich "ciekawych " rzeczy sie uczysz ??

Jeny nie czuje wcale tych świąt ::) jakaś inna jestem czy co ???

Do góry