reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja szybciutko bo musze malego pilnowac , odwazyl sie wyjsc za pokoj wiec teraz latam po calym mieszkaniu ;D

Lilithku wystarczy kochanie , malenstwo szybko rosnie wiez przy wiekszej ilosci ubranek mozesz nie zdazyc co po niektorych ubarac ;)

Karolka no okazalo sie ze panie prezes nie placi zadnych dodatkow , rodzinnego , dodatku na dziecko , stazowego , nawet ubezpieczenia . Nie moge sobie na to pozwolic zostajac sama z dzieckiem. Czuje sie oszukana i naiwna :(. Poszlam zrobic awanture w urzedzie pracy za ich oferte . A tam po wysluchaniu wszystkiego pani za biurkiem stwierdzila ze odmowilam oferte wiec musze zostac wyrejestrowana . Na nic argumenty ze to wszystko nie zgodne z prawem ... qwa bedziemy tynk zrec :(

A co jeszcze mialam wyjsnic ?;D
zmykam papa

reklama
Witam,

Moja mamuska pojechala, mieli straszne opoznienie, ale mam nadzieje, ze reszta drogi mimo pogody bedzie szybka i przyjemna, bo jak narazie to nie chcialbym byc w skorze mojej siostry - wyslucha sie, ze podroz juz na wstepie koszmarna...

Dzis byla u mnie kolezanka, jutro zostaje na pare godzinek z Sonia. Babcia - niania pojechala, a mama musi sie ksztalcic. Kolezanka bardzo zadowolona, bo Sonia milo ja przyjela, pokazywala zabawki, chciala sie z nia bawic, wiec chyba bedzie jutro dobrze. Jak zwykle to nie ja sie obawiam, a osoba opiekujaca ;) Napewno sobie poradza obie, tylko, ze jeszcze tego nie wiedza.

Aga to Cie zrobili. Pisalas, ze u rodzicow bedziesz mieszkala, napewno pomoga, a w tym czasie znajdziesz lepsza oferte, a Twoj maz znajdzie swietna prace w Anglii ;)
Nasze przepisy i urzedy pozostawiaja wiele do zyczenia, wiec nie przejmuj sie tym, bo nie warto psuc sobie nerwow. Wszystko sie ulozy.

Karolina sliczne zdjecia, bo sliczna kobietka na nich ;)

Olgap rowniez sliczne zdjecia.

Lilith, rzeczy to jak aga pisze, narazie starczy, dokupic zawsze mozna, a dzieci szybko rosna. A co do boli, to chyba nie dobrze, zalecalabym abstynecje seksualna i do lekarza zapytac co jest.

Pozdrawiam,

lilithku a lekarz Ci nie zabronił współżyć ? bo jak miałam zagrożoną ciążę to gina absolutnie zakazała seksu ::) no ale były też inne sposoby radzenia sobie ;D spytaj o ten sex lekarza !

mokkate to ja napiszę że moja mała po espumisanie zamilka na chwilę i smakuje nowe doznania a i pisałam już gdzies że po wit C robi takie słodkie minki że mnie rozwala :D dzięki za komplementy o małej, jak każdy rodzic stwierdzam że moje jest przepiękne itp ;D

aga no,no :) już Ty wiesz co masz powiedzieć ;) to może idź do państwowej inspekcji pracy i złóż zażalenie,skoro wywali Cię z urzędu i to ,wg mnie,niesłusznie ::) zawsze ten urząd pracy płacił składki na ubezpieczenie a tak ::) mnie też kiedyś wywalili w urzędu ;)

sandros życzę Twojej mamie szczęśliwej podróży!! a i dobrze że możesz liczyć na koleżankę :) nie ma to jak dobrzy znajomi :) dzięki za komplementy ;D na tym wątku śląskim same laseczki i przystojniaczki ;D

teraz właśnie tatusiek trzyma małą na brzuszku i mam chwilę spokoju ;)

moja brzucholizna z dnia wczorajszego
17im1.jpg

Karolinna śliczny robaczek !!! no i my chcemy wiecej zdjęć !!
Aga jakbym nie karmiła piersia to bym z flaszką do Ciebie przyjechała ;) trzymam kciuki na pewno sie ułoży, co zrobic porąbane przepisy i w ogóle. Mnie też kiedyś z UP wywalili jak powiedziłam im co o nich mysle.... szkoda nerwów tylko jak tu sie nie denerwować!!
a ja lenie sie znów u Taty ;)
Co do Sab Simplex to teraz tez sie z prowadza z nemiec!
Lilitku ja tez miałam zakaz od 5 m-ca ze względu na zagrożenie ! Zapytaj lekarzaa te bóle to moze tez być to ze teraz miednica Ci popuszcza, mnie tez tak okrutnie rwała !

hej dziewczyny :) :)

ja totalnie niewyspana po nocy ::) ;)

kaśka76 ale masz super piłeczkę ;D a tak niedawno ja miałam ten brzuchal i się zastanawiałam jak tam taki mały cud się zmieści ale okazało się że jest to możliwe ;)

justynka co za lenistwo u taty ??? soboty jest!! do sprzątania ;) a tak na serio to ja mam w mieszkaniu bajzel i nie ma kto posprzątać ;) jak na razie nie potrafię połączyć tych dwóch obowiązków(dziecko i porządki) :) i jakoś mi to zwisa ;)

aga
no skoro nie ma chopa w domu to może w weekend będziesz częściej na necie bo mąż Ci go nie zajmuje :) i jak samopoczucie ? mam nadziejhę że jednak się nie powiesiłaś ;) ;)

no i w końcu trochę śniegu :)

No wlansie zakazu juz nie mam bo juz jest wszystko idealnie...i uprzedzal ze moge miec rozne bole od wiazadel i miednicy...i powiem wam ze to bylo dokladnie takie uczucie jakby ta miednice mi rozszerzac...zadnych skorczy itd nic tylko na boki mi ja rwalo!:(:( teraz bede musiala poczekac do 02.01 bo wtedy mam wizyte teraz on ma wolne:(:(

Aga77- przy takich okazjach ciśnie mi się na usta moje ulubione powiedzenie: "A to Polska własnie...."
Ja tez miałam "przyjemność" z UP, więc wiem jak mogą wkurzyć :mad:

reklama
Lilithku brzunio super , az tesknie za takim widokiem ;D;)
czy to aby na pewno dziewczynka? ;) Taki zgrabny brzusio to predzej na chlopca ;D;D

Kasia Twoje tez piekne ;) podobny do mojego ;D A jak sie czujesz? Nie napisalas .

Olgap ach te baloniki , rozczulaja mnie ;D

Justysia ;D dzieki , kiedys na pewno wypijemy ;D A kciuki trzymaj dalej , hurtem rozsylam papiery i wierze ze od nowego roku rozpoczne jednak prace ;)

Mokkate Sandra porobane to wszystko , pijak przyjdzie odmowi prace , bo mu sie nie chce robic , a mnie wywalili bo walcze o swoje . Ale ja im jeszcze pokaze kto tu wyjdzie lepiej ;)
Nerwy mi przeszly , choc myslalam ze sie wsciekne , wczoraj bylam na ceglanej ...qzwa za pozno 2 miechy temu byly przyjecia wrrrr. Wcisne sie tam chby rzygac ;D

Karolka chcialam isc do PIP-u ale stwierdzilam , ze szkoda nerwow , dam sobie rade i jak juz napisalam znajde prace sama . Kij im w oko ;):p

Z tego wszytskiego szkoda tylko tygodnia na L4 meza , przyniesie mniej kasy .
Dobra koniec narzekania ;D. W domu spokoj , Oliverkowi wyszly 2 zabki , ale nadal sie slini lokropnie ;D , zaiwania po calym mieszkaniu na czworaka i chce zeby go gonic ;D Wkleje pozniej moze foty . albo zaraz :p

Do góry